Ezt Neked is látnod kell!

Ismét fantasztikus hírekkel szolgálhatok, amely mutatja, hogy az Inlernet folyamatosan fejlődik, melynek köszönhetően minden Törzsvásárlónak egyre több lehetőséget kínál, és ez által egyre nagyobb jövedelmi lehetőséget is.

Megvásárolhatsz bármit Inlerneten keresztül!

Egyik legújabb Termékpartnerünknek köszönhetően szinte mindent meg tudunk venni az Inlerneten keresztül (kivéve hatósági engedélyhez kötött termékeket), legyen az bármilyen termék, vagy szolgáltatás.

Mit jelent ez?
Ha nem találnál véletlenül olyan Termékpartnert, ahol meg tudod venni azt amit szeretnél, akkor rajta keresztül mégis meg tudod venni, ráadásul sok esetben ott, ahol Te is szeretnéd.

Minden esetben egyeztetned kell a termékpartnerrel, és pontosan meg kell adnod az igényeidet.

A Termékpartnert magánszemélyek és cégek is kereshetik, a KÉT ADATLAPOT ITT TALÁLOD.

Új Termékpartner, új lehetőségek!

Másik új termékpartnerünk is nagyon népszerű lesz. Mit tud nyújtani?

Mobiltelefon és mobil internet szolgáltatást, hűségidő nélkül, valamint 10%-os Termékpartner, amely azt jelenti, hogy a sokkal több jutaléknak köszönhetően, sokkal gyorsabban kaphatjuk vissza a szolgáltatásokra elköltött pénzünk akár 100%-át.

Hab a tortán, hogy kizárólag Inlernet Online Utalvánnyal tudjuk kifizetni a szolgáltatások díját, melynek köszönhetően azonnal megtörténik a jutalék elszámolás, azonnal megkapjuk a Törzsvásárlóink után is a jutalékokat.

Sokkal gyorsabban keletkeznek JOG-ok, és kizárólag Inlerneten keresztül érhető el, ezért aki élni akar ezzel az egyedülálló lehetőséggel, annak ingyenes regisztrációjával támogatnia kell Nemes összefogásunkat, és megajándékozzuk 12.000 Ft-tal, amelyből folyamatosan felhasználhat a szolgáltatás díjának kiegyenlítéséhez is.

A Termékpartner adatlapját ITT TALÁLOD.

ITT TALÁLSZ egy rövid kalkulációt ehhez a Termékpartnerhez kapcsolódóan.

Rezsicsökkentés Romániában is!

Romániában megkötöttük a szerződést a Rabatmentor Kft-vel, melynek köszönhetően mintegy 8 millió magánháztartásban tudjuk csökkenteni az áram díjat (2020-tól a gáz díját is) és közel 1 millió cégnek tudjuk csökkenteni az áram és a gázdíját is!

Nem csak csökkenteni tudjuk a díjakat, hanem lehetőség van arra, hogy akár mindenkinek összességében ingyenes is lehet az áram és gázdíj abban az esetben, ha Ők ezt a rendkívüli lehetőséget tovább ajánlják, mert mindenki más rezsicsökkentéséből is folyamatosan, havonta jelentős bevételre tehetnek szert!

Érdemes beszélnünk a részletekről.
(Természetesen ez nem kötelező, de egy óriási lehetőség a számukra!)

Amennyiben van Romániában ismerősöd, vagy az ismerősödnek van ismerőse, akkor csak ebből az egy lehetőségből is több millió forintot kereshetsz havonta!

Erről ITT TALÁLSZ egy nagyon minimális számítási példát, a Termékpartner adatlapját pedig IDE KATTINTVA érheted el.

Egy páratlan, új lehetőség csak az Inlernet Törzsvásárlói számára!

Ahogy folyamatosan megismerik az emberek, egyre népszerűbb, az Inlernet Testi- és Szellemi Egészségtár csomagunk, mellyel nem csak sok időt tudunk az embereknek megspórolni, az életüket is meg tudjuk menteni, és ez egy fantasztikus érzés a számunkra, és főleg azok számára, akik nem szeretnének a magyar egészségügy várólistás, félrekezelős, fertőzésekkel teli, eszközhiányos, alulfizetett dolgozók kezébe kerülni.

Évente 30-40 ezer ember hal meg a fentiek miatt a kórházakban.

Ugye te sem, és a szeretteid sem szeretnének így járni.

Itt sem az a lényeg, hogy filléres a szolgáltatás, hanem az életmentésen kívül, még egy folyamatos jelentős bevételre is szert tehetsz.

Részletes információt ITT TALÁLSZ.

Láthatod, hogy egyre több olyan lehetőségből profitálhatsz jelentősen, havonta folyamatosan, egyszeri munkával, amelyeknél csak egyszeri munka elegendő.

Kérlek, hogy add tovább ezeket az információkat a csapatod tagjainak is, hogy minél több ember értesüljön ezekről a fontos információkról.

A többi rendkívüli lehetőséggel kapcsolatosan keress bizalommal.

„Inlernet nélkül csak laknál a Földön, de vele Élni is tudsz.”
Szlogenünk: „Teremtsen értéket vásárlásaival!”

Üdvözlettel:

Lukács Zsolt Owner Director
Vásárlási Tanácsadó