Freedom Xpress Global biztosítja a legtöbb előnyt a számodra

Az elismerések, támogatások teljes értéke több, mint 1.000.000 EURÓ, a jövedelem ennek a SOKSZOROSA!!!

 1. A Cég megduplázza a pénzedet mindegyik e-commerce csomag vásárlásakor.

 2. Részesedés kaphatsz készpénzben a cég teljes e-commerce üzletágának forgalmából már az indulást követően, a Business licensz csomagtól, havonta folyamatosan, életed végéig, ami örökölhető is. Akár munka nélkül is.

 3. 27.000 euró értékű autó, amelyet 3 éves használatra kapsz a cégtől, fizetik az összes felmerülő költséget, kivéve az üzemanyagot, de a jutalékaidnak köszönhetően összességében ez is ingyenes.

 4. IPAD Tablet ajándék elismerés, amely a saját tulajdonod lesz.

 5. 45.000 euró értékű autó, amelyet 3 éves használatra kapsz a cégtől, fizetik az összes felmerülő költséget, kivéve az üzemanyagot, de a jutalékaidnak köszönhetően összességében ez is ingyenes.

 6. Félévente részt vehetsz egy kb. 2.000 eurós Incentive úton a világ valamely csodálatos pontjára, amelyet teljes egészében a cég fizet, utazással, szállással, ellátással, neked csak a költőpénzt kell hoznod, de a jutalékaidnak köszönhetően összességében ez is ingyen van.

 7. 70.000 euró értékű autó, amelyet 3 éves használatra kapsz a cégtől, fizetik az összes felmerülő költséget, kivéve az üzemanyagot, de a jutalékaidnak köszönhetően összességében ez is ingyenes.

 8. További plusz részesedés készpénzben a cég teljes nemzetközi forgalmából, a Diamond rangtól (karrier szinttől), félévente folyamatosan, életed végéig, ami örökölhető is. Ez félévente egy autó vagy egy családi ház ára is lehet.

 9. 3.000 euró értékű Apple vásárlási csomag, ajándék elismerés, amely a saját tulajdonod lesz.

 10. 80.000 euró értékű autó, amelyet 3 éves használatra kapsz a cégtől, fizetik az összes felmerülő költséget, kivéve az üzemanyagot, de a jutalékaidnak köszönhetően összességében ez is ingyenes.

 11. 5.000 euró értékű karóra, ajándék elismerés, amely a saját tulajdonod lesz.

 12. 15.000 euró értékű arany karóra, ajándék elismerés, amely a saját tulajdonod lesz.

 13. 100.000 euró értékű autó, ajándék elismerés, amely a saját tulajdonod lesz.

 14. 150.000 euró értékű autó, ajándék elismerés, amely a saját tulajdonod lesz.

 15. 500.000 értékű ingatlan, ajándék elismerés, amelyet Te választhatsz ki a világ bármely pontján, és amely a Te saját tulajdonod lesz!

Azt is elárulom, hogy minimálisan mit kell megtenned mindezekért.

 Fontos tudnod, hogy cégünknél nincs teljesítménynullázódás, tehát időkorlátozás nélkül érheted el a fenti elismeréseket!

Természetesen többet is megtehetsz, de elég minimálisan

 • a legrosszabb esetben egy Basic Starter csomaggal (50 euró) elindulnod, és 

 • ajánlani 5 olyan barátodnak, ismerősödnek, akik szintén a legrosszabb esetben a Basic Starter csomaggal elindulnak.

 • Sokkal jobb, és mindenkinek sokkal előnyösebb, ha mindenki legalább a Micro affiliate csomaggal vagy a Standard affiliate csomaggal indul, de később a jutalékokból lehet nagyobb, sokkal többet nyújtó csomagokra váltani.

 • A cél, hogy előbb-utóbb mindenkinek Enterprise licensz csomagja legyen, mert az nyújtja mindenki számára a legtöbbet.

 • Ennyi a saját munka!

A Starter csomagok összege a Te pénzed marad, sőt a cég mindegyiket megduplázza, és időkorlátozás nélkül felhasználhatod a mindennapi vásárlásaidhoz az árengedmény 100%-a erejéig.

Ezen az OLDALON, bal oldalt fent találod a Jutalékterv menü pontot, ahol részletesen informálódhatsz a jutalékokról, és a Starter csomagok előnyeiről, mellette pedig elérheted a hivatalos Prezentációt, mely bemutatja a FreedomXpress-t.

A weboldalon legalul, jobb oldalon a Regisztráció menü pontban tudsz ingyenesen regisztrálni, és felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy minden kérdésedre válaszoljunk.

Javaslom, hogy nézd meg a weboldalunk további menüpontjait is!

Üdvözlettel:

Lukács Zsolt 
Üzleti tanácsadó

Ha szeretnéd azonnal kihasználni ezt a lehetőséget, akkor IDE KATTINTVA eléred azt a linket, amin keresztül tudsz hozzánk csatlakozni és egy kis segítséget a REGISZTRÁCIÓHOZ.

A felmerülő kérdéseiddel keress minket bizalommal az elérhetőségeinken.