Karrier szintek elérése

Első lépés: Felejtsd el az eddig megismert üzleti modelleket!

A Freedom Xpress Global tulajdonosai feltérképezték a piacon lévő üzleti modelleket, és kiiktattak minden olyan negatív elemet, amely stresszelheti az üzlettársakat a munkájuk során.

Mit jelent ez?

1. Nincs teljesítménynullázódás!

A saját tempódban csak idő kérdése, hogy az aktív tevékenységednek köszönhetően mikor érsz el egy magasabb karrier szintet. 
Nincs havi, féléves, éves teljesítménynullázódás, így stresszmentesen, lépésről lépésre, 
Te is elérhetsz olyan karrier szinteket és elismeréseket, amelyeket eddig még soha sehol sem érhettél el.

2. Soha nem veszítheted el a csapatod!

Előfordulhat, hogy a csapatodban valaki hamarabb teljesíti az egyszerű feltételeket egy adott karrier szinthez, így előfordulhat, hogy egy adott karrier szinten utolér, vagy akár le is előz, de akkor sem veszítheted el soha sem, és az üzleti csomagodnak megfelelően ebben az esetben is profitálhatsz ez után a csapat után.

3. Soha nem fog a cég elvárni csapatteljesítményt, vagy saját vásárlást ahhoz, hogy megkapd a jutalékaidat!

Minden üzletben vannak kisebb és nagyobb forgalmú hónapok, de a Freedom üzletében nem kell e miatt idegeskedned, mert soha nem állít a cég teljesítmény kényszer elé, és soha nem vár el tőled adott szintű saját vásárlást ahhoz, hogy Te minden előnyt élvezhess.

Nagyon fontos, hogy első sorban az üzleti csomagod határozza meg, hogy milyen jutalékokra vagy jogosult, nem a karrier szinted.

A Karrier szinteken, az összes jutalékodon felül, olyan plusz elismeréseket kaphatsz több mint 1.500.000,- euró értékben, amely méltó módon elismeri a munkádat, és ez által nem csak Te lehetsz büszke saját magadra, hanem a családod és a környezeted is.

Az elismeréseket ITT TALÁLOD.

Könnyebb elérni a Karrier szinteket, mint gondolnád!

A Freedom Holding érdeke, hogy minél több üzlettárs, minél hamarabb, minél magasabb Karrier szintet érhessen el, nemzetközi szinten.

Ahhoz, hogy Te is könnyebben teljesítsd az egyszerű feltételeket, és folyamatosan lépkedj előre a karrier szinteken, kizárólag egy valamire kell koncentrálnod.

A STAR karrier szint elérésére!
Nem csak neked, hanem a csapatod minden aktív tagjának.

Ez az első Karrier szint mindenkinek teljesíthető előbb-utóbb, már sok százan elérték, van, aki egy hét alatt, van, aki több hónap alatt, de mivel nincs teljesítménynullázódás, ezért aktív tevékenységgel csak idő kérdése.

Minden magasabb Karrier szintnek ez az alapja. Ha a csapatodban folyamatosan vannak olyan üzlettársak, akik elérik a Star karrier szintet, akkor Te is és Ők is folyamatosan érhettek el magasabb karrier szinteket.

Alapvetően nem kell azzal foglalkozni, hogy milyen feltételek kellenek a magasabb karrier szintekhez, csak a Star karrier szinthez tartozó feltételeket elég teljesíteni.

FONTOS!
Minden karrier szinthez csak egyszer kell egy adott feltételt teljesíteni, és nem kell, hogy ezek a feltételek egyszerre teljesüljenek.

Mik ezek az egyszerű feltételek a Star karrier szinthez?

 1. Rendelkezz Te saját magad egy minimum 260,- eurós Advanced üzleti csomaggal.
  Nem baj, ha nem tudsz ezzel elindulni, választhatod a legkisebb 52,- eurós Beginner csomagot is az elindulásnál, és később a jutalékaidból meg tudod szerezni a Star karrier szinthez szükséges Advanced csomagot.
  A csomagokról ITT találsz bővebb információt.

