Egy újabb fantasztikus hír érkezett!

Kedves Inlernet üzlettársam!

Úgy látszik, hogy ez az év folyamatosan jó híreket hoz a számunkra.

Elindult Romániában a rezsicsökkentés, amely az eddigi információkkal ellentétben nem csak cégeknek jelent áram és gázdíj csökkentést, hanem a 8.000.000 MAGÁN FOGYASZTÓNAK IS!

Ezzel kapcsolatosan hamarosan elérhetőek lesznek a szükséges nyomtatványok, illetve a bővebb információ a Termékpartner adatlapján, és Veress János elérhetőségei is, akit az érdeklődők kereshetnek kérdéseikkel.

Amíg ezek az anyagok elérhetővé válnak, addig koncentrálj a REGISZTÁRCIÓRA, mert akiket Te is ismersz, azokat ismerheti más is, így FONTOS, HOGY A TE CSAPATODBA REGISZTRÁLJON BE, mert Te csak akkor keresel utána.

Egyenlőre nem kell másra koncentrálni Romániában, csak a rezsicsökkentésre, és ha havonta folyamatosan jönnek a jutalékok az embereknek, akkor majd elmondjuk nekik, hogy milyen egyéb lehetőségeik vannak még.

Ez egy nagyon egyszerű, és egyszeri munkával havonta folyamatosan sok millió forintot hozó munka, amelyet senkinek sem szabad kihagynia.

Ennyi a teendőd:

 1. CSAK FEL KELL TENNI EGY KÉRDÉST, szeretnéd a jövőben jelentősen csökkenteni az áram és gázdíjadat? 
 2. Utána REGISZTRÁLJON BE hozzád az illető.
 3. A hamarosan elérhetővé váló információs anyagban szereplő ADATOKAT KÜLDJE EL beszkennelve a kapcsolattartónak, és ennyi volt a munka.

Néhány fontos információs anyag:

 • A Rabatmentor Inlernetes adatlapját ITT TALÁLOD.

 • A pénztárcádat felizgató kalkulációt ITT TALÁLOD.

 • Ne felejtsd el, hogy Magyarországon is tudunk cégeknek áram és gázdíjat csökkenteni.
  A Termékpartner adatlapját ITT TALÁLOD.

 • Ne felejtsd el a mobiltelefon, és az internet Termékpartnereket sem.
  A Netfone ezen a héten felkerült felt fel a Termékpartnerek közé, az Energotel adatlapját pedig itt találod.

 • Ne felejtsd el, hogy sok ezer életet is meg tudsz menteni az Egészségtár csomaggal, melyről ITT MINDEN INFORMÁCIÓT MEGTALÁLSZ.
 • Ha valamit nem tudnál megvenni Inlernet termékpartnernél, akkor keresd az Online-Bazár Termékpartnert, rajta keresztül szinte mindent meg tudsz vásárolni.
 • Évi boltja Termékpartnertől is szinte mindent meg tudsz venni, országos kiszállítással, főleg élelmiszer és vegyi áru tekintetében.

Vegyél rész minden kedden 19 órakor az Inlernet Akadémián, a saját meleg szobádból, hogy minden aktuális információt megkaphass a munkádhoz.

Jelentkezz az Inlernet napra, amely 2018. március 31-én lesz, hívd el a csapatodat is, mert egy nagyon ütős, nagy létszámú rendezvény lesz.

Kérdéseiddel keress bizalommal.

Üdvözlettel:

Lukács Zsolt Owner Director
Üzleti Tanácsadó