Ezeken az eseményeinken, mindig arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb segítséget nyújthassuk Törzsvásárlóinknak és Termékpartnereinknek. Célunk az, hogy a legpontosabb információkkal lássuk el őket, hiszen együtt könnyebben és gyorsabban érhetjük el sikereinket.

Ismerőseit, leendő üzlettársait, vásárlóit és Termékpartner jelöltjeit is hívja el, hogy Ők is megismerhessék az Inlernetről® szóló bővebb információkat és velünk töltsék ezt a motiváló napot!

Ne feledje, belépődíjunk levásárolható és az új Törzsvásárlói ezzel és a regisztrációkor kapott ajándék összeggel együtt, máris 16.000 Forinttal indulhatnak életük első Inlernetes vásárlókörútjára! Akár, már az ebédet is egy Termékpartnerünknél fogyaszthatják el és máris megismertetheti velük a gyakorlatban is az Inlernetes vásárlás működését.

Amennyiben magával hoz NÉGY olyan Törzsvásárlót, akik még nem vettek részt rendezvényünkön, úgy a következő Inlernet® Napra a belépőjegye árát mi álljuk.

Jelentkezzen online-utalvánnyal, mert így bebiztosíthatja helyét a korlátozott létszámú rendezvényen és a belépődíj összegét szokásunk szerint azonnal jóváírjuk a foglaló egyenlegén, amelyet ezt követően Termékpartnereinknél levásárolhatja!

 • Időpont és helyszín:
  2018. június 23. 9:45 - 16:00
  Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
  1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14., I. emelet

 • Jelentkezési határidő:
  2018. június 20. szerda 23:59

 • Részvételi díj:
  4000 Ft/ fő, amely a helyszínen, vagy Online-utalvánnyal előre fizetendő.

A rendezvényre való jelentkezéshez ITT TALÁL SEGÍTSÉGET.

Megjelenésére feltétlenül számítunk, és sok szeretettel várjuk!

Ha bármilyen kérdése lenne, akkor az ELÉRHETŐSÉGEINKEN keresztül tud velünk kapcsolatba lépni!