Hogyan lehetsz aktív Freedom tag?

Egy egyszeri 50 eurós Starter csomag segítségével.

Mit tartalmaz a csomag a csapatunk számára?

1. Örökös aktív Freedom tagságot, megújítások, és kötelezettségek nélkül.

FONTOS VÁLTOZÁS!
Az örökös aktív Freedom tagsághoz úgy is hozzájuthatsz, ha egy vásárlás alkalmával NETTÓ 300 EUR értékben (ez 350 Ft/EUR-val számolva 105 000 Ft), vásárolsz a ZAMNIA webáruházban.
(Nettó vásárlási érték = a fizetendő összeg - a szállítási költség)
Ebben az esetben az aktiválás nem automatikus, tehát a vásárlást követően e-mailben kell kérni a Freedom ügyfélszolgálatától az 
info@freedomxpressglobal.com e-mail címen.
Az e-mailbe írd bele az ID számodat, a nevedet, és a vásárláshoz kapcsolódó rendelés számot.

 

2. 100 eurót a Kedvezmény számládra, amelyet a szerződött partnereknél a kedvezmények 100%-a erejéig felhasználhatsz időkorlátozás nélkül.

3. 100 eurót a Foglaló számládra, amelyet a Saját Zamnia Nemzetközi webáruházadban időkorlátozás nélkül felhasználhatsz a vásárlásaidhoz az árrés 100%-a erejéig.

4. Saját ajánlói Freedom weboldalt.

5. Saját Freedom webirodát, ahol minden tevékenységed és forgalmad részletesen követheted.

6. Saját Nemzetközi Zamnia webáruházat, havi költségek, vásárlási kötelezettségek, bonyolult háttér feladatok nélkül, az egész Európai Unióba kiszállítással.
(Jelenleg 1600 termékkategóriában, 500.000 termékkel feltöltve, folyamatosan fejlesztve, és termékekkel bővítve)

7. A www.dealkodex.com weboldalunkon lévő nemzetközi és magyar stratégiai szerződött partnereknél jelentős kedvezményeket vehetsz igénybe.

8. Kihasználhatod a különösen előnyös, kizárólag Freedom Tagok számára elérhető korlátlan telefonszolgáltatást 3240 - 5490,- forint/hó havi díjért, 5 - 7 GB internet forgalommal, a világ második legnagyobb telefon szolgáltatójától.

9. Amennyiben van gépjárműved, akkor átlagosa 10,- forint/liter kedvezménnyel tankolhatsz, a mindenkori üzemanyag árhoz képest, Magyarország egyik legnagyobb üzemanyagkút hálózatában.

10. Több fajta ingyenesen használható Landing Page oldalt használhatsz, aktív csapatod bővítésének érdekében.

11. Sok mindent kihasználhatsz egyedül is, továbbajánlás nélkül, de továbbajánlhatod a Freedom lehetőségei nemzetközi szinten, a világon bárhol, tehát bárki, bármelyik országból beregisztrálhat hozzád, amennyiben sokkal nagyobb eredményeket szeretnél elérni.

12. Korlátlan összegben lefoglalózhatod jövőbeni vásárlásaidat, és előre szerezhetsz Unitokat (elszámolási egységeket) az I-V normál Store osztályokban annak érdekében, hogy sokkal gyorsabban lehessen jelentős bevételed.

13. Kihasználhatod a szabályoknak megfelelően, a Gépjármű finanszírozási programunkat, ahol Hitel felvétel és Törlesztő részletek nélkül, összességében ingyenes juthatsz saját, átlagosan 10-15 millió forint értékű új autóhoz, motorhoz, vagy más gépjárműhöz.

14. Teljesítménynullázódás és csapat elvesztés nélkül, stresszmentesen, 10 karrierszinten keresztül több mint 2.000.000,- eurónyi elismerést kaphatsz a jutalékaidon felül.

