1. lépés - Regisztráció

A regisztráció folyamatának bemutatása megtekinthető a következő Youtube videón, illetve elolvasható kicsit lejjebb szöveges formában is.

Az Inlernet-Rendszerbe nagyon egyszerűen tud bámelyik 14. életévét betöltött személy regisztrálni azokban az országokban, ahol már jelen van az Inlernet (18. éves korig a törvényes képviselő engedélye szükséges). 

A lenti leírásban azok az információk szerepelnek, melyek szükségesek az önálló regisztrációhoz, de természetesen bármilyen kérdéssel fordulhat hozzánk az ELÉRHETŐSÉGEINKEN keresztül.


Ha szeretne regisztrálni a rendszerbe, akkor csupán a következő lépéseket kell megtennie:

 1. Érdemes elkérni az ismerősünktől, akihez regisztrálunk, az ajánlói weboldalának címét, hiszen ezen az oldalon már a rendszer kitölti az ajánló adatait segítségként. Az én ajánlói weboldalam például a https://inlernet.com/hu/adryenn/index címen elérhető. Ha ezen az oldalon a TÖRZSVÁSÁRLÓI REGISZTRÁCIÓ menüpontot választjuk, akkor nyílik meg a regisztrációs űrlap.
   
 2. Szükség esetén módosítani tudjuk a jobb felső sarokban A REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP NYELVÉT.
  FIGYELEM!
  Ez a beállítás nem azonos azzal, melyben a Törzsvásárló országát adjuk meg az állampolgársága alapján!

   
 3. Ezt követően el kell döntenie, hogy MAGÁNSZEMÉLYKÉNT vagy CÉG, SZERVEZET, INTÉZMÉNY képviselőjeként kíván regisztrálni.
   
 4. Mivel már több országban van lehetőség Törzsvásárlóként regisztrálni az Inlernet-Rendszerbe, ezért következő lépésként meg kell adnunk, hogy melyik ország állampolgáraként szeretnénk csatlakozni?
  A legördíthető listából válasszuk ki, hogy MI A TÖRZSVÁSÁRLÓ ORSZÁGA?
   
 5. Ha az ajánló weboldaláról érkeztünk a regisztrációs űrlaphoz, akkor az INSTRUKTORI (AJÁNLÓI) ADATOK már ki lesznek töltve. A három adat közül elegendő kettőt megadni a beazonosításhoz. 
   
 6. Ezt követően az ÖN ADATAIVAL KELL KITÖLTENI A MEGFELELŐ CELLÁKAT.
  Fontos, hogy minden személyes adatát a hivatalos okmányain szereplő formában kell megadnia!

   
 7. Ha 18. életévét még ben nem töltött személy szeretne regisztrálni, akkor a Törzsvásárló adatai alatt meg fognak jelenni a törvényes képviselő adatainak megadásához a plusz mezők (vezeték- és keresztnév, valamint az azonosító).
   
 8. A vállalkozói igazolvány szám NEM KÖTELEZŐEN KITÖLTENDŐ mező.
   
 9. Amennyiben az űrlap elején a CÉG, SZERVEZET, INTÉZMÉNY képviselőjeként kíván regisztrálni lehetőséget választotta, akkor a kövektező blokkban meg kell adni a CÉG, SZERVEZET, INTÉZMÉNY adatait.
  (Ez az egyik olyan eset, amikor az ÁSZF megengedi, hogy egy magánszemély többször is regisztráljon az Inlernet-Rendszerbe, mert magánszemélyként csak egy alkalommal lehet ezt megtenni.)
   
 10. Ezt követően rögzítheti A BANKSZÁMLÁVAL KAPCSOLATOS ADATOKAT, melyeket a regisztrációkor nem kötelező megadni, de a jutalékkifizetés előtt mindenképpen pótolnia kell majd a saját webirodájában.
  A bankszámlával kapcsolatban a következő adatokat kell begépelnie a bankszámlaszerződése alapján.
  Cégek esetében csak a cégjegyzékben szereplő bankszámlaszám adható meg!

  Magánszemély esetén csak a Törzsvásárló országában üzemelő banknál vezetett számlához kapcsolódó bankszámlaszám adható meg (pl.: én magyar Törzsvásárlóként csak magyar bankszámlaszámot adhatok meg)!
   
 11. Ezután NÉHÁNY BEÁLLÍTÁST KELL MÉG MEGADNIA, melyeket később a webirodáján keresztül tud majd szüksége esetén módosítani:
  1. Bankszámlára történő automatikus átutalás esetén három lehetőség közül választhatunk:
   1. A NINCS ÁTUTALÁS lehetőséggel a jutalékszámlánkon képződött jutalék addig gyűlik, amíg a webirodánkban egy beállítás módosítással nem kéri a törzsvásárló a jutalék egészének vagy részének kiutalását,
     
   2. Ha AZ ÖSSZES JUTALÉK ÁTUTALÁSA lehetőséget választjuk, akkor
    1. a kéthetente, hétfőnként bekövetkező jutalékkifizetéskor a rendszer automatikusan átutalja a jutalékszámlán összegyűlt jutalékot és elindítja a kiutalást a megadott bankszámlaszámra a két héttel azelőtti egyenleget figyelembe véve, ha
    2. az egyenleg legalább 10 000 Ft volt, mert csak 10 000 Ft, vagy a feletti jutalékot utal ki a rendszer bankszámlára.
     (Év végén az utolsó jutalékkifizetéskor a 10.000 Ft alatti összegeket is kiutalja az Inlernet-Rendszer.)
      
