Jogfanyitás - Megéri élni a lehetőséggel?

Mi történik egy jogfa megnyitásakor?

Alapvetően az, hogy sokkal gyorsabban történnek a dolgok, mint a "mindennapokban". De mit jelent ez konkrétan?

  • Arra gondolok, hogy sokkal gyorsabban keletkeznek jogok, azokat gyorsabban helyezik el az Ajánlók és a Törzsvásárlók.
  • Ezek pedig jogállások kialakulásához vezetnek, melyek eredményeként a Rendszer,  az ÁSZF 1. sz. melléklete által meghatározott jogjutalékokat azonnal jóváírja a megfelelő számlánkon a webirodánkban.
  • Ez pedig lehetővé teszi azt, hogy például az I. jogosztályban kialakuló 24/24-es jogállásomért, pár másodperce,  a jutalékszámlámon jóváíródó 12 000 Ft-ot felhasználva elhelyezzek egy 12 000 Ft értékű foglalót a rendszerben, aminek révén létrejön egy újabb jog, amit az I. osztályban helyezhetek el, s mindezt pár perc alatt tehetem meg.
  • Arról pedig még nem is beszéltem, hogy ez az előbb említett 24/24-et elérő jogom, amíg elérte ezt a jogállást hozott nekem 2 személyes bónusz jogot, amit szintén én helyezhettem el oda ahová akartam és ezek is ugyan azokat a pénzeket hozzák, mint a foglalózással keletkezett jogaim, plusz kaptam még egy nemzeti bónuszjogot, melyet szintén teljes értékű jognak számít.

Ez a folyamat pedig még durvább, ha rendelkezel már egy nagyobb csapattal.

2014. február 8-án, a svájci jogfa megnyitásakor még csak pici csapattal rendelkeztem, de szerencsére többen is úgy döntöttek, hogy élnek a jogfa nyitás lehetőségével. Nem tudtuk mire számíthatunk, de a tapasztaltabb ajánlóink már sejtették, hogy sokan ki fogják használni ezt az alkalmat.

A célom ajánlómmal együtt az volt, hogy minél több Törzsvásárló jogát támogassuk, hogy minél nagyobb bevételre tehessenek szert. Ennek érdekében első körben minden osztályba csak 1-1 jogot szereztünk, hogy a további jogainkat a Törzsvásárlóink jogai mögé tudjuk később rakni, hiszen ha ők jogjutalékra tesznek szert, az nekünk ajánlóknak is jó, és erre az Inlernet zseniális jutalékrendszere meg is adja a lehetőséget.

Felmerülhet a kérdés, hogy mennyit lehet keresni?

Azt előzetesen le kell szögeznem, hogy azok a Törzsvásárlóim, akik elindultak a svájci jogfában, nem rendelkezetek még számottevő csapattal, tehát csak magukra, az ajánlóikra és más ismeretlen Törzsvásárlókra számíthattak, akiknek a jogai az Ő jogaik után kerülhetnek.

Szeretném két Törzsvásárlóm bevételeit megmutatni és azt is, hogy e mellett az én webirodámban mennyi jutalék keletkezett az Ő tevékenységük, bevételeik után.

Az első táblázat azokat az adatokat tartalmazza, melyek a Törzsvásárlóm tevékenysége után a foglaló elhelyezéséhez és a jogállások kialakulásához kapcsolódnak és az Én webirodámban keletkeztek.

Jutalék fajtája Összege Magyarázat
Karrier jutalék 6 800 Ft Ez akkor keletkezik, ha a közvetlen Törzsvásárlóm foglalót helyez el a rendszerben
Ajánlói jutalék 9 594 Ft A Törzsvásárlóm jogjutalékának 7%-a
ÖSSZESEN: 16 394 Ft     

Ezt követően nézzük meg, hogy az Ő webirodájában milyen jutalékok keletkeztek a svájci jogfához kapcsolódóan!

Jogcím Összeg Magyarázat
Jogjutalék: 137.057 Ft Az ÁSZF 1. sz. melléklete szerint kialakult jogállások után fizeti a rendszer
Foglaló, amit elkölthet:                   204.000 Ft Ez az összeg olyan, mintha az egyik zsebünkben lenne, hiszen Termékpartnernél bonyolított vásárláskor az árengedmény 60%-nak erejéig használhatunk fel belőle, tehát 100%-ban elkölthető
ÖSSZESEN: 341.057 Ft     

Összességében tehát azt mondhatjuk, hogy elhelyezett 204.000 Ft összegű foglalót a rendszerben és ennek eredményeként a foglalóösszegen felül, amit bármikor elkölthet a vásárlásai során keletkezett még 137.057 Ft jutalék, ami a foglaló 67,2%-a.

 

Nézzük most meg a másik Törzsvásárlóm eredményeit!

Nála is szépen alakultak a dolgok, de nézzük meg előbb, hogy nálam milyen bevételek keletkeztek hozzá kapcsolódóan.

Jutalék fajtája Összege Magyarázat
Karrier jutalék 4.400Ft Ez akkor keletkezik, ha a közvetlen Törzsvásárlóm foglalót helyez el a rendszerben
Ajánlói jutalék 27.734Ft A Törzsvásárlóm jogjutalékának 7%-a
ÖSSZESEN: 32.134 Ft     

Most pedig nézzük meg, hogy mennyit keresett a Törzsvásárlóm a svájci jogfához kapcsolódóan!

Jogcím Összeg Magyarázat
Jogjutalék: 396.200 Ft Az ÁSZF 1. sz. melléklete szerint kialakult jogállások után fizeti a rendszer
Foglaló, amit  elkölthet:                   132.000 Ft Ez az összeg olyan, mintha az egyik zsebünkben lenne, hiszen Termékpartnernél bonyolított vásárláskor az árengedmény 60%-nak erejéig használhatunk fel belőle, tehát 100%-ban elkölthető
ÖSSZESEN: 528.200 Ft     

Ez a Törzsvásárlóm tehát elhelyezett egy 132.000 Ft összegű foglalót a rendszerben és ennek eredményeként a foglalóösszegen felül, amit bármikor elkölthet a vásárlásai során keletkezett még 396.200 Ft jutalék, ami a foglaló 300%-a.

Összességében úgy gondolom elmondható, hogy nincs semmire sem garancia, de érdemes átgondolni és élni a lehetőségeinkhez mérten az alkalommal, hiszen a foglaló összege is megmarad, és ami jutalékként keletkezik, azt is 100%-ban felhasználhatjuk.

Ha a leírtakkal kapcsolatban kérdése lenne, elérhetőségeimen keressen bizalommal!

Üdvözlettel:

Béres Adrienn
Vásárlási Tanácsadó