15 kiadás csökkentő és bevétel növelő ötlet!

Kedvcsinálónak mutatok egy pár példát a teljesség igénye nélkül, hogy milyen területeken nyújthat rendkívüli előnyöket a közel 500.000 főt és több ezer kereskedőt és szolgáltatót összefogó Nemzetközi Flottánk.

A közösség ereje garantálja, hogy minden tagnak kizárólag több pénze lehet, kevesebb nem.

Mobiltelefon és mobil internet szolgáltatások

Energotel

Nincs hűségidő, és fekete listások is kihasználhatják.
A korlátlan mobilinternetük a legjobb ajánlat a piacon.
Lehetősége van arra is, hogy egyszeri ajánlásért folyamatosan, havonta jelentős bevétele legyen.
https://www.vasaroljunkokosan.hu/news/meg-tovabb-vagtuk-az-arakat/

Netfone

Az egyetlen magyar önálló mobiltelefon és internet szolgáltató a piacon, sok féle csomag ajánlattal, cégeknek is.
Lehetősége van arra is, hogy egyszeri ajánlásért folyamatosan, havonta jelentős bevétele legyen.
https://www.vasaroljunkokosan.hu/news/nem-vagy-elegedett-a-jelenlegi-szolgalatatoddal-mutatok-egy-alternativat/

Autóflotta

https://www.vasaroljunkokosan.hu/news/autohoz-jutas-lehetosege-gyorsan-egyszeruen-mindenkinek/
Garantáltan senki nem talál ennél jobb ajánlatot a piacon, ha valaki autót szeretne bármilyen formában.
Ne fussa a felesleges köröket, keressen minket bizalommal, és garantáljuk, hogy nagyon meg fog lepődni, hogy ilyen alacsony áron, és ilyen egyszerűen autóhoz tud jutni.
Nincs jövedelem vizsgálat, cégek is kihasználhatják, és ha nincs még pár százezer forintja sem, akkor is keressen minket, mert meg tudjuk mutatni, hogy Önnek is lehet egy szinte új autója.
Lehetősége van arra is, hogy egy egyszeri ajánlásért, két cégtől is kapjon nagyon magas jutalékokat, havonta, folyamatosan, hosszú távon. Ezt vétek kihagyni.

Egészségtár csomag

https://www.vasaroljunkokosan.hu/news/szamolgassunk-egy-kicsit-az-inlernet-testi-es-szellemi-egeszsegtar-csomag-paratlan-lehetosegevel-kapcsolatosan/
A leíráson keresztül minden információt megtudhat. Évente 35-40 ezer ember hal meg feleslegesen a várólisták, a kórházi fertőzések és hiányosságok miatt. Ön és Szerettei ne kerüljenek ebbe a helyzetbe. Filléres szolgáltatásunk mindenki számára megfizethető, sőt, még pénzt is kereshet belőle havonta, stabilan, hosszú távon. Ezt mindenkinek érdemes kihasználnia kivétel nélkül, főleg ha családja van.

Romániában áram és gázdíj csökkentés magán és céges fogyasztóknak egyaránt

https://www.vasaroljunkokosan.hu/news/romaniai-rezsicsokkentes-szamolgassunk/
Ez egy teljesen új lehetőség Romániában, amely 8 millió magán háztartást, és 1 millió céges fogyasztót érint.
Ha van ismeretsége, vagy az ismerősének ismeretsége, akkor ezzel a lehetőséggel stabilan, folyamatosan, havonta, hosszú távon nagyon magas jövedelemre tehet szert.
 A Termékpartner adatlapja 

Magyarországon kizárólag cégeknek áram és gázdíj csökkentés

Szerződött partnerünk, a Rezsimentor Hungary Zrt, amely cég már hosszú évek tapasztalatával, és nagyon sok referenciával rendelkezik ezen a területen.
Ha ismer akár magán, akár állami cégeket, akkor jelentkezzen nálam, mert nagyon magas bevételre tehet szert havonta, folyamatosan hosszú távon, mindössze egyszeri és egyszerű munkával.
A Termékpartner adatlapja

Online-Bazár a Jolly Joker

A Termékpartner adatlapja
Ha véletlenül nem tudna valamit megvásárolni a több ezer szerződött partnerünknél, akkor keresse ezt a szerződött partnerünket bizalommal.
Nem csak Magyarországon, hanem nemzetközi szinten is beszerezhető rajta keresztül sok minden, ami nem engedélyhez kötött.

