Milyen lehetőségeket kínál neked a Freedom Xpress?

A következőkben összefoglaljuk neked azokat az előnyöket, melyek a Freedom Xpress kínál.

Az első két pillér a DealKodex és a Kodexa

Mindenképpen meg kell említenünk a DEALKODEX-et, mely egy webáruházhoz hasonlóan fog működni, és 3 iparági óriás, az Ebay, a Groupon és az Amazon üzleti siker elemeit ötvözi egy platformon. 
Az Ebay online aukciós vásárlási lehetőségét, a Groupon egyedi és állandó kupon ajánlatait és az Amazon saját devizás fizetési rendszerét. 

A társaság célja ezzel az, hogy saját érméjét a KODEXA-t olyan platformokra integrálja, ahol a lehető legszélesebb felhasználási lehetőségeket biztosít a lehető legtöbb felhasználó számára.

A FreedomXpress üzleti modelljében a felhasználók kapták a kulcs szerepet, hiszen a társaság a network marketinget választotta eszközéül, üzleti platformjainak kiépítéséhez és ennek keretein belül a társaság a teljes forgalmának 66%-át osztja vissza azoknak, akik részt vesznek a divíziói népszerűsítésében.

A regisztráció a rendszerhez gyors, egyszerű és ingyenes, csupán egy ajánlói linkre van hozzá szükség. 

Ezt követően a webshopban választhatsz vásárlási utalványok közül, melyek teljes vásárlási értékét a felhasználási szabályzatban leírtak szerint 100%-ban levásárolhatod a társaság e-commerce platformján, a DealKodexen, ahol rengeteg partner számtalan terméke és szolgáltatása vár rád. 

A partner cégek ingyenesen regisztrálhatják magukat a DealKodexen, cserébe egy általuk felajánlott állandó kedvezményért.

Ez a megoldás kölcsönösen előnyös a szolgáltatók és a vásárlók számára egyaránt. A vállalkozások legnagyobb költsége a reklám és marketing költség, melynek bizonytalan a megtérülése.
Nálunk díjmentesen juttathatják el ajánlataikat akár több százezer potenciális vásárlóhoz.
A vásárlók ezért cserébe pedig a piaci árakhoz képest mindig előnyösebben tudnak vásárolni,
garantáltan ellenőrzött és megbízható forrásból.
Társaságunk ezzel a Groupon cég sikeres üzleti modelljét integrálta platformjára.

A harmadik pillér a Zanguu

A Freedom Xpress minden megvásárolt vásárlási utalvány mellé megadott számú promóciós kreditet ad ajándékba, melyekkel a cég aukciós portálján a ZANGUU-n tud licitálni az aukción meghirdetett ismert világmárkák termékeire, annak biztos tudatában, hogy az aukcióra bocsájtott termékek végső vételára sohasem haladhatja meg piaci áruk 10 %-át.
Más szóval a Zanguu-n minimum 90% árelőnnyel lehet prémium márkák termékeihez és szolgáltatásaihoz jutni.

Ezzel a FreedomXpress egy másik sikeres és már bizonyított üzleti modellt integrált a platformjára, az Ebay aukciós webáruház modelljét, mely szintén rengeteg embert vonz és újabb felhasználási lehetőségeket biztosít majd a jövő KODEXA tulajdonosainak, akik a társaság kriptoérméjével akár fizetni is tudnak majd ezeken a platformokon.

Az Amazon.com kipróbált és jól működő rendszerét valósítva meg ezzel platformunkon, hiszen az Amazon saját devizájával, az Amazon coinnal teszi lehetővé a kedvezményesebb vásárlást vásárlói számára.

FreedomXpress kedvezmény kártya

Ha beregisztrálsz, és legalább egy 50 EURO-s vásárlási utalvánnyal, vagyis egy Starter csomaggal elkötelezed magad a Freedom Xpress felé, akkor a cég ingyenesen kiküldi majd neked a saját KEDVEZMÉNY KÁRTYÁDAT.

Ezt a kártyát a következőmódokon tudják majd a Törzsvásárlók használni.

Készpénzes vásárlásnál

Ha a pénztárnál a fizetés előtt felmutatjuk ezt a kártyát és a kártyán lévő vonalkód leolvasása is megtörténik, akkor a fizetendő összeg azonnal csökken a Termékpartner által adott direkt kedvezménnyel, tehát nem utólag, a vásárlás után kerül jóváírásra a kedvezmény, hanem azonnal.
Mivel a Termékpartner és a FreedomXpress rendszere közvetlen kapcsolatban lesz, a leolvasást követően a rendszer lekérdezi, hogy rendelekzésre áll-e a Törzsvásárló utalvány foglaló számláján a kedvezény fent maradó részének megfelelő összeg?
Amennyiben van annyi összeg az utalvány foglaló számlán, akkor a felhasználással egyidejűleg a pénztárgép azonnal le is vonja ezt az összeget a végösszegből, és már csak a kedvezményekkel csökkentett összeget kell kifizetnünk.

