Éljen az Inlernet zseniális rendszer számos lehetőségével, kötelezettségek nélkül!

 1. Az Inlernet garantáltan a legmagasabb hálózatos jövedelem lehetőségét kínálja!
   
 2. Az Inlernet a leggyorsabb jövedelememelkedés lehetőségét biztosítja!
   
 3. Az Inlernet európai, ismert jogi és adójogi környezetben, Svájcban bejegyzett részvénytársaság. Magyarországon részvénytársasági formába bejegyzett leányvállalata számláz a Termékpartnereknek.
   
 4. Az Inlernet szerverei és informatikai eszközei fizikailag a lehető legnagyobb biztonságban vannak! Senki nem tudja lefoglalni, elvinni, leállítani!
   
 5. Az Inlernetnél minden Törzsvásárló és Termékpartner díjmentesen regisztrálhat!
   
 6. Ha regisztrálja ismerőseit díjmentesen, akkor az Ő Foglaló egyenlegeiken 12.000 Ft-ot ajándékként azonnal jóváírunk, melyet vásárlásaik során kiegészítve Termékpartnereinknél el tudnak költeni!
   
 7. Törzsvásárlói regisztrációja során saját ajánlói weboldalt és saját webirodát kap, melyben részletesen követheti vásárlásait, bevételeit  és csapatának tevékenységét.
   
 8. Az Inlernetben nincs főnöke, aki megmondja mit csináljon, viszont minden segítséget megkaphat a munkájához az ajánlói felső vonalától, és az Inlernet vezetőitől!
   
 9. A továbbajánlási tevékenységhez nem kell vállalkozói engedélyt kiváltania, a keletkezett jövedelmeket magánemberként tudja a rendszerből többféle módon és formában kivenni.
   
 10. Az Inlernetnél nincs vásárlási kötelezettség!
   
 11. Az Inlernetnél nincsenek negatív motivációk és kötelezettségek, és a vezetői aktivitás mérése miatt minden aktív Törzsvásárló maximális segítségre számíthat az Ajánlók részéről. Létezik az egyszerűsített team-módosítás.
   
 12. Az ajánló tevékenységhez sem szükséges felesleges csomagokat megvennie, plusz költségeket vállalnia, felesleges termékeket megvásárolnia!
   
 13. Rendelkezésére áll egy szisztematikusan felépített, ingyenes, 5 alap konzultációból álló Életpálya Program, mely segítséget adhat a rendszer teljes megismeréséhez, amennyiben aktívan és sikeresen szeretne foglalkozni az Inlernettel, mint üzlettel!
   
 14. Az Inlernetben 20 különbféle jutalékból származhat jövedelme és egyikért sem szükséges egy életen keresztül napi 8 órát dolgoznia!
   
 15. A törzsvásárlói Rendszerünkben a Magyarországon létező legtöbb termék és szolgáltatás értékesítéséből jövedelme származhat! (Jelenleg több ezer üzletben vásárolhatunk.)
   
 16. Az Inlernetnél a Termékpartnereknél elköltött pénzének akár a 66%-át is visszakaphatja!
   
 17. Az Inlernetnél a készpénzes vásárlások utáni visszatérítések is azonnal jóváíródhatnak.
   
 18. Minden Ön által beajánlott Törzsvásárló árengedményének az 5%-át megkapja élete végéig és még az Örökösei is. A beajánlott Vásárlói ajánlásai után is jár az 5% Ajánlói visszatérítés! Összesen 4 szintig feltétel nélkül. Ez csak egy jutalékfajta a sok közül, amelyekből jelentősen profitálhat! Csak ebből az egy jutalék fajtából kényelmesen meg lehet élni! Vannak olyan jutalékfajták, amelyekből végtelen mélységig profitálhat!
   
 19. Az Inlernet lehetőséget ad arra, hogy mindenki részesedhessen mindenki vásárlásából nemzetközi szinten is, az elszámolási rendszerünknek köszönhetően!
   
 20. Ha Ön termékpartneri Referensünk lesz, akkor az összes olyan Törzsvásárlónk vásárlási árengedményének az 1%-át megkapja élete végéig, aki abban az üzletben vásárol, amellyel Ön kötötte meg a Termékpartneri szerződést!
   
 21. Az Inlernetnél van Referensképzés, ami után vizsga biztosítja a Referensek felkészültségét és a letölthető Referensi Kézikönyv a folyamatos fejlődés záloga.
   
 22. Az Inlernetnél a saját cégéhez is rendelhet online-utalványt.
   
 23. Ha utalvánnyal fizeti ki az Inlernet-Nap jelképes 3.000 Ft-os belépődíját, akkor jóváírjuk a Foglaló egyenlegén az összeget, amit levásárolhat bármelyik Termékpartnerünknél, így valójában ingyenes az a megszerezhető tudás, amelyet más másnap a mindennapi életben hasznosítani tud!
   
 24. Az Inlernet napon széleskörű ismereteket szerezhet az élet minden területéről, amelyet a magán és az üzleti életben is sikeresen alkalmazhat!
   
 25. Az Inlernet egy nemzetközileg terjeszkedő törzsvásárlói közösség, mely a terveink szerint 3 havonta nyit egy új országot. Az új országban a vásárlók kiadásaiból is részesedhet bárki, aki aktív Törzsvásárlónk. Képzelje el, hogy a jövőben sok ország, sok-sok millió Vásárló kiadásából részesedhet! Akkor is, ha nem az Ön csapatában vannak!!!
   