Évi boltja, Dunavarsány

A Termékpartner adatlapja
Élelmiszer és vegyi áru tekintetében országosan házhoz szállít bármit, ami nem gyorsan romló termék. Van egy nagy élelmiszer boltja, de széles körű beszerzési forrásainak köszönhetően szinte bármit be tud szerezni. Javaslom a házias termékeket minden féle területről, és Ő maga is készít nagyon finom házi sajtokat, és házi vajat. Sok-sok elégedett vásárlója van.

OMV és TESCO utalvány

https://www.vasaroljunkokosan.hu/news/regisztralj-es-koltsd-el-a-foglalodat-ugy-hogy-meg-tobb-penzt-hozzon-a-konyhara/
Mindenki vásárol élelmiszert, vegyi árut, és ha van gépjárműve, akkor üzemanyagot is.
Tapasztalja meg, milyen nagyszerű érzés úgy vásárolni, hogy tudjuk, az elköltött pénzünket akár 100%-ban is visszakaphatjuk.

Számítástechnika, szórakoztató elektronika - GEORENT

A Termékpartner adatlapja
Ezen a területen több szerződött partnerünk is van, de Én már közel 20 éve tőlük veszek minden ilyen terméket, ezért jó szívvel ajánlom. Cégek is kereshetik Őket, mert széles körű szolgáltatásokat is nyújtanak ezen a területen.

Gyógyszerek, gyógyászati segédeszközök - Andrássy gyógyszertár

A Termékpartner adatlapja
Szerződött partnerünk a legszélesebb körben képes kiszolgálni a Flotta tagokat. Sajnos 1500 milliárd forintot költünk el ilyen termékekre évente Magyarországon, ezért nem mindegy, hogy vissza tudjuk-e kapni ennek az árát, vagy sem.

Papír és irodaszer - Ördög Papír

A Termékpartner adatlapja
Már régi szerződött partnerünk, cégeket és magánszemélyeket egyaránt kiszolgálnak, házhozszállítással az ország egész területén. Nagyon széles termékkörrel rendelkeznek, nagyon jó árakon.
Érdemes az iskolakezdésnél is itt beszerezni a szükséges eszközöket, akár 100%-os visszatérítéssel is.

Dohányáru - Trafikház

A Termékpartner adatlapja
Szerződött partnerünkön keresztül bármilyen terméket megvásárolhat ezen a területen.

Egészség

A Termékpartnerek listája: https://inlernet.com/hu/inlerguru/partner-lista?category=96
Ezen a területen nagyon sok szerződött partner található, akár termékekkel, akár szolgáltatásokkal.
A Zöld pipával jelzett partnereknél lehet biztonsággal vásárolni.

Egyéb lehetőségek

Nagyon fontos tudni, hogy a Flotta Tagoknak nem az a fontos, hogy hol vásárolnak, hanem az, hogy meg tudjanak venni bármit, amit szeretnének, és nem az a fontos, hogy mit mennyiért veszünk meg, hanem az, hogy vissza tudjuk-e kapni az elköltött pénzünk akár 100%-át is.

Flottánk különleges előnye, hogy szinte mindent meg tudunk vásárolni ilyen módon, és maximálisan ki tudjuk használni a közösség erejét, melynek köszönhetően jelentősen tudjuk csökkenteni a kiadásainkat, és jelentős mértékben növelhetjük a bevételeinket, ha akarjuk.

Fontos továbbá, hogy nem kell semmibe befektetnie, befizetnie, felesleges csomagokat, termékeket megvásárolnia, nem adunk el semmit MLM és más rendszerben, mi Affiliate rendszerben a keresletet hozzuk össze a kínálattal, a vásárlókat a kereskedőkkel.

Kérjük, támogassa ingyenes regisztrációjával Nemes Összefogásunkat, és használja ki Flotta Közösségünk anyagi előnyeit kötelezettségek nélkül.

Regisztrációjával egy időben megajándékozzuk 12.000 Ft-tal, melyet fel tud használnia a Flottánkon keresztüli vásárlásaihoz.

Felmerülő kérdéseivel keressen minket bizalommal elérhetőségeinken.