Milyen lehetőségeket kínál neked a Freedom Xpress?

A FreedomXpress üzleti modelljében a felhasználók kapták a kulcs szerepet, hiszen a
társaság a network marketinget választotta eszközéül, üzleti platformjainak
kiépítéséhez és ennek keretein belül a társaság a teljes forgalmának 66%-át osztja
vissza azoknak, akik részt vesznek a divíziói népszerűsítésében.
Mekkora üzleti potenciált jelent ez az Ön számára? Ehhez tudnunk kell mekkora az
online kereskedelemben rejlő piaci potenciál.

A FreedomXpress üzleti modelljében a felhasználók kapták a kulcs szerepet, hiszen a társaság a network marketinget választotta eszközéül, üzleti platformjainak kiépítéséhez és ennek keretein belül a társaság a teljes forgalmának 66%-át osztja vissza azoknak, akik részt vesznek a divíziói népszerűsítésében.

Mekkora üzleti potenciált jelent ez a Te számodra?
Ehhez tudnunk kell mekkora az online kereskedelemben rejlő piaci potenciál.


(Nagyobb méretért kattints a képre!)

A következőkben összefoglaljuk neked azokat az előnyöket, melyek a Freedom Xpress kínál.

Az első pillér a DealKodex

Mindenképpen meg kell említenünk a DEALKODEX-et, mely egy webáruházhoz hasonlóan fog működni, és 3 iparági óriás, az Ebay, a Groupon és az Amazon üzleti siker elemeit ötvözi egy platformon. 
Az online aukciós vásárlási lehetőséget, az egyedi és állandó kupon ajánlatokat és a dropshipping megoldást.

A társaság célja ezzel az, hogy a network marketing hatástöbbszöröző erejét kihasználva, egy olyan online kereskedelmi közösséget alkossunk, ahol a felhasználók mint ajánlók és mint vásárlók is részt vesznek a folyamatokban.

Révén, hogy a vásárlókat és ajánlóikat anyagi előnyök fűzik a közös online kereskedelmi oldal használatához és hirdetéséhez, stabil és növekvő forgalomra számíthatunk, melynek egy részét társaságunk szétosztja az oldalt népszerűsítők között.

Részesedni emberek tömegeinek hétköznapi vásárlásaiból passzívan életünk végéig?
Igen, ez valóban komoly üzleti lehetőség!

A regisztráció a rendszerhez gyors, egyszerű és ingyenes, csupán egy ajánlói linkre van hozzá szükség. 

Ezt követően a webshopban választhatsz vásárlási utalványok közül, melyek teljes vásárlási értékét a felhasználási szabályzatban leírtak szerint 100%-ban levásárolhatod a társaság e-commerce platformján, a DealKodexen, ahol rengeteg partner számtalan terméke és szolgáltatása vár rád. 

A partner cégek ingyenesen regisztrálhatják magukat a DealKodexen, cserébe egy általuk felajánlott állandó kedvezményért.

Ez a megoldás kölcsönösen előnyös a szolgáltatók és a vásárlók számára egyaránt. A vállalkozások legnagyobb költsége a reklám és marketing költség, melynek bizonytalan a megtérülése.
Nálunk díjmentesen juttathatják el ajánlataikat akár több százezer potenciális vásárlóhoz.
A vásárlók ezért cserébe pedig a piaci árakhoz képest mindig előnyösebben tudnak vásárolni,
garantáltan ellenőrzött és megbízható forrásból.
Társaságunk ezzel a Groupon cég sikeres üzleti modelljét integrálta platformjára.

A második pillér a Zanguu

A Freedom Xpress minden megvásárolt vásárlási utalvány mellé megadott számú promóciós kreditet ad ajándékba, melyekkel a cég aukciós portálján a ZANGUU-n tud licitálni az aukción meghirdetett ismert világmárkák termékeire, annak biztos tudatában, hogy az aukcióra bocsájtott termékek végső vételára sohasem haladhatja meg piaci áruk 10 %-át.

Más szóval a Zanguu-n minimum 90% árelőnnyel lehet prémium márkák termékeihez és szolgáltatásaihoz jutni.

Használja ezt a fantasztikus eszközt arra, hogy könnyen és egyszerűen duplikálja vele üzletét ajándékozás útján! 

Saját webirodájának erre vonatkozó funkcióját használva küldjön ismerőseinek ajándékba licitáló krediteket, majd kövesse nyomon a folyamatokat rendszerünk használatával.

Üdvözlünk a XXI. század automatizált üzletépítésének világában!

Innováció és kényelem, avagy a harmadik pillér - Elite Club Card

A rendszer egyik vezérelve az egyszerűség, mely megmutatkozik mind a vásárlók mind pedig a szolgáltatók részére minden vásárlás alkalmával.

A platformunkon regisztráló minden vásárló, akik egy Starter Csomaggal elkötelezi magát a FreedomXpress felé,  kap egy vonalkóddal és QR kóddal őt azonosító plasztikkártyát.
A vásárlók ezután kényelmesen tudják használni minden vásárlás alkalmával a 
kártyájukat, mely automatikusan jóváírja a kedvezményeket és felhasználhatják egyenlegeiket.

A legtöbb piacon lévő loyalty program szervezővel szemben a FreedomXpress-nek megvan az az előnye, hogy egy speciális IT fejlesztésnek köszönhetően, teljesen automatizálttá tettük mind a vásárlók, mind a szolgáltatók részére a teljes vásárlás folyamatát.
Ez azt jelenti, hogy a velünk 
szerződő kereskedésnek nem szükséges plusz költségen speciális eszközöket beszereznie, telepítenie ami kommunikál a mi rendszerünkkel, csupán internet kapcsolatra van szükség, hiszen a kártyák egy webes felületen keresztül egyszerűen kezelhetők.

