Karrier szintek elérése

Első lépés: Felejtsd el az eddig megismert üzleti modelleket!

A Freedom Xpress Global tulajdonosai feltérképezték a piacon lévő üzleti modelleket, és kiiktattak minden olyan negatív elemet, amely stresszelheti az üzlettársakat a munkájuk során.

Mit jelent ez?

1. Nincs teljesítménynullázódás!

A saját tempódban csak idő kérdése, hogy az aktív tevékenységednek köszönhetően mikor érsz el egy magasabb karrier szintet. 
Nincs havi, féléves, éves teljesítménynullázódás, így stresszmentesen, lépésről lépésre, 
Te is elérhetsz olyan karrier szinteket és elismeréseket, amelyeket eddig még soha sehol sem érhettél el.

2. Soha nem veszítheted el a csapatod!

Előfordulhat, hogy a csapatodban valaki hamarabb teljesíti az egyszerű feltételeket egy adott karrier szinthez, így előfordulhat, hogy egy adott karrier szinten utolér, vagy akár le is előz, de akkor sem veszítheted el soha sem, és az üzleti szintednek megfelelően ebben az esetben is profitálhatsz ez után a csapat után.

3. Soha nem fog a cég elvárni csapatteljesítményt, vagy kötelező havi saját vásárlást ahhoz, hogy megkapd a jutalékaidat!

Minden üzletben vannak kisebb és nagyobb forgalmú hónapok, de a Freedom üzletében nem kell e miatt idegeskedned, mert soha nem állít a cég teljesítmény kényszer elé, és soha nem vár el tőled adott szintű saját vásárlást ahhoz, hogy Te minden előnyt élvezhess.

Nagyon fontos, hogy első sorban a csomagod határozza meg, hogy milyen jutalékokra vagy jogosult, nem a karrier szinted.

A Karrier szinteken, az összes jutalékodon felül, olyan plusz elismeréseket kaphatsz több mint 2.000.000 euró értékben, amely méltó módon elismeri a munkádat, és ez által nem csak Te lehetsz büszke saját magadra, hanem a családod és a környezeted is.

Az elismeréseket ITT TALÁLOD.

A Freedom Holding érdeke, hogy minél több üzlettárs, minél hamarabb, minél magasabb Karrier szintet érhessen el, nemzetközi szinten.

Ahhoz, hogy Te is könnyebben teljesítsd az egyszerű feltételeket, és folyamatosan lépkedj előre a karrier szinteken, kizárólag egy valamire kell koncentrálnod.

A STAR karrier szint elérésére!
Nem csak neked, hanem a csapatod minden aktív tagjának.

Ez az első Karrier szint mindenkinek teljesíthető előbb-utóbb, már sok százan elérték.
Van, aki egy hét alatt, van, aki több hónap alatt, de mivel nincs teljesítménynullázódás, ezért aktív tevékenységgel csak idő kérdése.

Minden magasabb Karrier szintnek ez az alapja. Ha a csapatodban folyamatosan vannak olyan üzlettársak, akik elérik a Star karrier szintet, akkor Te is és Ők is folyamatosan érhettek el magasabb karrier szinteket.

Alapvetően nem kell azzal foglalkozni, hogy milyen feltételek kellenek a magasabb karrier szintekhez, csak a Star karrier szinthez tartozó feltételeket elég teljesíteni.

FONTOS!
Minden karrier szinthez csak egyszer kell egy adott feltételt teljesíteni, és nem kell, hogy ezek a feltételek egyszerre teljesüljenek.

Mik ezek az egyszerű feltételek a Star karrier szinthez?

 1. Rendelkezz Te saját magad egy minimum 250 EUR-s CSOMAGGAL.
  Nem baj, ha nem tudsz azonnal erre szintre kvalifikálni, elkezdheted a munkát a legkisebb csomaggal is és később a jutalékaidból fel tudsz majd váltani a STAR karrier szinthez szükséges 250 EUR-s CSOMAGRA.
  Az csomagokról IT T találsz bővebb információt.

 2. Legyen 5 közvetlen Üzlettársad, aki rendelkeznek egy minimum a 250 EUR-s CSOMAGGAL.
  Ez feltétele minden karrier szintnek, de ha egyszer ez már meg van, akkor nem kell a következő karrier szintekhez ismét teljesíteni, tehát ahhoz, hogy bármilyen karrier szintet elérhess elég összesen 5 közvetlen Üzlettárs. Idővel úgyis több lesz.

 3. Csapat szinten érj el 2500 CP (karrier pont) teljesítményt, amely bármilyen mélységből jöhet.
  Nincs időkorlát.
  (Ha tovább olvasol, akkor azt is meglátod, hogy milyen sok esetben növelheted a CP pontjaidat.)

