Mi is az
Inlernet-Rendszer?

Nagyon fontos, hogy már az elején pontosan megismerjük, hogy milyen rendszer is az Inlernet-Rendszer?
Mi a működése lényege, célja?

Első pillantásra azt hihetik sokan, hogy az Inlernet-Rendszer egy MLM rendszer. Ahhoz, hogy lássuk miért nem tartozik az Inlernet-Rendszer az MLM rendszerek közé, meg kell ismernünk mindkettő néhány fontos tulajdonságát.

Vessük össze néhány jellemző segítségével az MLM rendszereket és az Inlernetet!

MLM rendszerek

Inlernet-Rendszer

MLM rendszerekben jellemzően tömegigényeket kielégítő, de magasabb áru termékeket és szolgáltatásokat forgalmaznak egy adott vásárlói igénykörre koncentrálva.

Nem forgalmaz semmilyen terméket vagy szolgáltatást. (Egyetlen terméke van, az Inlernet online utalvány, mely minden olyan Termékpartnernél bonyolított vásárláshoz felhasználható, aki a szerződésében rögzítette, hogy fizetőeszközként elfogadja az Inlernet online utalványt.)
Az Inlernet Törzsvásárlók minden terméket és szolgáltatást általános piaci áron vásárolnak meg, melyek a visszatérítéseknek köszönhetően még kedvezőbbek.

Az MLM rendszerekben a forgalmazás érdekében önmagát építő hálózatot szerveznek.
A hálózat tagjainak elsődleges feladata újabb emberek beléptetése, amiből sok esetben további jövedelemre tesznek szert a termék, vagy szolgátatás értékesítése mellett.
A nagyobb és biztosabb bevétel számos esetben, a hálózatba belépés és bennmaradás díjaiból (beiratkozási díj, kezdőcsomag, képzés, továbbképzés, stb.) származik.

A célja, hogy segítse elsősorban a magyar Termelőket és Szolgáltatókat abban, hogy minél több vásárlójuk és ezáltal forgalmuk keletkezzen.
Ezért cserébe csak a Termékpartner által meghatározott százalékú árengeményt kell a Termékpartnernek befizetnie, más költsége (pl.: szerződéskötési díj) nem keletkezik.
A Törzsvásárlóknak sem keletkezik semmilyen költsége a csatlakozással vagy a rendszer használatával kapcsolatban, vagyis nem kell semmilyen díjat befizetniük.
A regisztráció TELJESEN INGYENES, sőt minden ÚJ REGISZTÁLT 12.000 Ft-ot kap ajándékba!

Az MLM termékek árából megtakarítható a reklámköltség, az értékesítés során felmerülő költségek oroszlánrésze. Ez azonban több esetben nem olcsóbb terméket, hanem a hálózat csúcsán állók vagy a cég számára extraprofitot eredményez.

 

A weboldalon megtalálható Általános Szerződési Feltételekben pontosan rögzítve van a rendszer működése, többek között a jutalék-elszámolási rendszere is.
Az Inlernet-Rendszerben minden Törzsvásárlóra (függetlenül a csatlakozás idejétől) azonos jutalékelszámolási szabályok vonatkoznak a vásárlásokat illetően.
Ezen kívül a szintén a weboldalon megtalálható "Két év költése kalkulátor" segítségével bárki kiszámolhatja, hogy milyen tevékenységgel, milyen bevételre tehet szert az Inlernet-Rendszerben.

Ezekben a rendszerekben a tagoknak csak a hálózat által forgalmazott termékek értékesítése után keletkezik bevételük. A vásárlóik korábban is vásároltak hasonló termékeket más helyekről. Az értékesítés során, a vásárlóknak csak kis szegmensét sikerül meggyőzni arról, hogy a hálózat által forgalmazott, sok esetben magadabb áru termékeket vásárolja meg.

Az Inlernet-Rendszer nem egy szűk vásárlóigény kielégítésével kapcsolatban tevékenykedik. Minden olyan vásárlás, mely egy Inlernet Törzsvásárló és egy szerződött Termékpartner között történik, függetlenül a vásárlás tárgyától és összegétől, olyan vásárlásnak minősül, mellyel kapcsolatban sor kerül az ÁSZF által előírt jutalék-elszámolásra.
Az Inlernet-Rendszerben minden Törzsvásárló azt a terméket, attól a Termékpartnertől vásárolja meg, olyan mennyiségben, melyre szüksége van.

Az Inlernet-Rendszer pár százalék erejéig tartalmaz MLM jellemzőket, de kijavította annak minden negatív jellemzőjét.
Az Inlernet-Rendszert leginkább az úgynevezett AFFILIATE rendszerekhez hasonlít.

 

Nézzük meg, hogyan működnek az affiliate rendszerek!

  • Az affiliate marketing egy megállapodás egy kereskedő és egy weboldal tulajdonosa között. Amikor egy vállalkozás úgy dönt, hogy szeretne egy kis segítséget termékei vagy szolgáltatásai értékesítéséhez, akkor elindít egy affiliate programot. Ezzel megengedi mások számára, hogy feliratkozzanak és értékesítsék a programban szereplő termékeket vagy szolgáltatásokat. A cég minden partnerének egy egyedi azonosító számot ad, amit használniuk kell a linkjeikben és hirdetéseikben. Ez alapján tudja a cég rögzíteni, hogy egy eladás kitől származott, ha a vevőt egy partner küldte a weboldalra.

  • A partnerek különböző módszerek segítségével hirdetik a kereskedő termékeit a kereskedő weboldalára mutató affiliate linkekkel és hirdetésekkel. Cserébe a kereskedő jutalékot fizet a partnernek minden általa létrehozott eladásért. A kereskedő csak akkor fog fizetni a partnernek, ha a vásárló rákattint a termék affiliate linkjére és a későbbiekben vásárol is.

  • Az affiliate program típusa teljesen az üzemeltetőn, vagyis az üzlet tulajdonosán múlik. Ő dönthet arról, hogy a bevétel meghatározott százalékát vagy átalánydíjat hajlandó fizetni egy eladásért vagy egy feliratkozásért.

 

Hogyan néz ki ez az együttműködés Inlernet-Rendszerben?

  • Az Inlernet-Rendszer és a terméket és szolgáltatást kínáló Termékpartnerek között tehát létre jön egy szerződés, melyben az Inlernet vállalja, hogy Törzsvásárlóit az adott Termékpartner felé irányítja oly módon, hogy különböző csatornákon keresztül felhívja a figyelmet a Termékpartnerre, ezzel segítve a vásárlók számának növekedését és a Termékpartner nyereségének emelkedését.
  • Ezért csérbe a Termékpartner meghatároz és rögzít a szerződésben egy árengedmény %-ot, melyet minden Inlernet Törzsvásárló részéről történő vásárlás után befizet az Inlernet-Rendszerbe.
  • Az Inlernet-Rendszer pedig az ÁSZF előírásai szerint szétosztja az árengedmény 90%-át a Törzsvásárlók között, 10%-ot pedig megtart a felmerülő költségei és egyéb kiadásai fedezésére.

 

AJÁNLOTT TÉMÁK:

 

Ha bármilyen kérdése lenne, akkor az ELÉRHETŐSÉGEINKEN keresztül tud velünk kapcsolatba lépni!