   3. Ha a KÖVETKEZŐ ÉRTÉKEN FELÜLI ÖSSZEGEK ÁTUTALÁSÁNAK lehetőségét választjuk, akkor
    1. az előző esettel megegyezően a két héttel ezelőtti egyenleget figyelembe véve nézi meg a rendszer,
    2. hogy az Ön által megadott összegen felüli jutalékösszeg elérte-e a 10 000 Ft-ot
    3. s ha igen, akkor automatikusan átutalja az Ön által megadott bankszámlaszámra a megadott összegen felüli jutalékot.
      
 12. A Termékpartneri-utalvány átvételének módjánál:
  1. azoknak érdemes a SZEMÉLYESEN AZ INLERNET IRODÁBAN opciót választani, akik Budapesten élnek, vagy át tudják venni az utalványokat az Inlernet hivatalos központi irodájában, mely a 1024 Budapest, Zivatar u. 14. fsz/2. (utcára nyíló mellékbejárat) címen található.
  2. Egyéb esetben a FUTÁRTÓL, KÖLTSÉGTÉRÍTÉSSEL OPCIÓT VÁLASSZUK (jelenleg nincs ilyen módon rendelhető utalvány).
    
 13. Az utalvány foglalók felhasználásának módjának kiválasztásánál:
  Érdemes azt átgondolni, hogy szeretnénk-e a foglaló összegét készpénzben a jutalékszámlánkra visszakapni, melyet azt án kikérhetjük a bankszámlára, vagy felhasználhatunk további vásárlásainkhoz?
  1. Ha igen a válasz, akkor A KÉSZPÉNZRE VISSZAVÁLTÁS OPCIÓT kell megjelölnie. Ebben az esetben, ha  vásárol egyik termékpartnerünknél, akkor a vásárlása után járó árengedmény összegének 60%-ának megfelelő összeggel csökken a foglaló összege, és ez az összeg jóváíródik a jutalékszámláján.
   Ebben az esetben az online-utalvány rendelésnél nem kell bepipálni a foglaló felhasználásnál az összeg előtti négyzetet.

    
  2. Ha nem a válasz, akkor AZ UTALVÁNYBA BESZÁMÍTÁS lehetőséget válassza, melynek következtében, a készpénzes vásárlásokkal kapcsolatban keletkező árengedmény 60%-a az árengedmény számláján kerül jóváírásra, melyen ha az egyenleg eléri a 12000 Ft-ot, akkor kap egy elszámolási egységet, egy jogot, mely bekerülve a jogfájába, jog jutalékot termélhet Önnek.
   Online-utalvány rendelésnél beszámítódik a vásárlás összegébe, ekkor be kell pipálni a foglaló felhasználásnál az összeg előtti négyzetet. 
    
 14. A Jog elhelyezés módját tekintve két lehetőség közül választhat:
  1. KÉZI: ebben az esetben a SZEMÉLYES és az elhelyezésre megkapott NEMZETI bónusz jogokat Ön helyezheti el, arra a joghelyre, melyet a legoptimálisabbnak tekint.
    
  2. AUTOMATIKUS: ebben az esetben minden, az Inlernet rendszerben keletkező jogát az Inlernet rendszer helyezi el az adott jogfában az ország első jogától vagy az Ön első jogától elindulva, a webirodabeállítástól függően.
    
 15. Ezt követően van lehetőségünk megadni az Ajánlói oldal egyedi címét:

  Ez nem kötlező, hiszen a regisztrációt követően mindenki automatikusan
  megkapja az ajánlói oldalát a www.inlernet.com/ után a TÖRZSVÁSÁRLÓI AZONOSÍTÓJÁT megadva érhető el, de lehetőségünk van olyan egyedi azonosítót megadni, amit ismerőseink jobban meg tudnak jegyezni, vagy jobban kapcsolható az Ön személyéhez, így két címen lesz elérhető az ajánlói oldala (az inlernet.com/azonosítója címen és az inlernet.com/a megadott egyedi címen).
   
 16. Érdemes bejelölni a Hírlevelek fogadását, hiszen minden e-mailben kiküldött információ fontos lehet az Ön számára.
   
 17. Ezen túl lehetősége van megrendelni a Prémium SMS-értesítés szolgáltatást is.
   
 18. Ha mindezekkel készen vagyunk, akkor a jobb alsó sarokban lévő TOVÁBB A MEGERŐSÍTÉSRE  gombra kell klikkelnünk.
   
 19. Ezt követően megjelenik egy összesítő oldal, ahol minden adatunkat még egyszer lehetőségünk van leellenőrizni, majd a JÓVÁHAGYÁST KÖVETŐEN,  a regisztráció során megadott e-mail címre megérkezik a visszaigazoló e-mail, mely tartalmazza a TÖRZSÁSÁRLÓI AZONOSÍTÓNKAT és az IDEIGLENES JELSZAVUNKAT, melyek segítségével már be tudunk lépni a webirodánkba és meg tudjuk kezdeni az Inlnernet-Rendszer használatát.

 

AJÁNLOTT TÉMÁK:

 

Ha bármilyen kérdése lenne, akkor az ELÉRHETŐSÉGEINKEN keresztül tud velünk kapcsolatba lépni!