Hol található az ajándék 12.000 Ft?

Bizonyára hallott már róla, hogy minden ingyenesen regisztráló Törzsvásárlónk KAP AZ INLERNETTŐL AJÁNDÉKBA 12.000 FT-OT.

Csak pár kattintásra van szükség a webirodába való belépés után, hogy megtaláljuk a saját webirodánkban is ezt az ajándékot.

Nézzük tehát a lépéseket!

  1. A bejelentkezés után vigyük az egeret a LEKÉRDEZÉSEK menüpont fölé, és válasszuk alulról a harmadik, UTALVÁNYOK menüpontot!

  2. A megjelenő oldalon azonnal az Utalvány foglaló fül fog megnyílni, ahol egy olyan sort fogunk látni a táblázatban, amely 

    • balról a harmadik, FOGLALÓ nevű oszlopban 12.000 Ft-ot,

    • jobbról a harmadik, STÁTUSZ nevű oszlopban az Ajándék utalvány foglaló szöveget fogja tartalmazni.

A képernyő jobb felső sarkában az összesítő táblázatban a FEL NEM HASZNÁLT FOGLALÓ ÖSSZEGE rovatban 12.000 Ft fog szerepelni.

Azt is jó, ha tudjuk,  hogy a FOGLALÓ KIEGÉSZÍTÉSE és az UTALVÁNYOK TELJES ÉRTÉKE rovatban lévő összegek csak tájékoztató jellegűek, mert ezek pontos értéke attól függ, hogy hány százalékos Termékpartnernél bonyolított vásárlásunkhoz fogjuk felhasználni a foglalónkat.

Az Inlernet-Rendszerben 20-féle jutalékban részesülhetünk. Ezek közül az egyik a jogjutalék, melyre akkor vagyunk jogosultak, ha rendelkezünk JOGOKKAL.

Jogokra FOGLALÓZÁSSAL tehetünk szert, melyről bővebb információt EBBEN a fejezetben talál. A foglalózás során nő a foglalószámlánk egyenlege is, melyet ugyan ebben a táblázatban követhetünk nyomon. 

A FEL NEM HASZNÁLT FOGLALÓ egyenlegnél szereplő összeget tekinthetjük úgy, mintha az egyik zsebünkben lenne, felhasználhatunk belőle minden Inlernet Termékpartnernél bonyolított vásárlásunkhoz, akármennyi idő alatt, bármilyen összegű vásárláshoz, akármekkora részletben.