Hol találod meg a FreedomXpress-t?

Ha meg akarod ismerni a FreedomXpress rendszert vagy hozzá szeretnél jutni az aktuális napi információkhoz, akkor ezeket a forrásokat ajánljuk a figyelmedbe.

Ennek a weboldalnak néhány menüpontja jelszóval védett, ehhez az adryenn8@gmail.com címen kérhetnek saját hozzáférést a csapatunkba tartozó Törzsvásárlók.
A belépési paramétereket meg tudod jegyeztetni a böngésződdel, így a jövőben csak egy kattintás, és azonnal elérhetőek lesznek a számodra az információk.

  • Folyamatosan jelennek meg a fontos információk a Vásároljunk Okosan! facebook oldalán is: https://www.facebook.com/vasaroljunkokosan.hu/

  • Van egy facebook csoportunk is a csapatunk számára, amihez bátran csatlakozhatsz,  a neve Freedom Csapat, és ezen a linken érheted el: https://www.facebook.com/groups/freedomcsapat/

  • A céghez kapcsolódik a dealkodex weboldal is, amin jelenleg a rendszerhez kapcsolódó Termékpartnerek listája található meg, mely folyamatosan bővül, de a jövőben egy webáruháznak is helyet fog adni, ahol a Termékpartnerek termékeit tudjuk majd megvásárolni kedvezményekkel közvetlenül a partnerektől.
    https://dealkodex.com/index.php?lang=hu

  • Szintén a céghez kapcsolódó aukciós weboldal a ZanGuu is, ahol prémium márkás termékekre tudunk licitálni, és a nyertes minimum 90%-os kedvezménnyel tudja megvásárolni az adott terméket.
    Bővebb információkat IDE KATTINTVA TALÁLSZ.
    https://www.zanguu.com/

Kérdéseiddel keress minket bizalommal elérhetőségeinken vagy küldj nekünk üzenetet a következő űrlap segítségével.