Milyen jutalékokért dolgozunk?

Ha komoly üzletet szeretnénk építeni, akkor meg kell ismernünk az üzlet jutalékrendszerét, hogy tudjuk, milyen tevékenység után mennyi bevételre számíthatunk.

FreedomXpress jutalékok

A FreedomXpress kompenzációs tervének linkjeit a lenti táblázatban MAGYAR, SZLOVÁK és ANGOL nyelveken is elérheted.
(A Freedom 3.0 bevezetése miatt módosulni fog a kompenzációs terv is, mely hamarosan elérhető lesz a Freedom tagok számára is.)

Ez az anyag foglalja össze a FreedomXpressben végzett tevékenységekhez kapcsolódó elismeréseket, jutalékokat.

MAGYAR nyelvű:


ANGOL nyelvű:
  

SZLOVÁK nyelvű:

 

Zamnia ajánlói jutalékok

FONTOS!
A Zamnia webáruházhoz kapcsolódó jutalékszámítás feltétele, hogy az ajánlói link tulajdonosának és a vásárlónak is (amennyiben FreedomXpress tag) ÖSSZE LEGYEN KÖTVE a FreedomXpress webirodája és a Zamnia webáruházban létrehozott fiókja!

A következő linken azt a táblázatot érheted el, ami a mások vásárlásai után kifizetett jutalékokat mutatja be, mely kétféle módon generálódhat:

  1. Ha megosztjuk az ajánlói linkünket és egy olyan ember kattint a linkünkre és vásárol, aki még nem tagja a FreedomXpress-nek.
    Ebben az esetben 25% jutalékra vagyunk jogosultak a megvásárolt termék árrése után.

  2. A másik lehetőség pedig, ha a FreedomXpress-ben hozzánk tartozó csapattagunk webáruházában történik vásárlás, akkor a csomagunktól függően vagyunk 1 vagy több szintről jutalékra jogosultak (a lenti letölthető táblázat szerint)

A jutalékszámítás alapja ebben a két esetben a megvásárolt termékek ÁRRÉSE.


(Nagyobb képért kattints a fenti képre!)

Ne hagyd ki ezt a folyamatos bevételi lehetőséget!

Ha szeretnéd azonnal kihasználni ezt a lehetőséget, akkor IDE KATTINTVA eléred azt a linket, amin keresztül tudsz hozzánk csatlakozni és egy kis segítséget a regisztrációhoz.

A regisztrációt követően felvesszük veled a kapcsolatot.

A felmerülő kérdéseiddel keress minket bizalommal az elérhetőségeinken.