Szeretettel meghívlak az Inlernet Napon tartandó előadásomra

Jelenleg még nincs, vagy nem aktív a Törzsvásárlói csapatod?

Bebizonyítom Neked, hogy még így is milliárdos lehetsz a következő években, az Inlernet nemzetközi nyitásának köszönhetően.

2017. március 25-én a Lurdy házban, az Inlernet napon előadást tartok, melyen többek között megmutatom Neked azokat az egyszerű lépéseket, melynek köszönhetően nem csak megoldhatod minden anyagi problémádat, hanem olyan álmaid is teljesülhetnek, amelyek ma még eszedbe sem jutnak.

Hidd el, hogy Te is milliárdos lehetsz, még akkor is, ha jelenleg egyedül vagy, és nem támogat senki sem.

Ha még nem ismersz, akkor annyit tudnod kell rólam, hogy az üzleti életben nem ismerek tréfát, és mindig a legrosszabb forgatókönyvvel számolok.

Lehet, hogy a jelenlegi állapotodban elég vadul hangzik az ajánlatom, de meg fogsz lepődni, hogy milyen egyszerű lépések is elegendőek ahhoz, hogy akár egy most beregisztrált ismerősöd is hasonlóan, mint Te, milliárdos lehessen.

Úgy gondolom, hogy nem sokat kockáztatok azzal, ha kijelentem, hogy életed legjobb döntését hozhatod meg azzal, hogy részt veszel egy olyan fantasztikusan motíváló és gyakorlati lépéseket bemutató napon sok-sok sikerre éhező ember társaságában, akikkel együtt, egy Nemes Összefogásban Te is milliárdos lehetsz.

Megmutatom, mi vár rád, mit érhetsz el, mit profitálhatsz, mire kell odafigyelned, mit kell tenned ahhoz, hogy Te is elérhesd mindazt, amiről beszélni fogok. Sokkal egyszerűbb, mint gondolnád.

Az animáció elindításához kattintson a képre!

Minden kitűzött célod, álmod megvalósulhat, mert soha nem kaptál még ekkora lehetőséget az élettől, és ezt add tovább rokonaidnak, barátaidnak, ismerőseidnek, mert az Ő életükre is jelentős kihatással lesz.

Garantálom, hogy mindenkinek kizárólag több pénze lehet, kevesebb nem, és sajnos ma Magyarországon nagyon sok családnak szüksége van plusz bevételekre, hogy sokkal emberibb és boldogabb életet élhessenek.

Mindegy, hogy jelenleg mivel foglalkozol, nyugodtan csináld, de ne hagyd ki azt a rendkívüli lehetőséget, amely miatt nem kell semmit sem feladnod, mégis jelentős bevételekre tehetsz szert mostantól, és a következő években folyamatosan.

Egy mindenkiért, mindenki egyért elv alapján, közös összefogással, sokkal gyorsabban elérheted mindazt, amit eddig nem sikerült elérned. Sokkal magasabb karrier szintet, sokkal magasabb havi jövedelmet.

Amennyiben megtisztelsz a jelenléteddel, akkor ajándékba megkaphatod tőlem a prezentációt, amely nagyon meg fogja könnyíteni a munkádat, mindenki be fog regisztrálni hozzád, és óriási segítség lesz a számodra ahhoz, hogy minden álmod teljesülhessen.

Természetesen Téged is szeretettel várlak, de még jobban örülnék, ha elhoznád csapatod tagjait, és más barátaidat, ismerőseidet is, hogy Ők is megismerhessék azt a határtalan lehetőséget, amely az Inlernet nemzetközi nyitása jelenthet a számukra.

Az Inlernet napra 2017.03.22-én 23.59-ig lehet jelentkezni a saját webirodádból.

Az Inlernet napon kizárólag regisztrált Inlernet Törzsvásárlók vehetnek részt.

Az Inlernet nappal kapcsolatos további információkat a weboldalon találod, illetve rövidesen az Inlernettől is megkapod a hivatalos meghívót, majd figyeld a levelezésed.

Keress bizalommal kérdéseiddel, mindenben segítek.               

Kérlek, küldd tájékoztatsd a csapatod tagjait, hogy minél több ember részese lehessen ennek a rendkívüli lehetőségnek.

 

„Inlernet nélkül csak laknál a Földön, de vele Élni is tudsz.”
Szlogenünk: „Teremtsen értéket vásárlásaival!”

Üdvözlettel:

Lukács Zsolt Owner Director
Vásárlási Tanácsadó