Megoldások egyszerűen

Biztos sokat hallottad már, hogy takarékoskodj, rakj félre a fizetésedből, és így megoldhatod a nagyobb anyagi jellegű kiadásaidat, mint pl. nyugdíj, lakás megoldás, autó, gyereknevelés, utazás, stb.

De miből?

 1. A legtöbb ember jó esetben annyi pénzt keres, amelyből épphogy meg tud élni valahogy.
  Ismersz olyan embereket, akik már több évtizedet ledolgoztak modernkori rabszolgaként, és az esetleges létszükségleten felül semmit nem tudtak megteremteni maguknak, és pl. kisnyugdíjasként tengődnek?
  Ez nem lehet a Te jövőd, és a gyermekeidnek sem akarhatsz ilyen borzalmas életet.
   
 2. Ha valaki netán meg is tudna takarítani havonta 40-50 ezer forintot céljai érdekében, abból sem lesz megoldva semmi sem, mert mire 10-20 év múlva össze gyűlne annyi, amelyből meg kellene venni pl. egy lakást, addigra már sokkal többet kell érte fizetni, és biztos, hogy nem lesz elég a magtakarítás. És akkor hol van még a sok egyéb kiadás!
   
 3. Sokan próbálnak hitelt felvenni, amellyel megint több probléma van. Nagyon nehezen teljesíthető feltételeket szabnak a bankok, hitelintézetek, amelyeknek a nagy többség nem felel meg.
  Ha valakinek sikerül egy nagy összegű hitellel megoldania pl. egy lakáskérdést, akkor ott lebeg a pallos a feje felett 10-20 évig és óriási stressznek teszi ki magát és családját, félnie kell, hogy ne legyen munkanélküli, és sok esetben nagyon meg kell szorítani a nadrágszíjat, mert minden hónapban sokkal kevesebb pénzből kell megélni.
   
 4. Banki, pénzügyi, kötvény, részvény befektetésekből származó nyereségből is megoldhatnád a céljaidat! Ez egy újabb vicc!
  Az emberek jelentős többségének ez az út nem járható. Mekkora befektetésnek kell ahhoz lennie, hogy abból belátható időn belül megoldhatnád a nagyobb kiadásaidat? Az alacsony kamatok és pénzügyi nyereségek csak a milliárdosoknak hoznak jelentős bevételeket.

Amennyiben nem járható a megtakarítás, a hitel, a befektetés, akkor hogyan fogod megoldani a saját lakásod, hogyan fogsz panellakásból családi házba költözni, olyan autót vásárolni, amelyet valóban szeretnél, hogyan fogod a nyugdíjadat megoldani, hogyan fogod előteremteni azokat az összegeket, amelyek egy boldog élethez szükségesek a számodra, és családodnak?

 • Sokan javasoltak már Neked olyan munkát, amellyel milliomos lehetsz és megoldhatod minden problémádat? Ha igen, akkor miért nem vagy még milliomos?
 • Nem szeretsz MLM rendszerben tízszeres áron ráerőltetni az emberekre valamilyen csodaszert?
   
 • Sajnos nem volt lehetőséged több diplomát szerezni, nyelveket tanulni? Ha igen, az sem biztosíték egy több százezer forintos havi jövedelemre.
   
 • Sokat csalódtál a múltban, sok pénzt elvesztettél, sokan átvertek, mert kihasználták, hogy valóban vannak álmaid?
   
 • Nem szeretnél semmit sem eladni, nem szeretnél semmit sem befizetni sehova, nem szeretnél befektetni, nem szereted a kötelezettségeket, viszont kihasználnál rendkívül előnyös lehetőségeket?

Ha még nem valósítottad meg az életedben, amit szerettél volna, akkor keress bizalommal elérhetőségeimen.

Alapvetően garantálom Neked, hogy kizárólag több pénzed lehet, hogy mennyivel, azt megbeszélhetjük.

„Inlernet nélkül csak laknál a Földön, de vele Élni is tudsz!”

Üdvözlettel:

Lukács Zsolt Owner Director
Vásárlási Tanácsadó