Fontos információk az Inlernet országnyitásokkal kapcsolatban

Mint ahogy már az előző hírleveleimben írtam, elindultunk a Nemzetközi piacon, amely mindenkinek egy rendkívüli lehetőséget ad arra, hogy anyagilag megoldja minden problémáját!
Most szeretnék további fontos információkkal szolgálni.

 

Első lépésben keresünk olyan agilis embereket, akik Svájcban Termékpartneri Referensként is tevékenykednének, hiszen, nagyon fontos, hogy a Svájci Törzsvásárlók egyre több termékpartnernél tudjanak vásárolni. Feladatuk az egész országban Termékpartneri szerződéseket kötni, természetesen jelentős jutalékokat keresve ezzel a tevékenységgel. A Termékpartneri referensek kaphatnak egy egyszeri jutalékot, ugyan úgy, mint Magyarországon, és megkaphatják életük végéig, (és még örökölni is lehet) az Inlernet teljes forgalmának az árengedmény 1%-át is, amely abban a Termékpartnernél keletkezik, amellyel szerződést kötöttek, mindegy, hogy milyen más csapatból vásárol ott Inlernet Törzsvásárló.

 

Mivel egy szűz piacról van szó, ezért óriási lehetőséget tudsz nyújtani a Svájcban élő, vagy csak az ott dolgozó ismerősödnek.

 

Természetesen ez Neked is óriási bevételt jelenthet, hiszen a Svájci ismerősöd a Törzsvásárlód is, és ha Ő a termékpartnerek tulajdonosait Törzsvásárlóként is regisztrálja, akkor ez Neked akár több százmilliós bevételt is jelenthet hosszú távon folyamatosan! 

 

Mivel folyamatosan nyitunk más országokban is, ezért javaslom, hogy gondold át, hogy pl. Németországban, Nagy Britanniában, Ausztriában, Szlovákiában, Franciaországban van-e ilyen ismerősöd, aki jelentős jövedelmet keresne egy szűz piacon, mert ezekben az országokban nagy esély van arra, hogy még idén nyit az Inlernet rendszer!

 

Ne csak arra gondolj, hogy Neked közvetlenül vannak-e ilyen ismerőseid, hanem arra is, hogy a meglévő csapatodban, vagy egyéb ismeretségi körödben vannak-e ilyen ismerősök!

 

Lehetőség van rá, hogy a világ egyéb más országaiban is nyisson az Inlernet rendszer, ehhez az alábbiakban felsorolom a feltételeket, amelyet akár a saját megkeresett pénzedből is elindíthatsz, de egyébként Neked mindegy, hogy a saját csapatodban ki indít el egy adott országot. A bevételed folyamatosan hosszú távon nagyon jelentős lehet.

 

 

Inlernet terjeszkedésének lehetősége és feltételei:

 

Az Inlernet rendszer alkalmassá vált arra, hogy akár 1-2 havonta elindulhasson egy új országban bárhol a világon.

 

Az Inlernet ütemterv alapján nyitja meg az országokat, tehát egyszerre csak egy országot nyit meg, ha több ország nyitására van igény, akkor is ezt terv szerint ütemezi, sorrendbe rakja, és egymást követően nyitja meg azokat.

 

Ország nyitások feltételei:
 

 • Ha valaki szeretne egy országot megnyitni, akkor feltétlenül szükséges az előzetes egyeztetés az Inlernet irodával.
   
 • 10.000 euró egyszeri finanszírozás fejében az Inlernet minden szükséges lépést megtesz annak érdekében, hogy az adott ország rövid időn belül megnyíljon (Lefordíttatja a weboldalt, webirodát, Általános Szerződési Feltételeket, szükséges dokumentumokat, segédanyagokat, bankszámlát nyit az adott országban, szükség szerűen kiutazik az adott országba).
   
 • A 10.000 euró első sorban az Európai országokra értendő, az egyszeri finanszírozás nagysága változhat pl. egy egzotikus nyelvű ország megnyitásakor, ezért is szükséges az előzetes egyeztetés.
   
 • Az ország megnyitása után lehet Termékpartneri szerződéseket kötni, és Törzsvásárlókat regisztrálni.
   
 • Egy hónappal az ország megnyitása után indulhat el a JOG-fa.
   
 • Amennyiben az ország nyitás után befizetésre kerül legalább 50 Tökéletes csomag, akkor nem kell eltelni az egy hónapnak, hamarabb is elindulhat a JOG-fa.
   
 • Az új ország megnyitását finanszírozó Törzsvásárló mentesül az ÁSZF-ben előírt 80%-os szabály alól, tehát soha nem veszítheti el azt a csapatát sem, amely esetleg a 80%-os szabály miatt megelőzné. Akár egyetlen erős csapattal is elérheti a 7-es karrier szintet.
   
 • Az új ország megnyitását finanszírozó Törzsvásárlónak előszerzési joga van, Ő szerezhet legelőször az adott ország Inlernet osztályaiban JOG-ot. Az I. osztályban 3 db JOG-ot, a II-VI osztályokban pedig 1-1 db JOG-ot, kizárólag az első hónapban, az JOG-fák megnyitása előtt. További JOG-okat a JOG-fák megnyitása után szerezhet ugyan úgy, mint a többi Törzsvásárló.
   
 • Az Inlernet fenntartja magának a jogot, hogy egyedileg bírálja el az ország nyitásokat és szükség szerint a feltételeket módosítsa.

 

Minden további kérdéseiddel keresd bizalommal az Inlernet irodát az info@inlernet.com email címen.

 

Amennyiben egy adott országot meg szeretnél nyitni, és van egy kisebb aktív csapatod, akkor a 10.000 euró (kb. 3.100.000,- forint) nagyon gyorsan megtérül a számodra. Amennyiben csak az első négy osztályban tudsz JOG-okat szerezni, ez a számodra plusz 472.000 forint Foglalót jelent, amelyet időkorlát nélkül felhasználhatsz az Inlernet Termékpartnereknél.

 

Mivel te szerezhetsz elsőként JOG-okat az adott ország JOG-osztályaiban, ezért ha csak az első négy osztályban futnak ki a JOG-aid, ez 3 x 130.200,- + 390.600,- + 817.800,- + 2.453.400,- , összesen 4.052.400,- forint bevételt jelent számodra, amely bőven fedezi a finanszírozás összegét. Nem számoltam a Bónusz JOG-okat, és a csapatod után kapott Karrier és Ajánlói jutalékokat, amely a JOG jutalékoknál sokkal több lesz.

 

Felhívom figyelmed, hogy február 28-án, kedden 19 órakor, az Inlernet Akadémián Én tartok egy átfogó előadást a külföldi nyitásokkal kapcsolatosan, nagyon részletesen, amelyre hívj meg minden ismerősödet, mert garantálom, hogy nagyon be fognak indulni!

 

2017. február 25-én várlak szeretettel az Inlernet napra. Már nagyon várom, hogy találkozhassunk.

 

 

Kérlek, hogy küldd tovább levelem Törzsvásárlói csapatodnak, és ismerőseidnek.

 

„Inlernet nélkül csak laknál a Földön, de vele Élni is tudsz.”
Szlogenünk: „Teremtsen értéket vásárlásaival!”

 

Üdvözlettel:

Lukács Zsolt Owner Director
Vásárlási Tanácsadó