Hogyan lehetsz aktív Freedom tag?

A Freedom XPress Global Holding ösztönző és különösen motíváló egyedi rendszere, valamint két különálló világméretű üzletága biztos, hogy a számodra is tartogat olyan előnyöket, amelyeket nem szabad kihagynod.

Amennyiben a lenti felsorolásból CSAK EGY IS TETSZIK, és érdekelnek a részletek, akkor KERESS BIZALOMMAL elérhetőségeimen, és kötelezettségmentesen, egyénre szabottan megnézzük a lehetőségeidet.

Mit tartalmaz a legkisebb 50 eurós Register Starter csomag:

 1.  Örökös aktív Freedom tagságot, megújítások, és kötelezettségek nélkül.

 2.  100 eurót kapsz a Kedvezmény számládra, amelyet a szerződött partnereknél a kedvezmények 100%-a erejéig felhasználhatsz időkorlátozás nélkül. (www.dealkodex.com)

 3.  100 eurót kapsz a Foglaló számládra, amelyet a saját Zamnia nemzetközi webáruházadban időkorlátozás nélkül felhasználhatsz a vásárlásaidhoz az árrés 100%-a erejéig.

 4.   Saját ajánlói Freedom weboldalt kapsz.

 5.   Saját Freedom webirodát kapsz, ahol minden tevékenységed és forgalmad részletesen követheted.

 6.  A jövedelmedet bárhova kikérheted az egész világon, bármilyen bankszámlára.

 7.  Saját nemzetközi Zamnia webáruházat kapsz, havi költségek, vásárlási kötelezettségek, bonyolult háttér feladatok nélkül, az egész Európai Unióba kiszállítással.
(Jelenleg 1700 termékkategóriában, közel 600.000 termékkel feltöltve, folyamatosan fejlesztve, és termékekkel bővítve).

 8.  Franchise rendszerben kiépítheted nemzetközi webáruház hálózatodat is, ha akarod, így akár sok ezer nemzetközi webáruházból lehet passzív jövedelmed, folyamatosan, hosszú távon.

 9.  Amennyiben nagyobb üzleti szintű csomagot szerzel, akkor lehetőséged van arra is, hogy saját domain névvel, saját logóval, és egyedi kinézettel legyen egy saját nemzetközi webáruházad.

 10.  Amennyiben nagyobb üzleti szintű csomagot szerzel, akkor arra is lehetőséged lesz, hogy cégeket hozz a saját áruházadba, amelyek termékei az összes (jelenleg 15 000) áruházban megjelennek, és bármelyik áruházból bárki vásárol, Te megkaphatod az árrés 5%-át.
Ez egyszeri munkával, egy folyamatos, passzív jövedelem lehet a számodra.

 11.  Kihasználhatod a különösen előnyös, kizárólag Freedom Tagok számára elérhető korlátlan telefonszolgáltatást 3240 - 5490 Ft/hó havi díjért, 5 - 7 GB internet forgalommal, a világ második legnagyobb telefon szolgáltatójától.

 12.  A www.dealkodex.com weboldalunkon lévő nemzetközi és magyar stratégiai szerződött partnereknél jelentős kedvezményeket vehetsz igénybe.

 13.  Kihasználhatod a Gyorsított finanszírozási programunkat, ahol sokkal gyorsabban juthatsz hozzá egy saját, átlagosan 10-15 millió forint értékű új autóhoz, motorhoz, lakáshoz, családi házhoz, vagy kifizetheted belőle nagy összegű hiteltartozásodat is.

 14.  Amennyiben van gépjárműved, akkor átlagosan 10 Ft/liter kedvezménnyel tankolhatsz az év minden napján, a mindenkori üzemanyag árakhoz képest, Magyarország egyik legnagyobb üzemanyagkút hálózatában.

 15.  Sok mindent kihasználhatsz egyedül is, továbbajánlás nélkül, de tovább ajánlhatod a Freedom lehetőségeit nemzetközi szinten, a világon bárhol, tehát bárki, bármelyik országból beregisztrálhat hozzád, amennyiben sokkal nagyobb eredményeket szeretnél elérni.

