EGÉSZSÉGTÁR - Számolgassunk egy páratlan, új lehetőséggel kapcsolatosan!

Rendkívüli fejlődésünknek köszönhetően az Inlernet létrehozta az Inlernet testi- és szellemi Egészségtár csomagot, amely ilyen összetételben egyedülálló a piacon, és kizárólag az Inlerneten keresztül érhető el.

Miért volt rá szükség? 
Azért, hogy több tízezer ember életét tudjuk megmenteni évente!

Érdemes elolvasnod EZT A CIKKET.

A Termékpartner adatlapját IDE KATTINTVA ÉRHETED EL.

Kezdjük azzal a számolgatást, hogy ha nem számolgatnánk, akkor is egy olyan egyedül álló lehetőséget tudunk ajánlani egy valóban jelképes összegért a magyar embereknek, amelyet szinte kötelező mindenkinek kihasználnia (16 éves kortól lehet kihasználni), mert ismerjük a magyar egészségügyet, és senki nem akarja, hogy saját maga, vagy családtagjai, szerettei ezeknek a szolgáltatásoknak a hiánya miatt meghaljanak. 
Ezen senkinek nem szabad gondolkodnia egy percig sem!!!

Nézzük a számokat!

Számolgassunk, és nézzük meg, hogy milyen érvek szólnak még a mellett, hogy ezt senkinek nem szabad kihagynia.

Az Inlernet testi- és szellemi Egészségtár csomag szolgáltatásainak havi díja mindössze 5.000 Ft.
Az első havidíj tartalmazza a Prémium Egészségkártya 600 Ft-os egyszeri, első éves díját is.

A webirodában lehetőség van több hónap, akár 12 hónap díjának egyszerre történő kiegyenlítésére is.
(A költségek kizárólag Inlernet Online Utalvánnyal fizethető ki, amely nagyon előnyös a számunkra!)


A nagyobb méretű képért kattints a képre!

Ez önmagában is csak egy jelképes összeg, de az Inlerneten keresztül megvásárolva:

 • 10%-os Termékpartneri árengedménnyel számolhatunk, ami azt jelenti, hogy az Árengedmény 10%-át azonnal megkapjuk a Jutalék számlára, ami 50,- forint.
 • Amennyiben a webirodánkban a Beállítások menüben átállítottuk az Utalványfoglaló felhasználásának módját Készpénzre visszaváltásra, és nem használunk fel foglalót a kifizetésnél, akkor a Foglaló számláról 300,- forint megy át a Jutalék számlára. 

  (Új Törzsvásárlók esetében a regisztrációkor kapott ajándék 12.000,- forint foglalóból megy át 300,- forint a Jutalék számlára. 
  Ezt követően minden hónapban a díj kifizetése pillanatában át fog menni a 300,- forint a Jutalék számlára, amíg a 12.000,- forint teljes egészében át nem megy a Jutalékszámlára.
  Ha átment, akkor ebből a 12.000,- forintból megint lehet Vásárlási utalványt foglalózni, ez megint átkerül a Foglaló számlára, és kap a Törzsvásárló 1 db JOG-ot, amely az ÁSZF 1. számú melléklete alapján 7 részletben hoz Neki 130.200,- forintot, és 6 db Bónusz JOG-ot!
  Ezt követően a folyamat kezdődhet újra és akárhányszor megismételhető!)
 • Az 5.000,- forint havi díjból 500,- forint (az első két hónapban 3.000 – 3.000,- forint) átkerül egy plasztik kártyára (Prémium Egészségkártya), amelyről 24.100 helyen tudsz fizetni!
  A Prémium Egészségkártya elfogadóhelyek listáját itt találod.
 • 20% adóvisszatérítés is igénybe vehető, a rendszeresen megküldött egészségpénztári elszámoláson szereplő összegek alapján.

Foglaljuk össze!

