Hol találod meg a Freedommal kapcsolatos információkat?

Ha meg akarod ismerni a FreedomXpress rendszert vagy hozzá szeretnél jutni az aktuális napi információkhoz, akkor ezeket a forrásokat ajánljuk a figyelmedbe.

 • A hivatalos ajánlói oldalt ajánlom elsőként a figyelmedbe.
  Ha már regisztráltál, akkor a saját ajánlói linkeden eléred ezt az oldalt, ha még nem csatlakoztál, akkor a következő linken érheted el az információkat:
  https://adryenn.freedomxpressglobal.com/?language=hu

 • Hangos videós információt kaphatsz a cég hivatalos Youtube oldalán, melyre az ajánlói oldal jobb felső sarkában lévő ikon segítségével is átkattinthatsz, de ezen a linken közvetlenül is elérheted: 
  https://www.youtube.com/channel/UClagOCN7YB5jLg1IQMA5ILw/videos

 • Az aktuális információkat kaphatsz a FreedomXpress hivatalos facebook oldalán, melyet érdemes kedvelni és követni, mert ez a cég elsődleges kommunikációs csatornája a Törzsvásárlók felé: 
  https://www.facebook.com/FreedomXpress-Community-186249608706000/

 • A céghez kapcsolódik a Dealkodex weboldal is, amin jelenleg a rendszerhez kapcsolódó Termékpartnerek listája található meg, mely folyamatosan bővül. 
  https://dealkodex.com/index.php?lang=hu

 • MINDEN HÉTFŐN reggel 9 órakor kezdődik a MondayCall, ahol csak a FreedomXpress tagok kaphatnak fontos és friss információkat a cég tulajdonosaitól.
  Ezeket a webinárokat utólag is vissza lehet nézni.

  A belépési linket és az előző webinár felvételének linkjét a webirodádban, a LETÖLTÉSEK menüpontban találod meg.

 • MINDEN KEDDEN 19 órától indul a FreedomXpress nyílt webinár, ahol Te és a meghívottjaid hallgathatjátok meg a FreedomXpress üzleti bemutatót a cég egyik tulajdonosának, vagy magas pozícióban lévő vezetőjének előadásában.
  A belépéshez szükséges linket a webirodád LETÖLTÉSEK menüpontjában is megtalálod, de a FreeedomXpress hivatalos facebook oldalán megjelenő bejegyzések mellett is megtalálható.
  Az előadások anyagát utólag visszanézheted,
  a linket itt is a webirodád LETÖLTÉSEK menüpontjában találod meg.

 • A FreedomXpress fontosnak tartja a tagok képzését is, ezért MINDEN CSÜTÖRTÖKÖN, 19 órától, minden tag ingyenes, online képzésen vehet részt a Freedom MasterClass keretében.
  A belépési linket és az előző webinár felvételének linkjét a webirodádban, a LETÖLTÉSEK menüpontban találod meg.

 • Sok hasznos információhoz juthatsz hozzá a saját, FreedomXpress-hez kapcsolódó weboldalunkon is:
  www.vasaroljunkokosan.hu

Ennek a weboldalnak néhány menüpontja jelszóval védett, ehhez az adryenn8@gmail.com címen kérhetnek saját hozzáférést a Lukács Zsolt csapatába tartozó Freedom tagok.
A belépési paramétereket meg tudod jegyeztetni a böngésződdel, így a jövőben csak egy kattintás, és azonnal elérhetőek lesznek a számodra az információk.

A céghez kapcsolódik a dealkodex weboldal is, amin jelenleg a rendszerhez kapcsolódó Termékpartnerek listája található meg, mely folyamatosan bővül, de a jövőben egy webáruháznak is helyet fog adni, ahol a Termékpartnerek termékeit tudjuk majd megvásárolni kedvezményekkel közvetlenül a partnerektől.
https://dealkodex.com/index.php?lang=huA céghez kapcsolódik a dealkodex weboldal is, amin jelenleg a rendszerhez kapcsolódó Termékpartnerek listája található meg, mely folyamatosan bővül, de a jövőben egy webáruháznak is helyet fog adni, ahol a Termékpartnerek termékeit tudjuk majd megvásárolni kedvezményekkel közvetlenül a partnerektől.
https://dealkodex.com/index.php?lang=hu

 

Kérdéseiddel keress minket bizalommal elérhetőségeinken vagy küldj nekünk üzenetet a következő űrlap segítségével.

Írj nekünk!

Küldd el nekünk észrevételeidet, kérdéseidet a weboldalon megjelenő információkkal kapcsolatban.