A Freedom megoldása: gyors pénz és hosszú távú passzív jövedelem!

Ha a piszkos anyagiakról van szó, akkor az emberek alapvetően két dolgot szeretnének megoldani:

 1. Az egyik, hogy a lehető LEGGYORSABBAN KERESSENEK annyi PÉNZT, amely legalább 1-2 hónapra kényelmes és stressz mentes megélhetést tud biztosítani,

 2. a másik, hogy legyen egy olyan szintű PASSZÍV JÖVEDELMÜK, amely az életük végéig biztosítja az anyagi gondoktól mentes életet akár munka nélkül is.

A Freedom Xpress Global Holding, a folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően, mára már mind a két lehetőséget biztosítani tudja a tagok számára.

Hogyan?

A nemzetközi Zamnia webáruházad nagyon vonzó lehet sokak számára nemzetközi szinten, hiszen eddig senki a világon nem ötvözte a NEMZETKÖZI WEBÁRUHÁZ lehetőségét a NETWORK MARKETING lehetőségével.

Sokan vannak, akik valamilyen oknál fogva sokkal többet tartózkodnak a saját lakásukban, mint bárhol máshol.
Ilyenek például a nyugdíjasok, a mozgáskorlátozottak, a kismamák, a munkanélküliek, valamilyen tartós betegségben szenvedők, olyan egészséges emberek, akik inkább otthoni munkával szeretnének jövedelemre szert tenni, és sok olyan fiatal, akik nem szeretnének 50 évig modernkori rabszolgaként mások céljaiért dolgozni.
Ők azok, akik valamilyen más lehetőséget keresnek, hogy sokkal boldogabb életük legyen, de sokan keresnek a meglévő munkájuk mellett valamilyen kiegészítő jövedelmet is, stb. stb. stb.

Számukra NAGYON JÓ LEHETŐSÉG a Zamnia webáruház affiliate programja.
Milyen módon lehet bevételed a sok-sok ZAMNIA webáruház forgalmából?

Bevételi lehetőségek

 1. Ha csak a legkisebb, egy 50 EUR értékű STARTER csomagod van, már akkor is népszerűsítheted a saját linkeden keresztül elérhető webáruházadat, így érheted el azt, hogy minél több vásárlás jöjjön létre a "SAJÁT" WEBÁRUHÁZADBAN. 
  Ennek érdekében az affiliate linkedet minél több helyen meg kell jelenítened, meg kell osztanod (pl.: hirdetési felületeken, közösségi oldalakon vagy a saját blog oldaldon, stb.)

 2. A második bevételi alternatíva, ha TOVÁBBAJÁNLÁSSAL lehetőséget adsz másoknak is arra, hogy ők is birtokoljanak egy "saját" Zamnia webáruházat, így a csapatodban lévő webáruházak forgalma után, a CSOMAGODNAK megfelelő számú szintről, meghatározott százalékú JUTALÉKRA VAGY JOGOSULT.
  Erről bővebb információkat a CSOMAGOK és a JUTALÉKOK pontban olvashatsz.

Természetesen a fenti lehetőségek egyesével is kihasználhatóak, de érdemes kombinálni őket a nagyobb bevétel érdekében.

A következő képen egyértelműen látható, hogy akár már 3-4 év után nagyon komoly havi passzív jövedelem érhető el, amely nagyon vonzó, és szorgalmas,  kitartó munkával meg is valósítható. Sőt ennél még sokkal több is elérhető.


(Nagyobb képért kattints a képre!)

Ez nagyon szép és jó, és ez meg is oldhatja az egyik problémát, azt a passzív jövedelmet, amely életed végéig (sőt még örökölhető is, tehát a munkád nem vész kárba) anyagilag teljesen gondtalan életet biztosíthat nagyon magas életszínvonalon a családod számára.

De!

 Az emberek jelentős részének első lépésben a gyors bevételek sokkal fontosabbak, mert sajnos a többség az elmúlt 10-20-30-40 év alatt nem tudott annyi tartalékot sem képezni, amely akár pár hónapra is fedezhetné a megélhetést akkor is, ha semmilyen bevételre nem számíthat.
Ráadásul bármikor kerülhet bárki olyan helyzetbe, hogy elapadnak a bevételi forrásai, és mivel nem rendelkezik tartalékkal, nagyon gyors bevételi forrást keres más területeken.

Van megoldás!

A Freedom Xpress Global Holding tovább fejlesztett egy olyan jutalék rendszert, amelyhez hasonlóak az elmúlt közel 20 évben már sokaknak olyan magas jövedelmeket biztosított, amelyekkel soha senki nem versenyezhetett.

