Kiutalás bankszámlára

Kiutalással kapcsolatos tudnivalók

 • A webirodánkban, a JUTALÉK SZÁMLÁNKON lévő összeget, ha eléri a 10.000 Ft-os összeget, kikérhetjük az országunknak megfelelő bankszámlánkra.
  (Például egy magyar Törzsvásárló, akinek az azonosítója HU-val kezdődik, csak a magyar bankszámlájára kérheti a kiutalást.)

 • CSAK SAJÁT BANKSZÁMLÁNKRA kérhetjük a kiutalást!

 • Jutalékkiutalás 2 HETENTE, hétfőn éjfélkor van, tehát a szükséges beállításokat legkésőbb a megelőző napon el kell végezni, vagy le kell ellenőrízni.

 • Csak azok a jutaléktételek lesznek kiutalva, melyek már az előző jutalék kifizetés időpontjában is a jutalék számlánkon voltak.

A kiutalás előtti teendők

Az első két lépést a webirodánkban kell elvégezni, melynek menüpontjait az EZEN A LINKEN elérhető videósorozat mutatja be lépésről lépésre.

Most pedig nézzük a lépéseket!

1. Add meg a saját nevedet és bankszámla számodat!

2. Állítsd be a kiu​talási paramétert!

3. Igazold, hogy a bankszámlaszám a tiéd!

 1. Add meg a saját nevedet és bankszámla számodat a webirodádban!
  Az előbb ajánlott videósorozat ITT ELÉRHETŐ fejezetében bemutatom, hogy az ADATMÓDOSÍTÁS menüpont alján tudjuk megadni a NEVÜNKET, és a BANKSZÁMLASZÁMUNKAT.
  Majd a módosításokat a lap alján lévő TOVÁBB A MEGERŐSÍTÉSRE gombra kattintva tudjuk elmenteni.

 2. Állítsd be a kiu​talási paramétert!
  A videósorozat ITT ELÉRHETŐ részében kerül szóba a kiutalással kapcsolatos paraméter beállítása.

  Bankszámlára történő automatikus átutalásnál három lehetőség közül választhatunk. 
  (A kiutaláshoz a 2. vagy a 3. lehetőséget kell beállítani.)

  • NINCS ÁTUTALÁS
   (A jutalék gyűlik, amíg egy beállítás módosítással nem kéri a törzsvásárló a jutalék egészének vagy részének kiutalását.)

  • AZ ÖSSZES JUTALÉK ÁTUTALÁSA
   (Kéthetente, hétfőnként jutalék kifizetéskor a rendszer automatikusan átutalja a jutalékszámlán összegyűlt jutalékot, a két héttel azelőtti egyenleget figyelembe véve, ha az egyenleg legalább 10.000 Ft volt.)

  • KÖVETKEZŐ ÉRTÉKEN FELÜLI ÖSSZEGEK ÁTUTALÁSA 
   (Az előző esettel megegyezően a két héttel ezelőtti egyenleget figyelembe véve nézi meg a rendszer, hogy a megadott összegen felüli jutalékösszeg elérte-e a 10.000 Ft-ot, s ha igen, akkor automatikusan átutalja a megadott bankszámlaszámra a megadott összegen felüli jutalékot.)

 3. Igazold, hogy a bankszámlaszám a tiéd!
  Annak érdekében, hogy a kiutalandó összeg még véletlenül se menjen rossz számlára, egy e-mailhez csatolt dokumentum másolat segítségével az Inlernet ellenőrzi, hogy a webirodádban a helyes bankszámlaszám szerepel-e?
  Ennek érdekében küldd el kiutalás előtt az info@inlernet.com e-mail címre azt a DOKUMENTUM MÁSOLATOT
  (pl.: bankszámlaszerződést szkennelve vagy olvashatóan fotózva), mely alapján az Inlernet el tudja végezni az ellenőrzést.

Kiutalás helyett inkább ...

A webirodában keletkező jutalékok kiutalásakor olyan költségek merülhetnek fel, mint például a kiutalás vagy a készpénzfelvétel banki költsége, ezért a kiutalás helyett a következőket ajánljuk.

 1. Használd fel a családod vagy a céged számára bonyolított vásárlásaidhoz, mert például ebben az esetben nálad nem merülnek fel az előbb említett költségek!
   ITT ÖSSZEGYŰJTÖTTÜK  a legnépszerűbb lehetőségeket, Termékpartnereket.
 2. Helyezz el vásárlási utalvány foglalót, mellyel később KIEGÉSZÍTHETED a vásárlásaid során elköltött pénzedet, és közben JOGOKAT IS KAPSZ a Rendszertől, melyek több részletben, BEVÉTELT TERMELNEK neked az ÁSZF-ben leírtak szerint.
  Például, 12.000 Ft foglaló elhelyezésekor keletkezik 1 db jogod, mely több részletben 130.200 Ft jogjutalékot és 6 db Bónusz jogot termel neked, ami szintén a fent leírt jutalékot és bónusz jogokat hozza.

Ha bármilyen kérdésed lenne, akkor az ELÉRHETŐSÉGEINKEN keresztül tudsz velünk kapcsolatba lépni!