DE MIÉÉÉÉÉÉRT?

Miért az Inlernet?

 1. Mert mi csak és kizárólag adunk, és sohasem kérünk! Amennyiben ingyenes regisztrációjával támogatja Nemes Összefogásunkat, azonnal adunk 12.000,- forintot ajándékba, amellyel elkezdjük megtanítani a Tudatos és Felelős vásárlásra. Garantáljuk, hogy kizárólag több pénze lehet, kevesebb nem!
 2. Mert Mi nem adunk el MLM rendszerben sem termékeket, sem szolgáltatásokat! Mindenki szabadon azt vásárolhatja meg a Termékpartnereknél, amit csak szeretne! Mi Affiliate rendszerként működünk, ami azt jelenti, reklámozzuk a kereskedőket és szolgáltatókat, és jelentős visszatérítéseket kaphatnak a regisztrált Törzsvásárlók!
 3. Mert nincs kötelező vásárlási kényszer! Akkor is ugyan úgy megkapja mások vásárlásai után a jutalékokat, ha Ön nem vásárol!
 4. Mert nincs tovább ajánlási kötelezettség! Ha nem ajánlja tovább rendkívüli lehetőségeinket, akkor is jelentős visszatérítéseket kaphat a saját vásárlásai után!
 5. Mert végre nem mi tömjük a külföldiek zsebét, hanem minden ország, minden vásárlója a magyar emberek zsebét tömi! Már kiléptünk a Nemzetközi piacra, és folyamatosan egyre több országban jelen leszünk a jövőben!
 6. Mert 20 féle jutalékot is kaphat nemzetközi szinten, akár végtelen mélységig is! (Az Általános Szerződési Feltételek 1. számú mellékletében részletesen megtalálható a jutalékok működése.)
 7. Mert 17 jövedelmi szintet (karrier szintet) érhet el, melyekkel folyamatosan egyre több és több bevétele lehet, amelynek nincs felső határa! (Kérésre email-ben elküldöm a táblázatot, amely az átlagos jövedelmeket mutatja a különböző karrier szinteken.)
 8. Mert a weboldalon a „Két év költése” kalkulátorral személyre szabottan egy pillanat alatt kiszámolhatja, mekkora jövedelemre számíthat a következő két év alatt, a saját maga vállalt vásárlásának és tevékenységének köszönhetően!
 9. Mert az Inlernet Akadémiának köszönhetően, minden segítséget megkaphat ahhoz, hogy profi Vásárlási Tanácsadóvá váljon, és ezzel elérhesse a legmagasabb jövedelmi szinteket is!
 10. Mert az élet szinte minden területén tudunk az embereknek segíteni abban, hogyan csökkentsék jelentősen kiadásaikat, és hogyan növeljék jelentősen bevételeiket! Nem csak magánembereknek, hanem cégeknek is!
 11. Mert mindenki visszakaphatja az elköltött pénzének akár a 100%-át is!
 12. Mert a kereskedők és a szolgáltatók ingyenesen szerződhetnek, és kizárólag növekedhet a forgalmuk, és a bevételük!
 13. Mert van egy olyan saját fizetőeszközünk, amelyet itthon nyomtatunk a nyomtatóval, és azzal mehetünk vásárolni teljesen legálisan!
 14. Mert van egy olyan fizetési lehetőségünk, amely senki másnak nincs, mert az egész világon levédettük, melynek köszönhetően akár teljesen meztelenül is mehetünk vásárolni, és nem kell magunkkal vinni se készpénzt, se bankkártyát, se utalványt, se okos telefont, és mégis tudunk fizetni!
 15. Mert maximálisan biztonságos cégháttérrel rendelkezünk, Svájci Részvénytársasági központtal, és Magyarországon is Részvénytársasági formában, átláthatóan, ellenőrizhetően!
 16. Mert az Inlernet rendszer osztja szét a legmagasabb jutalékot! Ha valaki azt mondaná, hogy Ő több jutalékot tud adni, akkor az a cég hamarosan tönkre fog menni, mert ennél többet nem tud szétosztani senki sem!
 17. Mert az Inlernet folyamatosan fejleszt, messze megelőzi a korát, és folyamatosan figyeli a versenytársakat, hogy sokkal jobb legyen mindenkinél a piacon!
 18. Mert az Inlernet transzparens cég, ami azt jelenti, hogy regisztráció nélkül is mindenki minden információt megkaphat! Nincsenek utólagos meglepetések! (Kérésre elküldöm az összes információs forrást, ahol tájékozódni tud a részletekről.)
 19. Mert regisztrációjával ajándékba kap egy ingyenes bankszámlát! (Inlernet számla)
 20. Mert kap 2 db saját ajánlói információs oldalt, melyeken, ha az ismerősei regisztrálnak, akkor automatikusan Önhöz fognak tartozni! Az új ajánlói oldalt saját maga rakhatja össze, ahogy szeretné, és már több nyelven is működik! Ez az Én új ajánlói oldalam: https://www.inlernet.com/inlerguru
 21. Mert kap egy saját webirodát, amelyben minden jövedelmét, és üzleti tevékenységét másodperc pontossággal követni tudja!
 22. Mert az Inlernetre jellemző értékek kiemelt biztonságot nyújtanak a Törzsvásárlóknak és a Termékpartnereknek egyaránt! (Emberbaráti, Céltudatos, Jövőorientált, Korrekt, Megbízható, Nyitott, Rugalmas, Pontos precíz, Különlegesen lendületes, Fejlődő megújuló, Egyszerűen zseniális, Stabil Nemzetközi Vállalat) (Ha részletesen is szeretné tudni, mit takarnak az értékek, kérje Tőlem e-mail-en, szívesen elküldöm.)
 23. Mert stabil és folyamatos anyagi biztonságot biztosíthat saját maga és családja részére!
 24. Mert lehetősége nyílik megvalósítani saját álmait, céljait, nem pedig modernkori rabszolgaként mások álmaiért dolgozni, ahogy most is teszi!
 25. Mert egy dinamikusan fejlődő, céltudatos, segítőkész, lelkes csapat tagja lehet, amely "Egy mindenkiért, mindenki Egyért" elven működik!
 26. Mert ha megismeri a lehetőségeket, akkor tapasztalni fogja, hogy az Inlernet a legegyszerűbb, a legjobb, és az egyetlen lehetősége egy sokkal boldogabb élet megteremtésére!

Kérdéseivel keressen bizalommal elérhetőségeimen!

Üdvözlettel:

Lukács Zsolt Owner Director
Vásárlási Tanácsadó