Promóciók, oktatások, rendezvények

2019 fantasztikus lendülettel indult a Freedom számára!
Kerülj te is fókuszba a 2019-es terveiddel kapcsolatban és ülj fel a Freedom hullámára!

Szenzációs promóciók, programok és oktatások indultak el és várhatóak, amivel gyorsan lendületbe tudod hozni a Freedom üzletedet!

 • Használd ki speciális hajós út promóciót és kvalifikálj te is a FreedomXpress luxus Földközi-tengeri útjára úgy, hogy eléred minimum a Zafír vezetői szintet és GV csoport pontjaid száma eléri a 30.000 GV-t január 31-ig!
  Erről ITT OLVASHATSZ bővebben.

 • Elindult a BMW autós program is, melynek részleteiről EZEN AZ OLDALON, illetve a webiroda/letöltések/BMW autós program menüpont alatt érsz el minden információt!
  Kerülj fókuszba és minősülj egy vagány BMW3-as szériára akár 3 havi teljesítménnyel!

 • Kedd esténként újra indulnak a szokásos zoom online tájékoztató webinárok a már jól megszokott 19:00 órai kezdéssel!
  A belépéshez szükséges linket a FreedomXpress hivatalos facebook oldalára fognak felkerülni.

 • Péntek esténként újra indulnak az izgalmas ZanGuu aukciók 3 aukció kategóriában, egyenlő esélyeket biztosítva mindenkinek!
  Bővebb információkat EZEN AZ OLDALON találsz.

 • Részt vehetsz a rendszeres, rapid jellegű hétfői MondayCall bejelentkezéseken, hogy energikusan és fókuszáltan indulhasson minden heted és folyamatos támogatásunkat élvezhesd!
  A hétfőnként reggel 9:00-tól induló eseményekre a belépő linket a webiroda/letöltések menüpontban legfelül fogod megtalálni.

 • Már most írd be a naptáradba 2019 február 02. szombat : Start és Kulcsember képzés , Évindító Power Szeminárium - Ha bármi terved is van 2019-ben ott a helyed!
  A részleteket EBBEN A BEJEGYZÉSBEN olvashatod el.

A felmerülő kérdéseiddel keress minket bizalommal az elérhetőségeinken.