 26. Az Inlernet Alapítványon keresztül filantropikus, azaz emberbaráti, támogató, segítő tevékenységet végzünk a világ és az egyes országokban élő emberek előnyére. Mindezek hatékony megvalósítására az Inlernet Worldwide AG. az összes bevételéből származó nyereségének a 33%-át az Inlernet Alapítványnak ajánlja fel!
   
 27. Az Inlernet a pénzügyekben, a vásárlás során tudatosságra nevel, az üzleti életben növekvő jövedelem megszerzésére tanít és a magánéletben a valódi értékekre hívja fel a figyelmet!
   
 28. Az Inlernet számos innovatív fejlesztéssel a földön a legnagyobb forgalommal rendelkező és legismertebb törzsvásárlói Rendszert fogja működtetni!
   
 29. Az Inlernet több különleges szabadalommal rendelkezik, melyek egyedülálló módon megkülönböztetik más rendszerektől, ezáltal védelmet biztosít a másolatokkal és versenytársakkal szemben!
   
 30. Az Inlernetnél számos új prezentáció, levezetés, számítási példa segíti a hatékony ajánlói tevékenységet.
   
 31. Az Inlernetnél előre elkészített nyomtatványok állnak a rendelkezésére, hogy az Ajánlói beszélgetést profi módon lebonyolítsa.
   
 32. Az Inlernetnél minden prezentáció és segédanyag díjmenetesen letölthető.
   
 33. Az Inlernetnél van egy weboldal, amely megmutatja mennyit fog keresni, ha követi a tanácsainkat, ez a “Két év költése” Weboldalunk.
   
 34. Az Inlernetnél egy cég törzsvásárlói regisztrációja során, megadhatja saját magát kapcsolattartónak akkor is, ha már regisztrált Törzsvásárló magánemberként.
   
 35. Az Inlernetnél profi Ügyfélszolgálat biztosítja a 100%-os online ügyintézést. A válaszok rekord gyorsasággal visszaküldésre kerülnek.
   
 36. Az Inlernetnél közösségi oldalak és rendszeres hírlevelek biztosítják a gyors információáramlást.
   
 37. Az Inlernetnél a bankszámlára átutalt összegek rendszerint még aznap jóváíródnak a Törzsvásárlók Inlernet számláján.
   
 38. Az Inlernet Webirodái azonnali jóváírásokat biztosítanak és rekord gyorsaságú lekérdezési lehetőségeket századmásodperc pontosan!
   
 39. Az Inlernet Webirodáiban számos szöveges segítséget megtalálnak a Törzsvásárlók, így nem szükséges az Ajánlókhoz fordulni segítségért a használat elsajátításához.
   
 40. Az Inlernet elkötelezett a vásárlások mellett, ezért többféle vásárlás ösztönző Rendszert vezettünk be (30.000 Ft, 40.000 Ft, 90.000 Ft).
   
 41. Az Inlernet lefejlesztette azt a vásárlói kártyát, mely lehetőséget biztosít arra, hogy idegen kéz érintése nélkül, azonnal beazonosítható legyen a Törzsvásárló. A kártya akár névjegykártyaként is használható. Mindenki az ingyenes regisztráció után letöltheti a saját webirodájából.
   
 42. Az Inlernet ingyenesen lehetőséget biztosít a különleges kedvezményeket felkínáló Termékpartnereknek arra, hogy közel 300.000 e-mail címre kiküldi a reklámjukat és bemutatkozhatnak az Inlernet-Napon.
   
 43. Nem csak a termék vagy szolgáltatás árának 100%-os kifizetésére van lehetőség, hanem a Foglalóval elindított késleltetett fizetési mód is lehetséges, amellyel sokkal gyorsabban elérhetjük céljainkat!
   
 44. Termékpartnereinknél történő készpénzes fizetés esetén is visszakaphatja az ÁSZF szerint az utalvány foglalóra befizetett összegeket!
   
 45. Az Inlernet 100% garanciát és biztosítékot nyújt a befizetett vásárlási-utalvány foglalók felhasználhatóságára! Ez azt jelenti, hogy időben bármikor, bármilyen körülmények között, az ÁSZF szabályozásával felhasználhatja a vásárlásai során azokat!
 Ez az Ön “Inlernet-Biztonság”-a!
   
 46. A foglalókat szinte úton-útfélen fel lehet használni a több ezer szerződött üzletben!
   
 47. Az Inlernet telefon flottának köszönhetően ingyenesen beszélgethet hálózaton belül!
 Ráadásul hálózaton kívülre is korlátlan csomagok közül válogathat, amelyek olcsóbbak, mint amiket közvetlenül a szolgáltatóknál elérhet.
   
 48. Az okos telefon applikációnak köszönhetően bankkártya és készpénz nélkül is vásárolhat a szerződött Termékpartnereinknél, ráadásul ugyanolyan kedvezmények mellett, azonnali jóváírásokkal!

 

AJÁNLOTT TÉMÁK:

 • Ezt követően térjünk rá a gyakorlati témákra, amelyet a HOGYAN VÁSÁROLJAK? menüpont részletez!
 • Amennyiben szeretné a jövőben megkapni az Inlernet-Rendszerrel kapcsolatos információkat hírlevélben, akkor a HÍRLEVÉL menüpontban adja meg adatait!

 

Ha bármilyen kérdése lenne, akkor az ELÉRHETŐSÉGEINKEN keresztül tud velünk kapcsolatba lépni!