Hogyan tud az Inlernet Napra jelentkezni?

Nagyon könnyen és pár pillanat alatt jelentkezhet minden Inlernet Törzsvásárló a következő Inlernet rendezvényre a saját webirodáján keresztül. 

Nézzük meg, hogy milyen lépések szükségesek a jelentkezéshez:

 1. Belépés után vigyük az egeret a MŰVELETEK menüpont fölé:

 2. Válasszuk a harmadik menüpontot a RENDEZVÉNYRE JELENTKEZÉST és kattintsunk rá!


   
 3. Ezt követően megjelenik az az űrlap, melyet a jelentkezéshez ki kell töltenünk.
  Az űrlap tartalmazza annak az Inlernet Napnak az adatait, melyre jelentkezhetünk.


  Következő lépésként el kell döntenünk, hogy milyen módon szeretnénk kifizetni a 4000 Ft részvételi díjat, melyet  ha Inlernet online-utalvánnyal fizetünk ki akkor vissza is kapunk, hiszen az Inlernet jóváírja ezt az összeget a foglaló számlánkon, így ezt az összeget a Termékpartnereknél bonyolított vásárlásaink során, kiegészítve el tudunk költeni.
  1. Készpénzzel a helyszínen vagy
  2. Online utalvánnyal előre.

 4. Ezen kívül azt is érdemes tudni, hogy ha egy Törzsvásárló magával hoz NÉGY olyan Törzsvásárlót, akik még nem vettek részt rendezvényünkön, úgy a következő Inlernet® Napra ingyenesen eljöhet.

A részvételi díjat kétféle módon fizethetjük ki

Nézzük meg először a készpénzes fizetési lehetőséget:

 • Ha a készpénzes fizetési mód mellett döntünk, akkor a RÉSZVÉTELI DÍJ FIZETÉS MÓDJÁNÁL válasszuk a HELYSZÍNEN KÉSZPÉNZZEL lehetőséget!

 • Ezt követően már csak a TOVÁBB A MEGERŐSÍTÉSE gombra kell kattintanunk.


   
 • Már csak annyi a teendőnk, hogy ha a megjelenő összegző oldalon mindent rendben találtunk, akkor a TOVÁBB A KÖVETKEZŐ LÉPÉSRE kattintunk.

 • A következő lépésként megjelenik a RENDEZVÉNYRE JELENTKEZÉS MEGERŐSÍTÉSE ablak, ahol a nyilatkozat-tájékoztatás elolvasása után, a bal alsó sarokban elhelyezett négyzet bepipálásával jelezhetjük, hogy elolvastuk, megértettük és elfogadjuk a leírtakat.
  Ha ezután a JELENTKEZÉS A RENDEZVÉNYRE gombra klikkelünk, akkor azzal jóváhagyjuk a jelentkezésünket.

Most nézzük meg, hogy mi a teendő, ha online-utalvánnyal szeretnénk fizetni?

 • Ebben az esetben a RÉSZVÉTELI DÍJ FIZETÉSI MÓDJÁNÁL az UTALVÁNNYAL SZÁMLAEGYENLEGBŐL lehetőséget válasszuk!

 • Ezt követően megjelenik AZ UTALVÁNY TELJES ÖSSZEGE rublika, mely most 4.000 Ft, és a TERMÉK / SZOLGÁLTATÁS NEVE rész, ami ebben az esetben a RENDEZVÉNY RÉSZVÉTELI DÍJA szöveget fogja tartalmazni.
  Ezekkel kapcsolatban nincs teendőnk.


   
 • A KIEGYENLÍTÉS résznél meg kell adnunk, hogy a 4.000 Ft kiegyenlítéséhez mely számláink egyenlegét szeretnénk felhasználni?

  Javaslom a számlákon lévő összegeket, hátulról előre felé haladó sorrendben felhasználni, hiszen például a jutalékszámlánkon lévő összeget több módon is felhasználhatjuk, ezért érdemes ezt az összeget megőrízni és a többit felhasználni például ehhez a avásárlásunkhoz.

  Ennek megfelelően tehát pipáljuk be a számlákat, ha van egyenlegük a következő sorrendben:
  • Foglaló felhasználás,
  • Inlernet számla,
  • Utalványszámla és végül a
  • Jutalékszámla.

 • Ha a KIEGYENLÍTENDŐ ÖSSZEGNÉL 0 Ft szerepel, akkor kattintson a TOVÁBB A MEGERŐSÍTÉS GOMBRA!
  Ha nem áll rendelkezésre elegendő összeg a webirodában, így nem tudja teljes egészében kiegyenlíteni a 4.000 Ft-os részvételi díjat, akkor az Inlernet számlánkra van lehetőség a hiányzó összeg készpénzben vagy átutalással való befizetésére. (Ehhez ITT talál segítséget.)
   
 • A megerősítő oldal leellenőrzése után kattintson a TOVÁBB A KÖVETKEZŐ LÉPÉSRE gombra, mellyel jóváhagyásra kerül a rendezvényre való jelentkezése.
 • A következő lépésként megjelenik a RENDEZVÉNYRE JELENTKEZÉS MEGERŐSÍTÉSE ablak, ahol a nyilatkozat-tájékoztatás elolvasása után, a bal alsó sarokban elhelyezett négyzet bepipálásával jelezhetjük, hogy elolvastuk, megértettük és elfogadjuk a leírtakat.
  Ha ezután a JELENTKEZÉS A RENDEZVÉNYRE gombra klikkelünk, akkor azzal jóváhagyjuk a jelentkezésünket.

 • A megjelenő visszaigazolás oldalon van lehetőségünk letölteni az Online-utalványt, melyet magunkkal kell vinnünk a rendezvényre. Ezt terészetesen később is megtehetjük a következő pontokban leírt módon.


   
 • A megrendelt online-utalvány későbbi letöltésénk lépései:
 1. Vigyük az egeret a LETÖLTÉSEK menüpont felé és válasszuk az ONLINE-UTALVÁNYOK almenüpontot.
  Amegjelenő listában a legelső lesz a legutóbb megrendelt utalványunk. Kattintsunk az egérrel az UTALVÁNY MÁSOLAT LETÖLTÉSE gombra.
 2. A megjelenő kis ablakban válasszuk az UTALVÁNY MÁSOLAT LETÖLTÉSE lehetőséget.
 3. Ezt követően megjelenik a megszokott ablak, aminek a segítségével MENTHETJÜK vagy MEGNYITHATJUK  és KINYOMTATHATJUK az online-utalvány másolatunkat.
 4. Csak azokat az utalvány másolatokat tudjuk lementeni és kinyomtatni a webirodánkból, melyek KIFIZETETT UTALVÁNY státuszban vannak. A megrendelést követően minden online-utalványunk KIFIZETETT UTALVÁNY státuszba kerül. A vásárlást követően a Termékpartner által FELHASZNÁLT UTALVÁNYKÉNT jelölt online-utalványokból már nem lehet utalványmásolatot nyomtatni!

Ha bármilyen kérdése lenne, akkor az ELÉRHETŐSÉGEINKEN keresztül tud velünk kapcsolatba lépni!