Csak egy ingyenes regisztráció kell, s mindez a Tiéd!

Forrás: Lukács Zsolt facebook

Felsorolom, hogy mit kaphat egy utólagos meglepetéseket mellőző, valóban kötelezettségmentes ingyenes regisztrációval:

 1. 12.000,- forintot ajándékba, a Foglaló számlájára, amelyet felhasználhat a vásárlásaihoz.
   
 2. KB. 65000 kereskedőből és szolgáltatóból álló multiplázát, melyekben nyereségérdekeltséget szerez az ingyenes regisztrációját követően azonnal.
   
 3. Lehetőséget kap arra, hogy a vásárlásai során elköltött pénzének akár a 66%-át is visszakaphassa.
   
 4. Lehetőséget kap arra, hogy továbbajánlja az Inlernet rendszer lehetőségeit / nem kötelező /, mely által jelentősen profitálhat saját Törzsvásárlói csapata vásárlásaiból.
   
 5. Lehetőséget kap arra, hogy mindenki más vásárlásából is jelentősen profitálhat, akik nem is az Ön csapatában vannak.
   
 6. Lehetőséget kap arra, hogy a világméretű terjeszkedésnek köszönhetően a külföldi Törzsvásárlók vásárlásából is jelentősen profitáljon.
   
 7. Kettő saját ajánlói weboldalt, melyekből az egyiket saját maga rakhat össze, egyedi stílusban. Az ajánlói weboldalaidon regisztráció nélkül is mindenki minden információt megtudhat az Inlernet rendszer nyújtotta lehetőségekről. Saját ajánlói weboldalaim: https://www.inlernet.com/inlerguru és https://www.inlernet.com/inlerguru
   
 8. Lehetőséget kap arra, hogy jelentősen növelje bevételeit.
   
 9. Lehetőséget kap arra, hogy jelentősen csökkenthesse kiadásait.
   
 10. Saját ingyenes webirodát kap, ahol folyamatosan láthatja a vásárlási visszatérítéseket, egyéb jutalékokat, és a Törzsvásárlói csapata teljes tevékenységét /jutalékok, regisztrációk, értesítések, stb. /
   
 11. Lehetőséget kap arra, hogy igénybe vegye az Inlernet telefonflottát kiemelt előnyökkel.
   
 12. Lehetőséget kap arra, hogy akár 20 féle jutalékból profitáljon.
   
 13. Lehetőséget kap arra, hogy birtokosa legyen egy olyan dombornyomott Inlernet Prepaid MasterCard kártyának, amely összességében ingyenes, és olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyre mindenkinek szüksége van. A weboldalon jobb oldalt a Letöltések menüben részletesen olvashat róla itt: Inlernet® Prepaid Mastercard® Általános Szerződési Feltételek
   
 14. Lehetőséget kap arra, hogy megoldjon különböző problémákat saját magának és ismerőseinek is, mint pl. tisztességes nyugdíj, gyermekek majdani egyetemi taníttatása, lakáskérdés, tartozások, hitelek megszüntetése, ingyen energia, és még sok minden más, amire az emberek megoldást keresnek.
   
 15. Lehetőséget kap arra, hogy igénybe vegye időmet, energiámat annak érdekében, hogy közös összefogással megvalósíthassa a saját álmait, céljait!

Mik az elvárások? SEMMI!

Mindössze azt elég megtennie, amit eddig is megtett, és ez után is meg fog tenni egész életében, vásárolja meg mindazt, amire szüksége van, használja ki azokat a szolgáltatásokat, amire szüksége van, és ha vásárlásai során megtetszett valami, akkor ajánlja tovább barátainak, ismerőseinek, ugyan úgy, mint eddig!
 

Már regisztráció nélkül is használhatja a weboldalon, jobb oldalt lévő „Két év költése” kalkulátort, amellyel kiszámolhatja, hogy a következő két évben mennyi jövedelemre tehet szert. Ezen a linken is megtalálható:
https://inlernet.com/hu/inlerguru/ket-ev-koltese

 

Keressen bizalommal kérdéseivel elérhetőségeinken!