Szeretném veled megosztani az örömömet!


Pár órával ezelőtt megkaptam a várva várt e-mailt az Inlernet-Rendszertől!

"Tisztelt Béres Adrienn!

Szívből gratulálunk Önnek!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az Inlernet-Rendszer©-ben az elért eredményei alapján 2017. október 29. napjától kezdődően az előkelő 2. pozícióba lépett előbbre!

Az ezzel kapcsolatos magasabb juttatásokat az 1. számú mellékletét melléklete tartalmazza.

Ezen túlmenően Ön jogosult a 2. Sales Advisor cím viselésére.

Az Inlernet-Rendszer© -en belüli munkájához és vásárlásaihoz kívánunk a továbbiakban is sok sikert és jó egészséget."

Nemrég még Sales Agent, vagyis Értékesítési ügynök voltam, most pedig már Sales Advisor, vagyis Értékesítési tanácsadó vagyok. 

Milyen érzés, amikor elérsz egy magasabb karrierszintet?

Számomra körülbelül olyan, mint amikor betöltöttem a 18. életévemet és nagykorúvá váltam. Reggel felkelsz és figyeled, hogy vajon mi változott, miben lesz más ez a nap, mint a többi, hiszen már nagykorú vagy?
Aztán rájössz, hogy nem egy pillanat alatt leszel más ember, hanem az alatt az út alatt változol, fejlődsz, amíg eléred azt a pillanatot.
Most is ugyan ezt éreztem.

Amikor megtudtam, hogy sikerült összegyűjtenem a varázslatos 300 egységet, s így elértem az Inlernet-Rendszerben a 2. karrier szintet, boldogságot és hálát éreztem egyszerre.

Boldogság ...

Szerintem az emberek nagy részének az elismerés legalább olyan fontos, mint a pénz. Az én esetemben sincs ez másként.

Elindultam egy meghatározott céllal, belefektettem nagyon sok munkát és időt, tanultam, fejlődtem, hogy minél hitelesebb és felkészültebb legyek az érdeklődők és a Törzsvásárlóim előtt, éltem azokkal a segítségekkel, amikre az Ajánlóm részéről számíthattam és igyekeztem minél több segítséget adni a Csapatom tagjainak ahhoz, hogy Ők is minél nagyobb lépésekkel tudjanak előre haladni a céljaik felé.

Boldog vagyok, mert ez az esemény megerősítette bennem, hogy jó úton haladok, s bár még nagyon sok feladat áll előttem, de ennek a fontos mérföldkőnek az elérésével kaptam egy újabb lendületet, amivel neki tudok vágni a következő lépcsőfoknak.

... és hála.

A jó hírt az e-mail megérkezése előtt a Párom, Zsolt közölte velem, aki az Élet ajándékaként nem csak az életben a Társam, hanem az Inlernetben is, hiszen Ő az Instruktorom.

Mi egy csapatként dolgozunk együtt az Inlernetben, mert nagyon jól kiegészítjük egymást.

Ő volt az, aki megismertette velem ezt a fantasztikus Rendszert, a lehetőségeket, amiket kínál és azokat az eszközöket, amelyekkel BÁRKI elérheti a céljait és az álmait, ha elszánt, céltudatos és van benne elég kitartás.

Ő az, aki segített megismerni és megtanulni a működésének minden apró részletét, és Ő az, akinek a szakmai tudása, elhivatottsága, hite az Inlernetben, olyan sok embert - köztük engem is - magával ragadott már.

Tőle tanultam meg, hogy fontos a korrektség, a pontosság, minden apró részlet, hogy elkerüljük a félreértéseket a kommunikáció során.

Ő volt az, aki arra ösztönzött, hogy gyűjtsek információt más üzletekről, amelyek az Inlernethez hasonlóak, hogy legyen összehasonlítási alapom, hogy konkrét példák segítségével tudjam felhívni mások figyelmét azokra a fontos részletekre, amelyek mássá, jobbá, emberközpontúbbá, és jobb üzletté teszik az Inlernetet.

Naponta láthatom, hogy milyen céltudatosan dolgozik ebben az üzletben, a legfőbb feladatának pedig igazi vezetőhöz méltóan azt tekinti, hogy folyamatosan segítse, támogassa a csapatát, így nekem nem volt más dolgom, mint követni az Ő példáját.

Követtem és a jövőben is követem a jó példát.

A lehető legtöbb csatornán keresztül igyekeztem megtalálni azokat az embereket a Csapatomba, akikkel eredményesen és sikeresen együtt tudunk működni akár a vásárlást, akár az üzletépítést tekintve.

Arra törekszem, hogy a Törzsvásárlóim számára a lehető legtöbb csatornán keresztül elérhető legyek, és a tanulásukat, fejlődésüket a rendelkezésre állókon felül saját készítésű segédanyagokkal is támogassam, hogy minél többen aktívan és eredményesen tevékenykedjenek az Inlernetben.

Ennek a munkának az eredményeként ma már több ezer fős csapat tartozik hozzám, és sikerült megtalálnom a közvetlen, és a mélységben lévő Törzsvásárlóim között azokat, akikkel sikeresen együtt tudunk dolgozni ebben az üzletben.

A Párom támogatása mellett az Ő folyamatos és kitartó munkájukra is szükség volt ennek az eredménynek az eléréséhez.