Az ötlet egyszerű és zseniális!

Fordítsuk meg a vásárlás menetét!

 • Normál esetben az történik, hogy vásárolnak emberek a Zamnia webáruházban, és az árrés 70%-a szétosztásra kerül a Kompenzációs tervben leírtak alapján.
  Ez egy több év alatt kialakult nemzetközi vásárlói körnél biztosítja a folyamatos, passzív, jelentős havi jövedelmet.

 • A gyors és jelentős bevétel akkor valósulhat meg, ha megfordítjuk a vásárlás menetét, ami azt jelenti, hogy tudjuk azt, hogy a jövőben, amíg élünk, vásárolni fogunk nagyon sok féle terméket és szolgáltatást, és hasonlóan, ahogy egy ingatlan, vagy autó vásárlásánál, lefoglalózzuk a jövőbeni vásárlásunkat.

Mi történik ebben az esetben? 

Foglaló = Árrés

Ha az egyik számlánkról (lehet ez egy banki számla, vagy a webirodánkban lévő e-Pénztárcánk, vagy az e-Kereskedelmi számlánk) áthelyezünk pénzt a Foglaló számlánkra, ott is a mi pénzünk marad mindaddig, amíg a Zamnia áruházban el nem költjük, de HOZZÁJUTUNK EGY KÜLÖNLEGES ELŐNYHÖZ!

 • A Foglalónkat (amelyet a cég minden esetben megduplázva helyez a Foglaló számlánkra, akár a csomagunknak köszönhetően, akár Unit szerzésnél keletkezett) IDŐKORLÁTOZÁS NÉLKÜL felhasználhatjuk a Zamnia webáruházban történt vásárlásainkhoz az Árrés 100%-a erejéig, akár már másnap, vagy akár 10 év múlva.

  A következő táblázat megmutatja, hogy a NORMÁL UNITOK és a PRIORITY UNITOK megszerzésekor milyen összeg kerül a Foglaló számlánkra (lsd. az utolsó oszlopot).
  (Nagyobb képért kattints a képre!)  A következő táblázatban pedig azt láthatjuk a csomagok megszerzésekor mennyivel nő a Foglaló számlánk egyenlege (lsd. a Foglaló számlára nevű sort).
  (Nagyobb képért kattints a képre!)

 • Minden megvásárolt terméknek van kisebb-nagyobb árrése, amelyet az adott terméknél jelez a rendszer, és MI DÖNTJÜK EL, hogy használunk-e fel foglalót, vagy nem.

 • Mivel a Foglalóval az Árrés összegét helyeztük az egyik zsebünkből a másik zsebünkbe, ezért a foglaló nagyságától  függően a Store osztályokban egy vagy több ELSZÁMOLÁSI EGYÉSGET KAPUNK, amelyet UNIT-nak hívnak.
  Unitot nem lehet vásárolni, mert az csak egy elszámolási egység, csak szerezni lehet, ha lefoglalózzuk a jövőbeni vásárlásainkat.

 • A megszerzett UNIT-nak köszönhetően HOSSZÚ TÁVON, FOLYAMATOSAN és főleg SOKKAL GYORSABBAN profitálhatunk mások vásárlásai után is.
  Akkor is, ha elköltöttük a Foglalónkat!

 • A lényeg, hogy senkinek nem kell mást csinálnia, mint amit amúgy is csinálna, a jövőben vásárolja meg mindazt, amit amúgy is megvásárolna, csak ezt tegye meg a Zamnia nemzetközi webáruházban, és ha akarja, mert sokkal jobban jár, akkor foglalózza le előre a vásárlásait.

 • Így lehetőség van arra, hogy sok esetben a jutalékrendszer ELŐRE KITERMELHESSE nekünk a TERMÉKEK TELJES ÁRÁT, amelyeket a jövőben meg akarunk vásárolni.

 • Ezzel az egyszerű megoldással sokkal hamarabb meg tudjuk kapni a jutalékainkat más vásárlók vásárlásai után, mert az Árrés sokkal előbb kerül be a rendszerbe, mint ha normál módon vásárolna mindenki.

 • A gyors jövedelem miatt az emberek gyorsabban is vásárolják meg azt, amit szeretnének, és tudjuk, hogy a legtöbb ember az anyagi helyzetéhez igazítja a vásárlásait, így sokkal magasabb összegű vásárlások lehetnek, amelyek tovább növelhetik a gyors jövedelmet, mert akkor nagyobb összeggel foglalózzák le a jövőbeni nagyobb összegű vásárlásaikat.

