Utazz Thaiföldre a Freedommal 2021-ben!

FreedomXpress 2021 INCENTIVE: THAILAND, KOH SAMUI*****

Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük a FreedomXpress 2021-es utazási kihívását!

Az utazási kihívást teljesítők egy igazán pazar és kényeztető utazáson vehetnek részt 2021 júniusában egy tipikus bakancslistás helyen, mely nem más mint a meseszép Thaiföld egyik leggyönyörűbb szigete : Koh Samui

Az incentive 10 nap 7 éjszaka lesz a sziget leggyönyörűbb 5 csillagos ***** szállodájában, mely minden létező és megfogalmazható igényt ki fog elégíteni!

Gyere és töltsd velünk ezt a felejthetetlen utazást, mely minden bizonnyal örök emlék lesz minden résztvevő számára!

Az incentive minősülés 3 lépcsős, melyekre külön-külön is lehet minősülni!

Az utazás részletei és feltételei :

1. Az utazási kihívás időtartama: 2020. november 1. - 2021. április 30.

2. Az utazási kihívás időtartamának minden hónapjában rendelkezz minimum 100 EUR rendeléssel a Zamnia webáruházból (OMV kártyafeltöltés is számít)!

3. Rendelkezz te magad minimum 2 db AutoStore unittal!

4. Az utazási kihívás időtartama alatt csatlakoztass fronton (közvetlenül első vonaladra) minimum 5 új frontot, akik

  • minimum 1-1 db AutoStore unitot szereznek és 
  • az utazási kihívás időtartama alatt érjék el front értékesítéseid az 5000 GV forgalmat!

5. Incentive program 1. lépcsős minősülés:

Az utazási kihívás időtartama alatt generálj csoportoddal minimum 45.000 GV forgalmat az 50% oldalágtartás szabály betartásával!

Ha ezt teljesíted, akkor beminősülsz az Incentive utazás 7 napos programjára, mely tartalmazza a 7 éjszakás szállást reggelivel az 5 csillagos ***** szállodában.

6. Incentive program 2. lépcsős minősülés:

Az utazási kihívás időtartama alatt generálj csoportoddal minimum 75.000 GV forgalmat az 50% oldalágtartás szabály betartásával!

Ha ezt teljesíted, akkor beminősülsz az Incentive utazás 7 napos programjára, mely tartalmazza a 7 éjszakás szállást reggelivel az 5 csillagos ***** szállodában + a repjegyet a Budapest-Thaiföld-Budapest útra.

7. Incentive program 3. lépcsős minősülés:

Az utazási kihívás időtartama alatt generálj csoportoddal minimum 99.000 GV forgalmat az 50% oldalágtartás szabály betartásával!

Ha ezt teljesíted, akkor beminősülsz az Incentive utazás 7 napos programjára, mely tartalmazza a 7 éjszakás szállást reggelivel az 5 csillagos ***** szállodában + a repjegyet Budapest-Thaiföld-Budapest útra + extra programokat és vezetői képzéseket.

FONTOS!

Amennyiben szeretnéd az utazásra párodat hozni, vagy kísérővel jönnél, úgy a kiírt forgalmak dupláját kell teljesítened.

Az utazási incentive-re minősülésnél a részvételi szabályzat részét képzi a mindenkori ÁSZF és annak hivatalos melléklete az Etikai Kódex!

A COVID19 járvány helyzetre való tekintettel, fenntartjuk a jogot, az utazási kihívás időpontjának és helyszínének megváltoztatására!

Sok sikert kívánunk mindenkinek, találkozzunk Thaiföldön!

Készen állsz 2020 legjobban várt utazására?
Irány a meseszép Thaiföld egyik leggyönyörűbb szigete : Koh Samui!

Ha szeretnéd azonnal kihasználni ezt a lehetőséget és már a csapatunk tagja vagy, akkor keress meg minket elérhetőségeinken, hogy megbeszéljük hogyan lehetsz Te is ott a minősültek között.

Ha még nem vagy a csapatunk tagja, akkor IDE KATTINTVA eléred azt a linket, amin keresztül tudsz hozzánk csatlakozni és egy kis segítséget a regisztrációhoz.

A regisztrációt követően felvesszük veled a kapcsolatot.

Sok sikert mindenkinek a teljesítéshez, találkozzunk THAIFÖLDÖN!

A felmerülő kérdéseiddel keress minket bizalommal az elérhetőségeinken.