 2. Legyen 5 közvetlen Üzlettársad, aki minimum a 260,- eurós, Advanced üzleti csomaggal rendelkezik.
  Ez feltétele minden karrier szintnek, de ha egyszer ez már meg van, akkor nem kell a következő karrier szintekhez ismét teljesíteni, tehát ahhoz, hogy bármilyen karrier szintet elérhess elég összesen 5 közvetlen Üzlettárs. Idővel úgyis több lesz.

 3. Csapat szinten érj el 2500 CP teljesítményt, amely bármilyen mélységből jöhet.
  Nincs időkorlát.

 4. Van egy 50%-os szabály, miszerint a legerősebb ágadról a karrier szintekhez a szükséges Karrier pontoknak (CP-ket) a felét hozhatod, de ha minimum 4-5 ágon építed a struktúrádat, akkor ezzel nem nagyon lehet problémád a jövőben.

Ennyi! Ennyire egyszerű!

Fontos, hogy ezt követően a magasabb karrier szintekhez kapcsolódik egy plusz szabály, miszerint legalább két ágadon legyen egy-egy kisebb karrier szintű vezető.

Mit jelent ez?

Pl. Ha elérted a Star karrier szintet, akkor ahhoz, hogy elérhesd a Zafír karrier szintet, az egyik feltétel, hogy legyen két külön ágadon egy-egy Star karrier szintű vezető. Lehet két közvetlened is, de lehet két külön ágon bármilyen mélységedben is a struktúrádban.

Nézzük a feltételeket!

Az alábbi táblázat és az alatta lévő leírásból egyszerűen megértheted az egyszerű feltételeket, de természetesen, ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.


(Nagyobb képért kattints a képre!)

Kiegészítő információk

 • Package = Az adott rangra való kvalifikációhoz szükséges saját csomagod típusa

 • CP = Az adott rangra való kvalifikációhoz szükséges, kumulatív teljes csoport karrierpont, mely időkorlát nélkül gyűjthető

 • Downline = Az adott rangra való minősüléshez ezen a rangon kvalifikált alsóvonalbeli partner szükségessége

 • Amount = Ennyi alsóvonalbeli partner kvalifikációja szükséges az adott rangod eléréséhez (Downline mezőalapján) – ezen kvalifikált partnered mindegyikének különböző generációs lábról kell érkeznie, egy generációs vonalról érkező azonos rangú alsóvonalaid csak egynek számítanak a saját kvalifikációd szempontjából

 • Qualification = Adott rangra való minősülésedhez legalább egy hónapban rendelkezned kell ekkora CP karrierpont forgalommal

 • Max/Week = Adott rangon elérhető heti bináris jutalék küszöböd

 • GV = A rangra való kvalifikációhoz szükséges teljes csoport EUR alapú csoportforgalom

* Bármely rangra történő minősülés feltétele, hogy rendelkezz saját magad által, első generációs vonaladra, azaz frontodra regisztrált, legkevesebb 5 fővel akik minimum ADVANCED csomaggal rendelkeznek

* Bármely rangra történő minősüléskor, figyelj az 50%-os oldalágtartási szabályra, mely értelmében az adott rangra történő kvalifikációdhoz a szükséges CP karrierpont forgalom maximum 50%-át fogadhatod be a legerősebb generációs vonalad CP karrierpont forgalmából.

Hogyan növelheted a CP pontjaid számát?

Ezt kétféle módon teheted meg:

 1. Ha a csapatod tagjai Starter csomagokat szereznek,

 2. illetve ha foglalózással UNITOKRA tesznek szert.

Hogy egy-egy csomagnak és a STORE osztályokban szerezhető UNITOKNAK mennyi a CP pont értéke, azt a következő táblázat mutatja.


(Nagyobb képért kattints a képre!)

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Használd ki a Freedom Xpress Global Holding minden egyes előnyét, és zsebeld be ne csak a magas jutalékokat, hanem az összes nagy értékű elismerést is!

Sikereid elérésében nem leszel egyedül, nem csak a saját csapatodra, hanem felső vezetőidre és a Freedomra is számíthatsz.

Keress minket bizalommal az ELÉRHETŐSÉGEINKEN, és nézzük meg egyénre szabottan a lehetőségeidet, hogy a lehető legtöbbet tudj profitálni ebből a világon egyedülálló lehetőségből!