 16.  Korlátlan összegben lefoglalózhatod jövőbeni vásárlásaidat, és előre szerezhetsz Unitokat (elszámolási egységeket) az I-V normál Store osztályokban annak érdekében, hogy sokkal gyorsabban lehessen jelentős bevételed.
A Foglalódat időkorlátozás nélkül felhasználhatod a saját nemzetközi Zamnia webáruházadban, a mindennapi vásárlásaidhoz az árrés 100%-a erejéig.
Az Elszámolási Egységek lehetővé tehetik számodra azt, hogy a saját Zamnia webáruházadban vásárolt termékeket sokkal kedvezőbb áron, vagy akár ingyenesen is megvásárolhasd.

 17.  Teljesítménynullázódás és csapat elvesztés nélkül, stressz mentesen, 10 karrier szinten keresztül több, mint 2.000.000 Ft eurónyi elismerést kaphatsz a jutalékaidon felül.

 18.  Részt vehetsz a Freedom által, egyedi módon megalkotott FX10 Globál Képzési Rendszerében.

 19.  Részt vehetsz a BMW programban, ahol a cégtől használatba kaphatsz egy 1-es, 3-as, 5-ös, és/vagy egy 7-es BMW-t, amelynek minden költségét a cég fizeti, neked csak az üzemanyagról kell gondoskodnod.

 20.  Munkád elismeréseként részt vehetsz a cég által finanszírozott, exclusive luxus utazásain, a világ legszebb tájaira.

 21.  Lehetőséged van azonnal a legtöbb lehetőséget és jövedelmet biztosító üzleti csomagunkat megszerezni, de arra is van lehetőséged, hogy a nulláról felépítsd saját vállalkozásod (nem kell vállalkozói engedély, vagy cégalapítás).

 22.  A Freedom Alapítványon keresztül lehetőséged van támogatni a rászoruló családokat.

 23.  Freedom munkádhoz ingyenesen igénybe veheted exclusive, privát, kétszintes, 40 férőhelyes irodánkat.

 24.  Biztosítunk számodra minden lehetséges segédanyagot, amelyek a munkádhoz szükséges lehet. Minden lehetséges segítséget megadunk aktív tevékenységedhez.

 25.  Lehetőséget kapsz arra, hogy megvalósítsd minden álmodat, célodat, egy sokkal boldogabb életet élhess, és hogy megoldódjon minden anyagi jellegű problémád egy Sikeres csapat Sikeres Tagjaként.

Több jutalékot szeretnél? 
Válts nagyobb csomagra!

A legkisebb, 50 EUR-s csomaggal a fent leírt előnyökhoz juthatsz hozzá, de a következő táblázatban láthatod, hogy a nagyobb CSOMAGOK révén sokkal komolyabb bevételi lehetőségeket és előnyökat tudsz elérni.


(Nagyobb képért kattints a képre!)

Kiegészítő információk a fenti táblázathoz:

  1. Kedvezmény számlára kerülő összeg: a www.dealkodex.com weboldalunkon lévő szerződött partnereinknél, a kedvezmény 100%-a erejéig felhasználható időkorlát nélkül (euróban)

  2. Foglaló számlára kerülő összeg: a Zamnia áruházban az árrés 100 %-a erejéig felhasználható időkorlátozás nélkül (euróban)

  3. E-kereskedelmi számlára kerülő összeg: a Zamnia webáruházban való vásárlásaidhoz használhatod fel, időkorlátozás nélkül a termék árának 100%-a erejéig (euróban)

  4. PV (csomag érték): A csomag árából levonjuk az e-kereskedelmi számlán jóváírt összeget és a csomagban lévő UNITOK értékét.

  5. GV (a jutalék elszámolás alapja): A csomag árából levonjuk az e-kereskedelmi számlán jóváírt összeget

  6. CP (a karrier elszámolás alapja): 1 CP = 2 GV vagyis a GV pontok fele (a 750-es csomagtól felfelé vannak extra CP pontok, pl.: a 750-es csomagban +50 pont) 

A következő táblázat szorosan kapcsolódik az CSOMAGOKAT bemutató táblázathoz, mivel a normál és a poriority UNITOK segítségével, további karrierpontokra, jóváírásokra és bevételekre tehetünk szert.


(Nagyobb képért kattints a képre!)

Ha szeretnéd azonnal kihasználni ezt a lehetőséget, akkor IDE KATTINTVA eléred azt a linket, amin keresztül tudsz hozzánk csatlakozni és egy kis segítséget is találsz a REGISZTRÁCIÓHOZ.

Kérdéseiddel keress minket bizalommal elérhetőségeinken!