15. Részt vehetsz a Freedom által, egyedi módon megalkotott FX10 Globál Képzési Rendszerében.

16. Részt vehetsz a BMW programban, ahol a cégtől használatba kaphatsz egy 1-es, 3-as, 5-ös, és/vagy egy 7-es BMW-t, amelynek minden költségét a cég fizeti, neked csak az üzemanyagról kell gondoskodnod.

17. Munkád elismeréseként részt vehetsz a cég által finanszírozott, exklusive luxusutazásain, a világ legszebb tájaira.

18. Freedom munkádhoz ingyenesen igénybe veheted exclusive, privát, kétszintes, 40 férőhelyes irodánkat.

19. Biztosítunk számodra minden lehetséges segédanyagot, amelyek a munkádhoz szükséges lehet.

20. Minden lehetséges segítséget megadunk aktív tevékenységedhez.

21. Lehetőséget kapsz arra, hogy megvalósítsd minden álmodat, célodat, egy sokkal boldogabb életet élhess, és hogy megoldódjon minden anyagi jellegű problémád egy Sikeres csapat Sikeres Tagjaként.

Miért éri meg másoknak is ajánlatni a Freedom tagságot?

Amennyiben az új közvetlen üzlettársad szerez egy 50 eurós csomagot, az után Te, mint ajánló kapsz (ha a cégtől szerzi a csomagot):

1. 16 eurót a Hűség számládra

2. 16 euró az E-Pénztárcádra

3. és kapsz 25 Karrier pontot (CP)

Ez azt jelenti, hogy ha szeretnéd, akkor minden egyes új közvetlen üzlettársad után tudsz szerezni 1 db Unitot az I. Normál Store osztályban, mivel a két számla összevonható Unit szerzésnél.

A UNIT segítségével pedig további jutalékbevételre tehetsz szert!
(Ezekről bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.)

A Starter csomaggal a fent leírt előnyökhoz juthatsz hozzá, de a következő táblázatban látható, hogy a magasabb ÜZLETI SZINTEKEN sokkal komolyabb bevételi lehetőségeket tudsz elérni.

Tehát akkor tudod elérni például a 750 EUR-s ÜZLETI SZINTET, ha az 50 EUR-s Starter csomagod mellé legalább 700 EUR értékben szerzel UNITOKAT (pl.: 1 UNIT a normál I. osztályba, 1 UNIT a normál II. osztályba és 2 UNIT az I. AUTÓS STORE osztályba, 30+100+(2*300)=730). 

Ha egy nettó 300 EUR értékű vásárlással szerezted meg az örökös aktív státuszodat, akkor a 750 EUR-s üzleti szintet, 750 EUR értékű UNIT megszerzésével tudod elérni.  

Ennek következtében:

  • 4 szintű UNILEVEL jutalék illet meg,

  • minden új közvetlened után, aki Starter csomagot szerez kapsz 16 + 16 EUR DIREKT jutalékot,

  • megillet a 10% BINÁRIS jutalék (ha rendelkezel Auro Store UNITTAL),

  • bináris jutalékként hetente megkereshetsz akár 1000 eurót is,

  • a megszerzett UNITOK után kapsz a KEDVEZMÉNY számládra összesen 1548 EUR-t,

  • a megszerzett UNITOK után kapsz a FOGLALÓ számládra összesen 1548 EUR-t,

  • minden csapatodban szerzett UNIT után 2. táblázatban látható karrier pontokat fogod megkapni (CP pont érték), melyek segítségével magasabb karrier szintre léphetsz, a magasabb jutalékokért.
    (Ezekről a JUTALÉKOK oldalon olvashatsz bővebben.)


(Nagyobb képért kattints a képre!)

A következő táblázat szorosan kapcsolódik az ÜZLETI SZINTEKET bemutató táblázathoz.


(Nagyobb képért kattints a képre!)

Ha szeretnéd azonnal kihasználni ezt a lehetőséget, akkor IDE KATTINTVA eléred azt a linket, amin keresztül tudsz hozzánk csatlakozni és egy kis segítséget is találsz a REGISZTRÁCIÓHOZ.

Kérdéseiddel keress minket bizalommal elérhetőségeinken!