 4. Van egy 50%-os szabály, miszerint a legerősebb ágadról a karrier szintekhez a szükséges Karrier pontoknak (CP) a felét hozhatod, de ha minimum 4-5 ágon építed a struktúrádat, akkor ezzel nem nagyon lehet problémád a jövőben.

Ennyi! Ennyire egyszerű!

Fontos, hogy ezt követően a magasabb karrier szintekhez kapcsolódik egy plusz szabály, miszerint legalább két ágadon legyen egy-egy kisebb karrier szintű vezető.

Mit jelent ez?

Pl. Ha elérted a Star karrier szintet, akkor ahhoz, hogy elérhesd a Zafír karrier szintet, az egyik feltétel, hogy legyen két külön ágadon egy-egy Star karrier szintű vezető. Lehet két közvetlened is, de lehet két külön ágon bármilyen mélységedben is a struktúrádban.

Nézzük a feltételeket!

Az alábbi táblázat és az alatta lévő leírásból könnyen megértheted az egyszerű feltételeket, de természetesen, ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.


(Nagyobb képért kattints a képre!)

Kiegészítő információk

 • A Te Üzleti szinted = Az adott rangra való kvalifikációhoz szükséges ÜZLETI SZINT, amit el kell érned

 • CP = Az adott rangra való kvalifikációhoz szükséges, kumulatív teljes csoport karrierpont, mely időkorlát nélkül gyűjthető

 • Downline Az adott rangra való minősüléshez ilyen rangra kvalifikált alsóvonalbeli Üzlettársakra van szükséged

 • Amount = Ennyi alsóvonalbeli Üzlettárs kvalifikációja szükséges az adott rangod eléréséhez (Downline mezőalapján) – ezen kvalifikált Üzlettársad mindegyikének különböző generációs lábról kell érkeznie, egy generációs vonalról érkező azonos rangú alsóvonalaid csak egynek számítanak a saját kvalifikációd szempontjából

 • Qualification = Adott rangra való minősülésedhez legalább egy hónapban rendelkezned kell ekkora CP karrierpont forgalommal

 • Max/Week = Adott rangon elérhető heti bináris jutalék küszöböd

 • GV = A rangra való kvalifikációhoz szükséges teljes csoport EUR alapú csoportforgalom

Erre többféle módon sor kerülhet.

1. Ha a csapatod tagjai Starter csomagot szereznek

Amennyiben a csapatodban bárki, végtelen mélységben szerez egy STARTER CSOMAGOT, akkor Te mint ajánló a következő táblázatban látható KARRIER PONTOKAT (CP-t) kapod.


(Nagyobb képért kattints a képre!)

2. Ha a csapatod tagjai foglalózással UNITOKRA tesznek szert

Amennyiben a csapatodban bárki, végtelen mélységben szerez egy UNITOT bármelyik normál  vagy Priority Store osztályba, akkor Te mint ajánló a következő táblázatban látható KARRIER PONTRA (CP-re) teszel szert.
(Az adatokat a táblázat 4. oszlopában, a CP pont érték oszlopban találod meg.)


(Nagyobb képért kattints a képre!)

3. Bizonyos vásárlások után is CP-ket kapsz

Ilyen vásárlás például:

 • Ha Te vagy a csapatodban végtelen mélységben valaki tagja lesz a Freedom telefon flottának.
  Ezért 100 CP jár az ajánlóknak is, és a szerződőnek is.
  (Bővebb információt a webirodádban, a LETÖLTÉSEK menüpontban találsz.)

 • Ha Te vagy a csapatodban végtelen mélységben valaki Freedomon keresztül feltölti az OMV kártyáját. 
  Ezért 10 eurónként 1 CP jár az ajánlóknak is, és a feltöltőnek is.

 • Ha Te vagy a csapatodban végtelen mélységben valaki vásárol a Zamnia webáruházban. 
  Ezért 10 eurónként 1 CP jár az ajánlóknak is, és a vásárlónak is.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Használd ki a Freedom Xpress Global Holding minden egyes előnyét, és zsebeld be ne csak a magas jutalékokat, hanem az összes nagy értékű elismerést is!

Sikereid elérésében nem leszel egyedül, nem csak a saját csapatodra, hanem felső vezetőidre és a Freedomra is számíthatsz.

Keress minket bizalommal az ELÉRHETŐSÉGEINKEN, és nézzük meg egyénre szabottan a lehetőségeidet, hogy a lehető legtöbbet tudj profitálni ebből a világon egyedülálló lehetőségből!