Inlernet-Nap - 2015. február 21.

2015. február 21-én kerül sor a következő, Referensi képzéssel egybe kötött Inlernet® Napra!

 

A nap indításaként – most már hagyományosan – egy, bárki számára ingyenesen megtekinthető előadást tartunk az Inlernet-Rendszerről!

Hozza el ismerőseit, leendő üzlettársait, vásárlóit és Termékpartner jelöltjeit, hogy ők is megismerhessék az Inlernetről szóló információkat és miután elnyeri tetszésüket, a nap további részében is örülnénk, ha köztünk maradnának (a további programon való részvételhez a belépőjegy megváltása szükséges).

Ne feledje, belépődíjunk levásárolható és az új Törzsvásárlói ezzel és a regisztrációkor kapott ajándék összeggel együtt, máris 15.000 Forinttal indulhatnak életük első Inlernetes vásárlókörútjára! Akár, már az ebédet is egy Termékpartnerünknél fogyaszthatják el és máris megismertetheti velük a gyakorlatban is az Inlernetes vásárlás működését.

Amennyiben magával hoz NÉGY olyan Törzsvásárlót, akik még nem vettek rész rendezvényünkön, a belépőjegye árát mi álljuk és erre a napra a vendégünk.

Jelentkezzen online-utalvánnyal, mert így bebiztosíthatja helyét a korlátozott létszámú rendezvényen és a belépődíj összegét szokásunk szerint azonnal jóváírjuk a foglaló egyenlegén, amelyet ezt követően Termékpartnereinknél levásárolhatja!

  • Időpont és helyszín:

2015. február 21.   szombat 9:45 - 19:00

Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14., I. emelet

  • Jelentkezési határidő:

2015. február 18. szerda 23:59

  • Részvételi díj:

3000 Ft/ fő, amely a helyszínen, vagy online utalvánnyal előre fizetendő.

 

Megjelenésére feltétlenül számítunk, és sok szeretettel várjuk!