Mennyi bevételt hoz egy UNIT?

A UNITOK a következő táblázatban látható UNIT együttállásoknál hozzák a táblázatban szereplő jutalékokat EURO-ban.


(Nagyobb képért kattints a képre!)

Hogyan tehetsz szert UNITOK-ra?

 1. Az első mód, ami akkor valósul meg, ha a vásárlás NORMÁL FOLYAMATÁT ismétled a Zamnia webáruházban. 
  Ebben az esetben, minden vásárlásod után, az árrés 10%-a a HŰSÉG SZÁMLÁDON lesz jóváírva, s amikor ennek az egyenlege például eléri a 40 EURO-t, akkor szerezhetsz egy UNITOT az 1. STORE osztályba.

 2. A második mód az, amikor felgyorsítva a bevételképződést, MEGFORDÍTOD a fenti folyamatot, vagyis ELŐRE LEFOGLALÓZOD a jövőbeni vásárlásaidat.
  Ekkor, az e-Pénztárcádon és/vagy az e-Kereskedelmi számládon lévő összeget felhasználva foglalót helyezel el a rendszerben például 40 EURO értékben, aminek következtében, a 40 EURO a példánkban az ePénztárcádról átkerül a FOGLALÓ számládra, és létre jön egy UNIT, amit az 1. Store osztály UNIT fájában tudsz elhelyezni, s mely bevételt generál majd neked. 
  (A foglalódnak minden esetben a duplája íródik jóvá a Foglaló számládon, így a fenti esetben nem 40, hanem 80 euró Foglalót tudsz felhasználni a vásárlásaidhoz az árrés 100%-a erejéig!)
  Ugyanakkor a FOGLALÓ számlán lévő összeget fel tudod használni a Zamnia webáruházban bonyolított vásárlásaid során korlátlan idő alatt.
  Például, ha egy termék árrése 10 EURO, akkor a FOGLALÓ számláról a vásárlás során felhsználhatsz 10 EURO-t, a fenn maradó összeget pedig más módon egyenlítheted ki, például az e-Kereskedelmi számládról.

 3. Amikor a UNIT-jaid elérnek egy adott UNIT állást, akkor a rendszertől kapsz meghatározott számú AJÁNDÉK UNITOT, melyek egy részét Te, másik részét pedig a rendszer egy másik Freedom tagnak adja oda elhelyezésre, de a Te Unitod marad, és neked hozza a jutalékokat.
  Te is kaphatsz más Freedom tagtól Ajándék Unitot, amelyet Te helyezhetsz el, amely segíti a jutalékképződést a saját Unit fádban, de annak a tagnak hoz a későbbiekben Unit együttállásoknál jutalékot, akié az ajándék Unit.

  FONTOS!
  - Azok a tagok, akik még nem rendelkeznek legalább egy 250 EUR-s CSOMAGGAL, nem kaphatnak ajándék Unitot,
  - ha már van egy 250 EUR-s CSOMAGOD, akkor csak azokat az ajándék Unitokat kaphatod meg, amelyet a rendszer más tagoknak ad oda elhelyezésre. 
  - Ha legalább egy 750 EUR-s CSOMAGOD van, akkor minden ajándék Unitot megkapsz!

FONTOS tudni azonban, hogy ezek az AJÁNDÉK UNITOK is ugyan azokat a jutalékokat termelik, mint a másik 2 módon keletkezett UNITOK. 
SŐT! Ezek is termelnek további AJÁNDÉK UNITOKAT! A Bónusz Unitok nem rendelkeznek foglaló tartalommal!
Az AJÁNDÉK UNITOK darabszámát a következő táblázat foglalja össze.


(Nagyobb képért kattints a képre!)

A figyelmedbe ajánljuk a következő videót.
A videóban Lukács Zsolt Emerald vezető ad hasznos gyakorlati tanácsokat a UNIT rendszerrel kapcsolatban.


(A videó elindításához kattints a képre!)

Használd ki Te is ezt a régóta jól bevált lehetőséget! 

A GYORS JÖVEDELEM és a HOSSZÚ TÁVÚ PASSZÍV JÖVEDELEM megteremtésére akár a meglévő tevékenységed mellett, akár fő tevékenységként is meg van a lehetőséged.

Keress minket bizalommal az ELÉRHETŐSÉGEINKEN, és nézzük meg egyénre szabottan a lehetőségeidet, hogy a lehető legtöbbet tudj profitálni ebből a világon egyedülálló lehetőségből!