FreedomXpress kedvezmény kártya a gyakorlatban

Ha beregisztrálsz, és legalább egy 50 EURO-s vásárlási utalvánnyal, vagyis egy Starter csomaggal elkötelezed magad a Freedom Xpress felé, akkor a cég ingyenesen kiküldi majd neked a saját KEDVEZMÉNY KÁRTYÁDAT.

Ezt a kártyát a következőmódokon tudják majd a Törzsvásárlók használni.

Készpénzes vásárlásnál

Ha a pénztárnál a fizetés előtt felmutatjuk ezt a kártyát és a kártyán lévő vonalkód leolvasása is megtörténik, akkor a fizetendő összeg azonnal csökken a Termékpartner által adott direkt kedvezménnyel, tehát nem utólag, a vásárlás után kerül jóváírásra a kedvezmény, hanem azonnal.
Mivel a Termékpartner és a FreedomXpress rendszere közvetlen kapcsolatban lesz, a leolvasást követően a rendszer lekérdezi, hogy rendelekzésre áll-e a Törzsvásárló utalvány foglaló számláján a kedvezény fent maradó részének megfelelő összeg?
Amennyiben van annyi összeg az utalvány foglaló számlán, akkor a felhasználással egyidejűleg a pénztárgép azonnal le is vonja ezt az összeget a végösszegből, és már csak a kedvezményekkel csökkentett összeget kell kifizetnünk.

Példa:
Ha egy sport bolt 5+10% kedvezményt ad, akkor 5% direkt kedvezményt tudunk, igénybe venni, és 10%-ot tudunk felhasználni a vásárlási utalvány foglaló számlánkról, ha rendelkezésre áll a megfelelőösszeg.
Egy 10.000 Ft-os vásárlásnál, 500 Ft kerül levonásra a fizetendő összegből direkt kedvezményként, és további 1.000 Ft-tal csökken a végösszeg ha a vásárlási utalvány számlán rendelkezésre áll az 1.000 Ft, így tehát a fizetendő összeg 8.500 Ft lesz.

Ha a webirodában lévő összegből akarunk vásárolni

A kártya segítségével online utalványt is rendelhetünk a Termékpartnerhez oly módon, hogy miután a kedvezményeket levonja a pénztrágép, megjelenik egy apró gomb, mely segítségével eldönthetjük, hogy online utalvánnyal szeretnénk-e vásárolni, vagy sem?
Ha az igent választjuk, és a webirodánkban lévő ePénztrácánkon rendelkezésre áll a fizetendő összeg, akkor ezzel ki is tudjuk fizetni a termék vagy szolgáltatás árát, melyet a cég a következő napon átutal a Termékpartner bankszámlájára.

Példa:
A fenti példát folytatva, ha tehát a 8.500 Ft fizetendő összeg rendelkezésre áll az ePénztrácánkban, akkor lehetőségünk van ezt az összeget onnan kifizetni.

Kedvezmény kupon érvényesítése

A Kedvezmény kártyával a központilag rátöltött kuponokat is fel tudjuk használni, és ebben az esetben is a pénztárnál, a fiztést megelőzően tudjuk érvényesíteni az ilyen jellegű kedvezményünket, a kártyán lévő vonalkód leolvasásával.

Példa:
Ha egy mozinál van egy olyan kupon, mely segítségével egy adott időszakban 1-et fizet, 2-t kap kedvezményt tudunk igénybe venni, akkor annyi a teendőnk, hogy a pénztárnál jelezzük, FreedomXpress tagok vagyunk, leolvastatjuk a kártyánkon lévő vonalkódot, amit azonnal feldolgoz a rendszer, és így csupán 1 jegy árát kell kifizetnünk a 2 jegy helyett.
 

A FreedomXpress Kedvezmény kártya előnyei

 1. Azonnal jóváíródó kedvezmények a vásárlás során.

 2. Használható készpénzes vagy online utalványos vásárlás esetén is, a kedvezmények elszámolására és az ePénztárcánkban lévő összegből való fizetésre is.

 3. Nincs szükség semmilyen előkészületre a vásárláshoz kapcsolódóan.

 4. Nem igényel sem a Törzsvásárlótól, sem a Termékpartnertől semmilyen plusz adminisztrációt, és így nem jelent plusz terhet egyik félnek sem.

 5. Az egyszerű használhatósága miatt jó szívvel tudjuk ajánlani másoknak is, amivel további bevételekre tehetünk szert.

Mi legyen a következő lépés?

 • Légy az elsők között, aki kihasználja a FreedomXpress előnyeit!
  A JUTALÉKTERV részleteit ITT TALÁLOD.
  Tanulmányozd át mihamarabb a FreedomXpress jutaléktervét, hiszen a cég az iparág jelenleg legtöbbet fizető hibrid-bináris rendszerét alkotta meg, melyben a FreedomXpress és a társaság globális forgalmának 66 %-át fizeti ki a partnereinek!

 • Ha nem voltál ott az Amazon, az Ebay, a Groupon vagy a bitcoin indulásánál, hogy kihasználd a korai felismerők versenyelőnyét, most itt az alkalom, hogy cselekedj és végre ne csak nézd mások sikereit hanem te is részese légy a sikernek! 

 • Ha szeretnéd azonnal kihasználni ezt a lehetőséget, akkor IDE KATTINTVA eléred azt a linket, amin keresztül tudsz hozzánk csatlakozni és egy kis segítséget a REGISZTRÁCIÓHOZ.
   

Kérdéseiddel keress minket bizalommal  elérhetőségeinken  vagy küldj nekünk üzenetet a következő űrlap segítségével.

Keress meg minket bátran a kérdéseiddel!