Nézd! Mutatok neked valamit ...

Szeretném megmutatni, hogy hogyan néz ki a gyakorlatban a „KARRIER SZINT VÁLTÁS AKÁR NAPONTA” az Inlernet-Rendszerben.

Ez röviden azt jelenti, hogy amikor valaki teljesíti a következő karrier szinthez szükséges feltételeket, például összegyűjti a 2. karrier szinthez szükséges 300 egységet (melyből 50-nek saját egységnek kell lennie), akkor éjfélkor megtörténik a magasabb karrier pozícióba való átlépés, így a következő nap már a magasabb karrier pozícióhoz kapcsolódó jutalékokat osztja neki az Inlernet-Rendszer.

(A jutalékokkal kapcsolatban minden információt megtalálsz az Inlernet Általános Szerződési Feltételének 1. számú mellékletében.)

Ezt láttam ma reggel a webirodámban!

Ennek kézzel fogható bizonyítékát szeretném nektek megmutatni, ugyanis ma reggel olyan dolgot láthattam a webirodámban, amit eddig még SOHA, de a mellékelt képen szeretném nektek is megmutatni.


A nagyobb képért kattints a képre!

Hogy milyen változás jelent meg a webirodámban?

Haladjunk alulról felfelé!

 1. Alulról a 3. sorban a TÍPUSNÁL azt látjuk, hogy KARRIER JUTALÉK KÜLÖNBSÉG.
  Ilyen jutalékot 1. karrier szinten nem kaptam, mert csak a közvetlenjeim által szerzett egységek után kaptam meg a Karrier jutalékot.
  A Karrier jutalék különbséget, a közvetett (a közvetlenjeim alatt lévő szinteken lévő) Törzsvásárlók által szerzett egységek után kapjuk, egységenként 150 Ft-ot.
   
 2. A következő az AJÁNLÓI JUTALÉK KÜLÖNBSÉG, amit 1-esként szintén nem kaptam, hiszen a közvetett Törzsvásárlóknál kialakult jogállások után nem járt jutalék, csak a közvetlenjeim után kaptam meg az Ajánlói jutalékot.
  Az Ajánlói jutalék különbség a Törzsvásárló jog jutalékának 3%-a (természetesen ez nem a Törzsvásárló jogjutalékából van levonva, hanem a mellett fizeti a Rendszer).
   
 3. Nézzük a harmadik újdonságot, ami felülről az 1. és a 4. sorban látható, ez pedig nem más, mint az AJÁNLÓI JUTALÉK mértéke, hiszen korábban ez 7% volt, de 2. karrier pozícióban ez már 10%.

Ezek a kézzel fogható tételek is azt mutatják, hogy mennyire megbízható az Inlernet-Rendszer és azt, hogy az ÁSZF-ben leírtak szerint működik pontról-pontra a Rendszer, emiatt maximálisan tervezhető vele az elvégzett munkánk eredménye, hiszen:

 • ha például regisztrálunk, akkor biztosan számíthatunk az AJÁNDÉK 12.000 Ft-ra,
   
 • ha vásárolunk, akkor forintra pontosan el lesz számolva minden visszatérítés és jutalék a webirodánkban,
   
 • ha foglalózunk, akkor biztosan létre jön a jogunk, ami további bevételeket termelhet nekünk az ÁSZF-ben leírtak szerint, és az is biztos, hogy a foglaló összegünk is pontosan megjelenik a foglaló számlánkon, amelyet saját belátásunk szerint felhasználhatunk a vásárlásaink során elköltött pénzünk kiegészítésére, az árengedmény 60%-nak megfelelő mértékben,
   
 • nem kérdés, hogy a jogainkon kialakuló jogállásokért is forintra pontosan meg fog jelenni a webirodánkban a jogjutalék, és amikor az ÁSZF szerint jogosultak vagyunk rá, akkor a Rendszertől ajándékba kapott bónusz jogokat is meg fogjuk kapni,
   
 • s végül, ahogyan az előbbi képen láthattad, a Csapatod tevékenységéhez kapcsolódó jutalékokra is szert fogsz tenni, ebben teljesen biztos lehetsz.

Ezek miatt is gondolom azt, hogy az Inlernet-Rendszer a legprecízebb, a legpontosabb, a legmegbízhatóbb, a legkorrektebb üzlet, amivel meg lehet alapozni nem csak a saját, de a családunk következő generációinak anyagi biztonságát is.

Üdvözlettel:

Béres Adrienn
2. Sales Advisor