Hálás vagyok a Sorsnak, hogy olyan emberekkel lett gazdagabb az életem, mint a Csapatom tagjai, akik hozzám hasonlóan meglátták az Inlernet által kínált lehetőségeket, kitűzték a céljaikat, és fáradhatatlanul és elszántan tanulnak, fejlődnek és dolgoznak napról-napra a saját Csapatukat segítve és támogatva ebben az üzletben.

Köszönöm Neked, ha az Inlernet-Rendszerben végzett tevékenységeddel, kitartó munkáddal, támogatásoddal hozzájárultál ennek a fantasztikus eredménynek az eléréséhez!

Felmerülhet benned a kérdés, hogy miért olyan fontos lépés ez egy Törzsvásárló számára?

A válasz az Inlernet Általános Szerződési Feltételeinek 1. számú mellékletében rejlik, ez ugyanis leírja, hogy a 2. karrierszintet elérő Törzsvásárlók jogosultak AJÁNLÓI JUTALÉK KÜLÖNBSÉGRE és KARRIER JUTALÉK KÜLÖNBSÉGRE.

Mit jelent ez?

Ez azt jelenti, hogy a közvetlen Törzsvásárlóim jogjutalékai után 7% helyett, 10% ajánlói jutalékra vagyok jogosult, de ami még ennél is nagyobb lépés, hogy a közvetett Törzsvásárlók jogjutalékai után is - akik után 1. karrierszinten semmit nem kaptam - megkapom a jogjutalékuk 3%-át ajánlói jutalék különbségként VÉGTELEN MÉLYSÉGIG, nemzetközi szinten is!

 

Hasonló a helyzet a KARRIER JUTALÉK KÜLÖNBSÉG esetében is.

Ez pedig azt jelenti, hogy 1. karrier szinten csak a közvetlen Törzsvásárlók után keletkezett saját egységek után kaptam meg a 400 Ft karrier jutalékot, de 2. karrier szinttől a 400 Ft helyett 550 Ft karrier jutalékot kapok a Saját egységek után, a Csoport egységek után pedig 150 Ft-ot kapok, VÉGTELEN MÉLYSÉGBŐL, nemzetközi szinten is!

 

Mi kell ahhoz, hogy elérd a 2. karrier szintet?

A tapasztalatom alapján nagyon sok összetevőre van hozzá szükség.

 • Tűzd ki a saját céljaidat!
  Fontos, hogy legyenek céljaid, amiket el akarsz érni, ami motivál téged minden áldott nap.
  Ezek a célok lesznek majd azok, amik erőt adnak neked a nehezebb pillanatokban is.

 • Legyél példamutató!
  A legmeggyőzőbb tény az, amit Te, mint ajánló már elértél. Az a visszatérítés, amire már szert tettél a vásárlásaid után, vagy az a jutalék, ami jóváíródott valamelyik számládon, a jogaidon kialakult jogállás alapján.
  Ezek olyan tények, amiket senki nem vonhat kétségbe, mert ott vannak a webirodádban, meg tudod mutatni bárkinek.
  Ezért tehát használd a Rendszert, hogy minél erősebb érvek legyenek a kezedben!

 • A türelem itt pénzt terem.
  A regisztráció csak az első lépés. Ahhoz, hogy bevételed legyen, aktivizálnod kell a csapatodat a saját példádat felhasználva.
  Tanítani, segíteni, támogatni kell a csapatod új tagjait, hiszen mindenkinek meg kell tanulnia az alapokat ahhoz, hogy egyre feljebb és feljebb léphessen.
  A tanítás során pedig fontos, hogy türelmes és segítőkész legyél, s ha kell, akkor újra és újra meg kell mutatni a Rendszer egy adott részletét mindaddig, amíg be nem rögzülnek az információk.

 • Legyél nagyon kitartó!
  Az emberekkel nem könnyű együtt dolgozni. Nagyon sokan, nagyon sokfélék. Nem mindenki gondolkodik úgy, ahogyan Te, nem mindenkinek azok a tényezők a legfontosabbak, mint Neked. Ezt el kell fogadnunk, és ha egy olyan emberrel találkozunk, aki valamilyen ok miatt nem lesz a csapatunk tagja, vagy az üzlettársunk, akkor a céljainkra kell gondolnunk, és kitartóan tovább kell keresgélnünk.
  Újabb ismerőst megkeresni, új kapcsolatokat kiépíteni, ismerősök ismerőseit felkeresni, ha erre van szükség.

 • A következő, ami szerintem nagyon fontos, hogy folyamatosan fejlődni, tanulni kell!
  Például ne elégedj meg azzal a tudással, amit már birtokolsz. Folyamatosan fejleszd magad, például a kommunikációdat, a tárgyalástechnikádat, az önbizalmadat, és az Inlernettel kapcsolatos információid tekintetében is törekedj arra, hogy mindig napra kész legyél, hogy magabiztosan tudj segíteni a Csapatod tagjainak és biztasd erre az üzlettársaidat is, mert ez is egy nagyon fontos tényező.

Végezetül kívánom neked, hogy Te is mielőbb érd el ezt a fontos lépcsőfokot és éld át ezt az érzést!

Ahogyan eddig is, a jövőben is számíthatsz a segítségemre, kérdés esetén keress bizalommal elérhetőségeimen!

Üdvözlettel:

Béres Adrienn
2. Sales Advisor