Példa:
Ha egy sport bolt 5+10% kedvezményt ad, akkor 5% direkt kedvezményt tudunk, igénybe venni, és 10%-ot tudunk felhasználni a vásárlási utalvány foglaló számlánkról, ha rendelkezésre áll a megfelelőösszeg.
Egy 10.000 Ft-os vásárlásnál, 500 Ft kerül levonásra a fizetendő összegből direkt kedvezményként, és további 1.000 Ft-tal csökken a végösszeg ha a vásárlási utalvány számlán rendelkezésre áll az 1.000 Ft, így tehát a fizetendő összeg 8.500 Ft lesz.

Ha a webirodában lévő összegből akarunk vásárolni

A kártya segítségével online utalványt is rendelhetünk a Termékpartnerhez oly módon, hogy miután a kedvezményeket levonja a pénztrágép, megjelenik egy apró gomb, mely segítségével eldönthetjük, hogy online utalvánnyal szeretnénk-e vásárolni, vagy sem?
Ha az igent választjuk, és a webirodánkban lévő ePénztrácánkon rendelkezésre áll a fizetendő összeg, akkor ezzel ki is tudjuk fizetni a termék vagy szolgáltatás árát, melyet a cég a következő napon átutal a Termékpartner bankszámlájára.

Példa:
A fenti példát folytatva, ha tehát a 8.500 Ft fizetendő összeg rendelkezésre áll az ePénztrácánkban, akkor lehetőségünk van ezt az összeget onnan kifizetni.

Kedvezmény kupon érvényesítése

A Kedvezmény kártyával a központilag rátöltött kuponokat is fel tudjuk használni, és ebben az esetben is a pénztárnál, a fiztést megelőzően tudjuk érvényesíteni az ilyen jellegű kedvezményünket, a kártyán lévő vonalkód leolvasásával.

Példa:
Ha egy mozinál van egy olyan kupon, mely segítségével egy adott időszakban 1-et fizet, 2-t kap kedvezményt tudunk igénybe venni, akkor annyi a teendőnk, hogy a pénztárnál jelezzük, FreedomXpress tagok vagyunk, leolvastatjuk a kártyánkon lévő vonalkódot, amit azonnal feldolgoz a rendszer, és így csupán 1 jegy árát kell kifizetnünk a 2 jegy helyett.
 

A FreedomXpress Kedvezmény kártya előnyei

 1. Azonnal jóváíródó kedvezmények a vásárlás során.

 2. Használható készpénzes vagy online utalványos vásárlás esetén is, a kedvezmények elszámolására és az ePénztárcánkban lévő összegből való fizetésre is.

 3. Nincs szükség semmilyen előkészületre a vásárláshoz kapcsolódóan.

 4. Nem igényel sem a Törzsvásárlótól, sem a Termékpartnertől semmilyen plusz adminisztrációt, és így nem jelent plusz terhet egyik félnek sem.

 5. Az egyszerű használhatósága miatt jó szívvel tudjuk ajánlani másoknak is, amivel további bevételekre tehetünk szert.

Jövőbeni tervek

A FreedomXpress online platformját olyan lehetőségekkel fogja folyamatosan bővíteni a társaság, melyek a KODEXA coin árfolyamát és annak stabilitását hivatottak tovább erősíteni.
(A nagyobb méretért kattints a képre!)

A közösségekben rejlő erőt és érdekeltségi rendszert a társaság saját social media platformjával fogja tudni ennek a tervnek a szolgálatába állítani, illetve saját mobil applikációs fizetési rendszerének fejlesztése és integrálása is tervbe van véve, mely szintén saját kriptoérménk a KODEXA kényelmesebb felhasználását és multifunkcionalitását segíti majd elő. 

A Freedom Xpress üzleti terve

A nagyobb méretért kattints a képre!

Mi legyen a következő lépés?

 • Légy az elsők között, használd ki a prelaunch időszak soha vissza nem térő lehetőségeit és promóciós előnyeit, használd ki a prelaunch időszak alatti extra magas kifizetési tervet és lépj be a milliomosok klubjába!
  A részleteket ITT TALÁLOD, de jöjjön egy kis ízelítő belőle:

A nagyobb méretért kattints a képre!

 • Tanulmányozd át mihamarabb oldalunkon a FreedomXpress jutalék tervét, ahol az iparág jelenleg legtöbbet fizető hibrid-bináris rendszerét alkotta meg a FreedomXpress és a társaság globális forgalmának 66 %-át fizeti ki a partnereinek!
  A jutaléktervet IDE KATTINTVA érheted el.
 • Ha nem voltál ott az Amazon, az Ebay, a Groupon vagy a bitcoin indulásánál, hogy kihasználd a korai felismerők versenyelőnyét, most itt az alkalom, hogy cselekedj és végre ne csak nézd mások sikereit hanem te is részese légy a sikernek!
 • Most megnyitjuk a kaput előtted, hogy együtt közösen alapítsuk meg és legyünk egyenrangú haszonélvezői az internet következő nagy óriásának a FreedomXpress Globalnak!

 

Ha szeretnéd azonnal kihasználni ezt a lehetőséget, akkor IDE KATTINTVA eléred azt a linket, amin keresztül tudsz hozzánk csatlakozni és egy kis segítséget a REGISZTRÁCIÓHOZ.

Kérdéseiddel keress minket bizalommal  elérhetőségeinken  vagy küldj nekünk üzenetet a következő űrlap segítségével.

Keress meg minket bátran a kérdéseiddel!