Tudod, hogy mit profitálhatsz a nemzetközi piacok nyitásából?

Szeretnéd tudni pontosan, hogy mit profitálhatsz a Nemzetközi piacok nyitásából?
Számolgassunk egy kicsit!

Vegyük most csak Svájcot, ahol már nyitottunk, de folyamatosan nyitunk más országokban is, ahol ugyan ez a nyereség lehet a Tied.

Lépésenként leírom, kinek milyen nyeresége lehet az Inlernet Általános Szerződési Feltételének 1. számú mellékletének megfelelően, amelyet regisztráció nélkül is mindenki megismerhet, és kiszámolhat.

Ha nem érted, akkor is minden pénzt megkapsz, de hidd el, ha rászánsz egy kis időt a tanulásra, Te is könnyedén megértheted.

Felhívom a figyelmed arra, hogy a lentebb kiszámolt jövedelmek, nem számológépen kiszámolt összegek, hanem az Inlernet Általános Szerződési Feltételekben garantált összegek, tehát mindenkire érvényesek.

Vedd figyelembe azt a fontos tényt, hogy most kizárólag 1 db JOG-ról beszélünk.

Ezt szorozd be akár több ezerrel, illetve ha több országról beszélünk, akkor akár több százezerrel!

Nézzük a tényeket:

 • A Svájci ismerősöd 12.000 Ft-nak megfelelő svájci frankkal (42 CHF) lefoglalózza a jövőben elköltendő vásárlási utalványát. Ezzel szerez 1 db JOG-ot!
  FONTOS, hogy nem JOG-ot foglalóz, és nem JOG-ot vásárol, mert ez egy elszámolási egység, és a foglalónak semmi köze sincs a JOG-hoz.
   
 • A Svájci ismerősöd, amíg felhasználja a vásárlásaihoz a 12.000 Ft-nak megfelelő svájci frankját (ez lehet egy nap, lehet egy év, de nincs rá határidő), addig Ő kap 2000 Ft-nak megfelelő svájci frankot, amely az elköltött pénzének a 16,66%-a.
  A termékpartneri árengedmény 60%-a erejéig tudja a foglalóját felhasználni a vásárlásainál egyben, vagy folyamatosan, apránként.
   
 • A 16,66% nyereséget egy svájci bankban pénzének a lekötése mellett (0,1%-os kamattal) 155 év alatt tudná elérni.
   
 • Te az Ismerősöd foglalózásának időpontjában azonnal kapsz 400 Ft karrier jutalékot, és amíg az ismerősöd elkölti a foglalóját, addig pedig az árengedmény 5%-át is megkapod, amely 500 Ft.
  FONTOS
  , hogy a Karrier jutalék folyamatosan növekedhet, lehet 550, 695, 840, 985, 1130, és akár 1275 Ft is, a karrier szintektől függően.
   
 • Ez még csak a kezdet, és most jön az igazán nagy nyereség.
  Az Ismerősöd kapott 1 db JOG-ot, amely Neki 7 részletben az első Inlernet osztályban még összességében 130.200 Ft-nak megfelelő svájci frankot hoz.
  Akkor is, ha akár egy nap alatt, akár több vásárlás során, hosszabb idő alatt költötte el a foglalóját.
   
 • Te ennek megkapod folyamatosan a 7%-át ajánlói jutalékként, amely összességében 9114 Ft.
  FONTOS
  , hogy az ajánlói jutalék lehet 10%, 13%, 16%, 19%, 22%, 25% is a karrier szintektől függően.
   
 • És még mindig nincs vége!
  Az Ismerősöd Bónusz JOG-okat is fog kapni, nem csak az első Inlernet osztályban, hanem a második, harmadik, negyedik, ötödik, hatodik Inlernet osztályokban is, és ez által Ő 457 részletben megkaphat akár 150.520.685 Ft-nak megfelelő svájci frankot is!
   
 • Ez azt jelenti, hogy Te ennek megkaphatod minimum a 7%-át, amely 10.536.448 Ft!
  Fentebb leírtam, hogy amit az Ismerősöd megkaphat, annak Te a karrierszintedtől függően sokkal nagyobb részét is megkaphatod!
   
 • És ennek soha nincs vége!
  Az Inlernet minden egyes JOG után 65 Bónusz JOG-ot ad, és minden egyes Bónusz JOG után szintén 65 Bónusz JOG-ot ad, és így tovább.
  És ez csak 1 db JOG, és csak 42 svájci frank vásárlási utalvány foglalózás, amelyet az ismerősöd akár pár nap alatt is elkölthet.
   
 • És még mindig nincs vége!
  Ha elérted a 2. Karrier szintet (második jövedelmi szint), akkor nemzetközi szinten végtelen mélységig olyan jövedelmeket kaphatsz a közvetett karrier jutalékoknak, és a közvetett ajánlói jutalékoknak köszönhetően, amelyek mellett a fent leírt jövedelmek eltörpülnek.

Akár hiszed, akár nem, a fenti jövedelmeknek akár a több ezer szeresét is megkeresheted! 

Nem baj, ha elsőre nem érted, mert az Inlernet elszámolási rendszere akkor is működik, és akkor is meg kapsz minden jutalékot folyamatosan. 

Jogosan és valósan állítom, hogy kizárólag rajtad múlik, hogy mikor leszel milliárdos. Én ehhez minden segítséget megadok. 

Garantáltan és kizárólag több pénzed lehet, kevesebb nem!

Mindegy, hogy mivel foglalkozol, csináld nyugodtan, de ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget.

Tájékoztatsd Törzsvásárlóidat és Ismerőseidet ezekről a lehetőségekről, hogy minél több emberhez eljussanak a fenti információk!

„Inlernet nélkül csak laknál a Földön, de vele Élni is tudsz.”
Szlogenünk: „Teremtsen értéket vásárlásaival!”

Üdvözlettel:

Lukács Zsolt Owner Director
Vásárlási Tanácsadó