Kedves Ismerősöm, és leendő ismerősöm!

Forrás: Lukács Zsolt facebook

 

"Kedves Ismerősöm, és leendő ismerősöm!

Az emberek miért foglalkoznak a múlttal? Miért nem foglalkoznak inkább a jövőjükkel?

Érthető, hogy az emberek szívesen, vagy nem szívesen, de emlékeznek, és logikus, hogy a múlt tapasztalatából sokat tanulhatnak! Ezzel nincs gond és értelme is van! Emlékezni kötelező, de nem szabad a múlt fogságában élni!

A probléma inkább azzal van, hogy bár tudják, hogy a megtörtént dolgokon nem tudnak változtatni, mégis ezzel próbálják megmagyarázni a jelenlegi állapotukat, és ez gátolja Őket abban, hogy a jövőt tervezzék, ezért ez lebénítja Őket, és sajnos sokan ezért nem tudnak a jövőben sem elérni eredményt, sikereket!

Bár sokszor tényleg nehéz lezárni a múltat, de az egész életünk egy folyamat, amelyben mindig lesz múlt, jelen és jövő! Mindig meg kell küzdeni sok mindennel életünk végéig, de kizárólag csak az igenekkel tudunk előre jutni a nemekkel nem!

Az elmúlt életemben ugyan úgy meg voltak a kudarcok és a sikerek, mint bárki másnak! Utólag mindig másképp értékeltem ezeket, mert rájöttem, hogy a kudarcoknak köszönhettem a későbbi sikereimet.

Mindennek oka van, és az események összekapcsolódnak egész életünkben!

Átgondolva elmúlt életemet, rá kellet jönnöm, hogy ha nem történtek volna meg azok az események, amelyeket adott pillanatban kudarcként éltem meg, akkor nem mondhatnám el magamról ma azt, hogy sikeres vagyok! Ehhez nagyon sok mindennek kellett történnie, és ha csak egy láncszem másképp kapcsolódott volna a többi láncszemhez, akkor nem tartanék ott, ahol tartok!

Ha kockáztatsz, veszíthetsz, ha nem kockáztatsz, akkor veszítettél!

Mindegy mivel foglalkozol, semmire sincs 1000%-os garancia!

Ilyen az élet, és ezzel együtt kell élni, pontosabban mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy saját kezünkbe vegyük a sorsunkat, és a minimálisra redukáljuk a külső tényezőket. Kizárni nem tudjuk a külső tényezőket, sokszor akaratunkon kívül is befolyásolják a sorsunkat, de fontos, hogy az adott szituációt mérlegelve, kreatív megoldásokat találva a saját utunkat járjuk.

Az Inlernet a jelent és főleg a jövőt adja a kezedbe, lehetőséget ad arra, hogy mindegy mi történt a múltban, a jövődet befolyásolja kizárólagosan pozitív irányba! Garantáltan pozitívan!

Volt már olyan az elmúlt életedben, hogy azt mondták neked, hogy szerencséd volt, hogy jó időben voltál jó helyen?

Ha felismered a jelenben, hogy jó időben vagy jó helyen, és szerencséd van, akkor a jövőben sokan fogják ezt mondani, kérdés, hogy ezt felismered-e? Sajnos a legtöbb ember csak akkor veszi ezt észre, amikor már régen elmúlt a lehetőség! Az Inlernet lehetősége nem múlik el, sok év múlva is megmarad mindenki számára!

Mindenkinek meg van az érési folyamata, de az biztos, hogy a gyorsabb felismerés hamarabb hozza a sikereket!

Az Inlernet zseniális rendszere mindenkinek megadja a lehetőségét annak, hogy felismerje, hogy jó időben van jó helyen helyen, és szerencséje van, hogy ha ezt fel is ismeri!

Soha nem volt annyi lehetőség a világban, ami segíthet mindenkinek abban, hogy egy sokkal élhetőbb életet éljen! Azt a tényt mindenkinek látnia kell, hogy ha érdekli az Inlernet, ha nem, akkor is ugyan azt fogja tenni élete végéig, amit eddig is! Vásárol ott, ahol eddig, azt, amit eddig, és ugyan annyiért, mint eddig, valamint ha eddig is tetszett neki valahol valami, akkor azt anyagi ellenszolgáltatás nélkül is továbbajánlotta, ugyan ezért a tevékenységéért a jövőben jelentős jövedelmet kaphat az Inlernet egyedülálló rendszerének köszönhetően!

Ne menj el a szerencséd mellett, most vagy jó időben jó helyen!!!!

Kérlek küldd tovább levelem, mert sok embert elgondolkodtathat!

Keress bizalommal kérdéseiddel!

Inlernet nélkül csak laknál a Földön, de vele Élni is tudsz!

Szlogenünk: „ Teremtsen értéket vásárlásaival!”"