Hogyan tudok belépni a webirodámba?

Ahogyan látni fogjuk, az Inlernet webiroda használata is egyszerű és könnyen megtanulható. Egy kis gyakorlással a következő fejezetekben leírtak rutinosan végrehajthatóakká válnak.

Az elején egy kis odafigyelésre és a leírtak pontos követésére van szükség, de a siker itt sem marad majd el!

Nézzük tehát szépen sorban a belépés folyamatát:

 1. Ahogyan azt az 1. fejezetben, a regisztrációval kapcsolatos anyag végén már írtam, a regisztráció során megadott e-mail címre, az Inlernet rendszer küld egy visszaigazoló e-mail, mely tartalmazza a TÖRZSÁSÁRLÓI AZONOSÍTÓNKAT és az IDEIGLENES JELSZAVUNKAT, melyek segítségével már be tudunk lépni a webirodánkba és meg tudjuk kezdeni az Inlnernet-Rendszer használatát.
   
 2. Előfordulhat, hogy a visszaigazoló e-mail a SPAM mappába kerül, vagy GMAIL esetén nem a ELSŐDLEGESKÉNT megjelölt levelek közé, ezért ha 1-2 perc múlva sem érkezik meg a fő leveles mappánkba a várva várt e-mail, akkor ezeken a helyeken is érdemes megnézni.
   
 3. A következő lépés tehát az, hogy felkeressük a saját ajánlói weboldalunkat, melyet oly módon érünk el, a böngészőnk címsorába beírjuk az inlernet.com/ szöveget és utána szóköz nélkül, nagy betűkkel a visszaigazoló e-mailben szereplő azonosítónkat, majd ütünk egy entert vagy rákattintunk a keresésre.

  Például az én esetemben így néz ki: inlernet.com/HU442159
  Aki az ajánlói oldalunkon keresztül regisztrál, az közvetlenül hozzánk fog tartozni közvetlen Törzsvásárlóként.

   
 4. Ezen a weboldalon válasszuk ki a WEBIRODA BELÉPÉS menüpontot. Ennek hatására egy új lapon megjelenik a belépéshez szükséges felület, amelyen a jobb felső sarokban ki tudjuk választani a webiroda nyelvét.
   
 5. A belépéshez az AZONOSÍTÓ-hoz beírjuk a HU-val kezdődő törzsvásárlói azonosítónkat (pl.: HU000000) az Inlernettől kapott visszaigazoló e-mailből és JELSZÓKÉNT megadjuk a szintén ebben az e-mailben érkezett ideiglenes jelszavunkat, idézőjelek nélkül.
  Ezt követően kattintsunk a BEJELENTKEZÉS gombra.

   

 6. A következő pillanatban megjelenik a webirodánk KEZDŐ OLDALA. Az itt található információkat a következő fejezetben ismerjük meg.

 7. A lenti képre kattintva megjelenítheti a nagyított képet.


   


 

 

AJÁNLOTT TÉMÁK:

Ha bármilyen kérdése lenne, akkor az ELÉRHETŐSÉGEINKEN keresztül tud velünk kapcsolatba lépni!