Oktatások, rendezvények

2020 a FredomXpress éve!
Szenzációs programok és oktatások várnak rád 2020-ban is, amikkel gyorsan elérheted a céljaidat a FreedomXpress üzletben.

Ne maradj le az online előadásokról

A FreedomXpress-ben három online előadáson vehetsz ingyenesen részt annak érdekében, hogy a kapott friss információk révén naprakész, a tanultak segítségével egyre felkészültebb legyél, és még az üzletépítéshez is kapsz segítséget.

MondayCall

Ha nem akarsz lemaradni a Freedommal kapcsolatos friss információkról, akkor ott a helyed a hétfő reggel 9:00-tól induló MondayCall előadásokon, ahol megkapod a hétindító motivációt és a legfrissebb híreket.

A belépő linket a webirodádban, a LETÖLTÉSEK menüpontban, a MondayCall pont alatt fogod megtalálni.

Ha a fenti időpontban nem tudnál csatlakozni, akkor a belépési link alatt megtalálod azt a linket is, aminek a segítségével vissza tudod nézni az előző heti előadás felvételét.

Freedom üzleti tájékoztató

Minden kedden este 19:00-20:00 között ingyenes online tájékoztató, ahol a Freedom valamelyik tapasztalt vezetője mutatja be 1 órában az üzleti lehetőséget neked és jelöltjeidnek.

Ezeknek az előadásoknak a célja:

  • hogy megismerd a FreedomXpress üzletet és

  • hogy a tapasztaltabb vezetők segítségével a meghívottaid is megismerhessék ezt a fantasztikus lehetőséget.

A belépő linket a webirodádban, a LETÖLTÉSEK menüpontban, a Freedom Xpress üzleti tájékoztató pont alatt fogod megtalálni, de a FreedomXpress hivatalos facebook oldalára is fel szokott kerülni.

Freedom MasterClass

Minden héten csütörtökön este 19:00-tól tartanak a FreedomXpress vezetői hálózatépítői mester kurzust, ahol az alapoktól egészen vezetői szintekig kapsz INGYENES oktatást alkalmanként 1-1 órás képzés keretein belül.

A belépő linket a webirodádban, a LETÖLTÉSEK menüpontban, a Freedom MasterClass pont alatt fogod megtalálni.

Személyes oktatások, rendezvények

A személyes eseményeket a Freedom a következő naptárban foglalta össze.
(A koronavírus miatt a személyes találkozók elmaradnak és később kerülnek megrendezésre, illetve online előadások formájában lesznek megrendezve.)


(A nagyobb képért kattints a képre!)

A FreedomXpress által szervezett online rendezvényekkel kapcsolatos információkat a cég hivatalos facebook oldalán találod meg, melyet IDE kattintva érhetsz el.

Az év utolsó céges rendezvénye 

A 2020-as év utolsó rendezvénye az évzáró Siker Szeminárium lesz, melyet a Koronavírus helyzetre tekintettel online videó stream előadás formájában fog a FreedomXpress megvalósítani.

A szeminárium időpontja: 2020. december 12.
A részleteket a Freedom hivatalos facebook oldalán olvashatod majd el.

A korábbi rendezvények képes, videós összefoglalóját a FREEDOM EMLÉKEK menüpontban tekintheted meg.

A felmerülő kérdéseiddel keress minket bizalommal az elérhetőségeinken.