MEGNEVEZÉS  ÖSSZEG
Havi díj  5.000Ft
Az árengedmény 10%-a jóváíródik a jutalékszámlánkon -50 Ft
Készpénzre visszaváltott foglaló a regisztrációkor kapott ajándék 12.000 Ft-ból -300 Ft
Prémium Egészségkártyán jóváíródó összeg a 3. hónaptól (az első két hónapban 3.000 Ft íródik jóvá) -500 Ft
ÖSSZESEN: 4.150 Ft  

Ezt az összeget csökkenti tovább a 20% adóvisszatérítés összege!

Már ezekkel a tételekkel is jelentősen csökken a havi 5.000 Ft-os díj, de miért ne csökkentenénk rajta még tovább az Inlernet segítségéve?

Hogyan faraghatunk le még többet a havi díjból?

Úgy, hogy élünk az Inlernet-Rendszerben kihasználható további lehetőségekkel.
Nézzük meg, hogy melyek ezek!

 • Amennyiben tovább ajánlja a Törzsvásárló ezt a csomagot családtagjainak, barátainak, ismerőseinek, amelyre mindenkinek szüksége van kivétel nélkül, akkor négy szintig megkapja az Árengedmény 5%-át!
  Ez minden hónapban, minden egyes Törzsvásárló után 25 Ft.

  Gondolj bele!
  Ha Te csak 10 embernek ajánlod ezt a lehetőséget és ők is így tesznek, akkor 4 szint mélységig az összesen már 11.110 ember, akik után havonta ily módon 277.750 Ft-ot kapsz a jutalékszámládra.
  (A későbbiekben még számolhatunk a Karrier jutalékokkal, és az Ajánlói jutalékokkal is, amelyek sokkal magasabb jutalékokat jelentenek a Törzsvásárló számára!)
 • A fenti számolgatásokon túl további rendkívüli lehetőség, hogy aki szerez 1 db JOG-ot is az Egészségtár csomagon túl (12.000 Ft-tal foglalózik vásárlási utalványt, mert a jövőben mindenki vásárol), akkor a JOG-a 7 részletben hozhat 130.200 Ft-ot, plusz 6 db Bónusz JOG-ot, amely évekre ingyenessé teheti az Egészségtár csomagot.
  Amennyiben ezt ilyen módon tovább ajánlod, akkor mindenkinek sokkal gyorsabban válhat az Egészségtár csomag ingyenessé.

 • Van egy további Turbó lehetőség, amelyet már sok Törzsvásárlónknak felajánlottunk.
  A lehetőség lényege, hogy adunk minden közvetlenül hozzád regisztráló Törzsvásárló után neked egy 400 Ft-os Inlernet Siker Utalványt, amelyek összegyűjtve, további ajándék 12.000 Ft foglalót és 1 db ajándék JOG-ot is jelent a számodra, amely az ÁSZF 1. számú melléklete alapján 7 részletben hoz neked 130.200,- forintot, és 6 db Bónusz JOG-ot!
  A lehetőséggel a csapatodban lévő emberek is élhetnek, ebben az esetben sok további évre ingyenes lehet az Egészségtár szolgáltatás, akár életed végéig!
  (Ha nem tudod, hogy Te és a csapatod kihasználhatja-e ezt az egyedi ajánlatot, akkor kérdezz rá elérhetőségeinken!)

  Az Inlernet Siker Utalvány feltételeit IDE kattinva nézheted meg.

Ez a folyamat oda vezethet, hogy nagyon gyorsan elérheted a magasabb karrier szinteket, jövedelmi szinteket, és rövid időn belül ott hagyhatod az alkalmazotti munkahelyed, ha van, vagy ha munkanélküli, közmunkás, vagy nyugdíjas vagy, akkor gyorsan megteremtheted a családod és saját magad számára az anyagi biztonságot, mert biztonságosan, folyamatosan, stabilan számíthatsz egy garantáltan érkező havi jövedelemre. (már a 3. Karrier szinttől megteheted).

A CÉL az, hogy összességében mindenkinek ingyenes legyen az Inlernet testi- és szellemi Egészségtár csomag! Aki egy kicsit okos, Neki nem csak ingyen lesz élete végéig, hanem jelentősen is profitálhat belőle!

Letölthető anyagok: